.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Pomognete, pls!

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia

Pomognete, pls!

Hi na vsi4ki, o6te sam zaek tuk, no vidqh 4e ste drujeliubni i pomagate na drugi sazdaniq kato men.. taka, moq problem e 4e haresvam edno mom4e koeto e adski sramejlivo a az moga da se nareka 'otvorkata' na klasa t.e. sme palni protivopolojnosti i imam 4uvstvoto 4e toi ne udobrqva moeto povedenie kato cqlo, nz kakvo moga a napravq zada mu se haresam. ako mojete i imate jelanie mi pomognete 6te vi buda mn blagodarna

като за начало да се държиш мило с него и да му се осмихваш ? И да го заговаряш по-често ... друго не се сещам ,би трябвало да си промени мнението за теб постепенно
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    I az sym ot toq tip momiche.. I sramejlivite momcheta me gledat stranno.. Moq savet e da go nakarash da te opoznae.. Da vidi che otvytre si zemna.. i che zaslujavash negovoto vnimanie..

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    Здравей при мен (* в моят клас имаше същата история)
    Девойката беше най-отворената .. най-пеканата.... и Винаги твърдеше /... АЗ НИКОГА НЯМА ДА СИ ХВАНА ГАДЖЕ ОТ НАШИЯТ КЛАС/
    и ... вече има няма са заедно с един съученик дето беше от тихичките .... (тя го отрака) 3-4 години
    нЕ се Притеснявай ... Не го стресирай

Ако ти кажа да бъдеш самата себе си ще те излъжа .... ЗаМисли се ... Какво ти харесва в него ... А той какво не харесва в теб ....
    !
    защо точно това ли ми Поразпитай какво обича да прави каде релаксира .. каде излиза ..... И Смисал да не му изръсиш Хайде на дискотека ... При условие че той не ходи ... А примерно ако ти кажат Обича да се разхожда в парка .... Вземи един ден му се обади и го попитай свободен ли е ... или ако ти каже не Питай го кога е свободен .... и му кажи днес ако всичко е наред ... нека да се поразходим в парка .... Пък още по добре .. ако има домашен любимец ... или някакво хоби ... Нали сама каза Най-отворената ...
    Преследвай го но не го плаши ... влез му под кожата .... Спокойно ... Може да казва че не те хареса ... и че си лигава и т.н. но ако прекарате малко време заедно без да го сртяскаш и достатъчно дълго да се влюби в теб ... Ще започнеш да го Моделираш така както ти си желаеш пък може и ти да научиш нещо за него !!!! и от него

и ВНИМАВАЙ НЕ ГО ПЛАШИ !!! подхождай внимателно

Мега фен Аватара на koalka
    Бъди по-близка с него,за да може да се отпусне и да се престраши да направи нещо.

Град
    Varna
    Той ако те харесва ще те харесва такава , каквато си , а не да се правиш на затворена например.Говори с него и виж какво му е отношението към теб и тогава евентуално можеш да се промениш , но определено не трябва да се правиш на такава , каквато не си било то пред него или пред когото и да било
    k0gAt0 tI mE t1rsEshE,tElEf0nA pAk sI spRqX I k0gAt0 mE s1NyvAshE Az V DrygI lEglA sPqX..nE mI E Mqst0t0 V AdA dA g0rq,zA AdA Az nE s1m d0stAt1cHn0 d0brA!

Повече от фен
    ми чесно казано не харесвам отворените момичета...........(нищо лично)
    но както се казва противоположностите се привличат...............когато го видиш не се први на много интересна и отворена,защото това отблъсква момчетата.......................бъди мила и дружелюбна!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    az pod otvorena ima predvid 4e ob6tuvam s vsi4ki i sam mn dobra priqtelka s vsi4ki ne 4e se pravq na ne6to koi znae kakvo.. no toi e .. mnogo zatvorena li4nost...

Guest
    dam.. mnogo e lo6o kogato mom4eto e sramejlivo... ne znam kak da ti pomogna edinstvenoto koeto moga da ti kaja e da se darji6 s nego malko po vnimatelno kakto kazaha drugite ne go strqskai

Guest
    Минетите винаги стопяват леда!

Guest
    ПРостичко обърни му внимание покажи ,че не си толкова надменна колкото изглеждаш и следкато се почувства спокоен и той ще навлезе в свой води евентуално мухахахахах и всичко ще стане както трябва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си