.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от In4iTu_
    И какво като е поискала линк за Анелия? Това пречи ли и да харесва и Evanescence???Абе момиче ти ми ставаш все по смешна...И какво по точно те кара да мислиш, че е "отвратителна"...Пфф. А относно мнението за вокалистката Еми Лий...според теб, за да си певица трябва да си наклепана със 100 неща и да лъщиш пред камерите ли?А пък и това, че "мучи" не е никак вярно.Когато ти успееш да изпееш високите тонове, като нея, тогава говори, че мучала...
    Мила,аре излагация вече няма как,Ебънесънс_фенче се прай на голямата метълка,така че с О.С. имаме пълни основания да говорим такива неща,така че ти си мълчи.
    /rossa./

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    I <3 Evanescence.Групата, която първо прослушах, и която все още слушам.Въобще не ми пука, кои чалгарки се кефят на по-известните им песнички.Важното е, че аз си ги харесвам и музиката им все още ме един вид определя.И, да чакам новия албум, само че не знам откъде да си дръпна нови песни.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от the_o.c_girl
    In4iTu_
    ех,ех,ех все да се заядеш
    казваш,че не трябва да лъщи,да таке,но и да има такова лице и такива ,,гласови данни,, си е бляк
    и като не трябва да е лъскаво махни тоя педал(с извинение)от профила си и стига се държа тъпо...излагаш се еми лий и високи тонове да да
    За гласовите данни на Еми можеш само да мечтаеш...за лицето и...вярно, че не е красавица, но поне може да пее и не и трябва външен вид, за да е достатъчно харесвана от феновете си...А за Мат Покора...мисли го за какъвто искаш. Човека не е педал, просто е хубав и пее доста добре, за което можеш да завиждаш. И единствената, която се излага си ти, защото на бялото казваш, че е черно...

Цитирай Първоначално написано от midian
    Мила,аре излагация вече няма как,Ебънесънс_фенче се прай на голямата метълка,така че с О.С. имаме пълни основания да говорим такива неща,така че ти си мълчи.
    "Мила" това е форум и всеки си изказва мнението, спори и т.н., така че не ми казвай да си мълча...
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Ейми, мойто момиче, Ейми, а не Еми...И за гласовите й данни - много може да се спори, защото не са някфи уникални.Даже хич, мен текстовете ме привличат, текстовете....
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си