.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: vidove kola maska?

Guest

vidove kola maska?

kakvi vidove kola maska ima i vie kakva polzvate

Град
    Samokov
    Az li4no polzvam studena kola maska. Ne gubi6 vreme vyv prigotvqne i se capa6 po-malko.
    На света има два типа хора: тези, които ме харесват и тези, които могат да отидат по дяволите!

ами аз ходя на козметик, един път опитах сама да си направя кола маска сама и половината ми остана залепена по ръцете (много трудно се изми)

Guest
    Има 2 основни вида-топла и студена. Студената може да бъде течна и пластична. Аз предпочитам да отида на козметик.

Повече от фен
    az izpolzvam topla.pove4e mi haresva ot studenata.i ne se klepam tolkova mnogo.spravqm se dobre
    Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    аз ползвам на веет за чувствителна кожа когато си правя сама,но предпоитам на козметик
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

нещо не съм мн доволна от лентичките на вийт и ходя на козметик-топлата кола маска за мен е най-добра

Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
    http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y

Guest
    Има топла и студена., топла тип Аквасистем на Вийт, студена на ленти, за мачкане(бг "КАра"), професионална студена с патрон. Марките: veet, leocrema, lycia, Taky, Strep, Strapr's, J'epil, Kara, Sara i drugi po-neisvestni. Pove4eto predlagat i studena i topla

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Има топла и студена., топла тип Аквасистем на Вийт, студена на ленти, за мачкане(бг "КАра"), професионална студена с патрон. Марките: veet, leocrema, lycia, Taky, Strep, Strapr's, J'epil, Kara, Sara i drugi po-neisvestni. Pove4eto predlagat i studena i topla
    P.S. polzvam studena,z a6otot si q pravq sama- profesionalnaa v patron i tazi na lenti. Kolata, koqto se ma4ka kato dyvka ne mi hareswa izob6to.

Супер фен
    На Veet лентите са хубави!

Guest
    ponezhe iskam da si napravq kolo maska v kushti, kato otida v aptekata da kazha che iskam kolo maska ili e neobhodimo i neshto drugo? i ima li znachenie vida na kolo maskata za krainiq efekt? a sushto ima li znachenie dulzhinata na kosuma za kolo maskata?

Повече от фен
    mi da otiva6 v aptekata i kazva6 edna kola maska,ama te 6te te pitat kakva iska6?kakto spomenahme v po gornite postove ima dva vida kola maska-topla i studena(ti trqbva da re6i6 kakva da si kupi6)a za daljinata na kosama-trqbva da sa po dalgi za da moje kolata maska da ti hvane kosmite po dobre i da ne se nakasva.zatova gi ostavi da sa po dalgi
    Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си