- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Evanescence-The open door
Мила,аре излагация вече няма как,Ебънесънс_фенче се прай на голямата метълка,така че с О.С. имаме пълни основания да говорим такива неща,така че ти си мълчи.Първоначално написано от In4iTu_
/rossa./
I <3 Evanescence.Групата, която първо прослушах, и която все още слушам.Въобще не ми пука, кои чалгарки се кефят на по-известните им песнички.Важното е, че аз си ги харесвам и музиката им все още ме един вид определя.И, да чакам новия албум, само че не знам откъде да си дръпна нови песни.![]()
За гласовите данни на Еми можеш само да мечтаеш...за лицето и...вярно, че не е красавица, но поне може да пее и не и трябва външен вид, за да е достатъчно харесвана от феновете си...А за Мат Покора...мисли го за какъвто искаш. Човека не е педал, просто е хубав и пее доста добре, за което можеш да завиждаш. И единствената, която се излага си ти, защото на бялото казваш, че е черно...Първоначално написано от the_o.c_girl
![]()
"Мила" това е форум и всеки си изказва мнението, спори и т.н., така че не ми казвай да си мълча...Първоначално написано от midian
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Ейми, мойто момиче, Ейми, а не Еми...И за гласовите й данни - много може да се спори, защото не са някфи уникални.Даже хич, мен текстовете ме привличат, текстовете....