- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Za losiona na Jonsons skin holiday
Zdraveite!nqkoi ima li i polzva li tozi losion..ima li efekta za ovlajnqvaneto i za potamnqvaneto na kojata.I kolko gore dolu struva tozi losion.Mersi
ami az go polzvam i sum mn dovolna,za6toto naistina ima efect!mislq 4e struva okolo 7-8lv,no ne sum sigurna!dano da sum ti pomognala
По-малко от 7 е.
Иначе... аз много добре си се чувствам като се намажа с него, адски добро действие има върху кожата.
За тена не знам, защото аз вече имах някъф тен като почнах да го ползвам и не мога да направя ралика... ххе мн съм зле![]()
Ама е як![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Дамз имаси ефект.....е верно че ръцете ми в моента изглеждат като мръсни ма нищо хаххаказаха ми че в началото ставаш на петна и след тва вече става по-равномерен тена
аз го купих за 6,90
![]()
a s tva moje6 li na liceto da se maje6
абе аз го ползвах началото на лятото..добре се нанася и наистина прави хубав тен ама като си "оправя" краката и става много гадно...все едно са ми мръсни краката.аз сега ползвам на Avon
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
KATO TOLKOVA GI POZLVATE MOJE LI DA S ESLOJINA LICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE?
ima specialen takuv krem za lice pak ot su6tata seriq az za 10 lv si go vzeh-ima 2 vida: za mazna i za suha koja i na men mi deistva perfectno imam to4no takuv cvqt na liceto si kakuvto iskah-vuob6te ne stoi neestestveno i mislq da si go polzvam i prez zimata![]()
Аз също го ползвам.Ефекта е много добър , но все пак отново зависи от твоята кожаИначе мисля , че е 6 лв
:P
k0gAt0 tI mE t1rsEshE,tElEf0nA pAk sI spRqX I k0gAt0 mE s1NyvAshE Az V DrygI lEglA sPqX..nE mI E Mqst0t0 V AdA dA g0rq,zA AdA Az nE s1m d0stAt1cHn0 d0brA!
Моя беше 7.20. Ефект има и е доста добър обаче трябва последователност. Понеже съм доста светличка си взех по светлия лосион, че щеше да е фрапираща разликата. Доволна съм