.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: EPILACIQTA

galinka_malinka89
    Guest

EPILACIQTA

КАК ДА СЕ СПРАВЯ С БОЛКАТА ПРИ ЕПИЛАЦИЯ,ТЯ Е НЕТАРПИМА И 4ЕСТО СЕ СТИГА ДО ПЛА4,ИСТЕРИИ..НЕ МОГА ДА ГО ПРЕОДОЛЕЯ ПРОСТО СИ МЕ БОЛИ,ПАК ОТ ДРУГА СТРАНА НЕИСКАМ ДА СЕ БРАСНА СТАВА ПО ЛО6О/ КУПИХ СИ УПОИКА ,НО И ТЯ НЕ ПОМОГНА,ЕПИЛИРАМ ПО4ТИ ЦЯЛОТО СИ ТЯЛО И НЕ СЕ ИЗДАРЖА... ХОРА ДАИТЕ САВЕТ?

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА

Re: EPILACIQTA

Цитирай Първоначално написано от galinka_malinka89
    КАК ДА СЕ СПРАВЯ С БОЛКАТА ПРИ ЕПИЛАЦИЯ,ТЯ Е НЕТАРПИМА И 4ЕСТО СЕ СТИГА ДО ПЛА4,ИСТЕРИИ..НЕ МОГА ДА ГО ПРЕОДОЛЕЯ ПРОСТО СИ МЕ БОЛИ,ПАК ОТ ДРУГА СТРАНА НЕИСКАМ ДА СЕ БРАСНА СТАВА ПО ЛО6О/ КУПИХ СИ УПОИКА ,НО И ТЯ НЕ ПОМОГНА,ЕПИЛИРАМ ПО4ТИ ЦЯЛОТО СИ ТЯЛО И НЕ СЕ ИЗДАРЖА... ХОРА ДАИТЕ САВЕТ?
    ami 6tom tolkova te boli ne se epilirai!!!probvai s ne6to dr!kola maska probvala li si?pri neq sa6to mnogo boli no pak e za po kratko dokato pri epilaciqta az li4no use6tam bolka pri vsqko kosam4e!!!moje6 i da ograni4i6 epilaciqta samo do krakata!!!men tam me boli nai malko!na dr mesta moje6 da polzva6 samobrasna4ka ili ot krem4etata!!!

uspeh!!!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Купи си епилатора Satin Ice на Philips. Моят е такъв и заледяващата се приставка наистина помага
    Non, je ne regrette rien.

:]

Az syshto se epiliram...i da ti kaja mislq che bolkata koqto poluchawash e ot towa che moje bi ot skoro si pochnala..az se epiliram weche ot 4 godini...i da si priznaq mi dostawq neweroqten kef amm mislq che nai dobre shte e da si kupish epilatora koito e s ohlajdashta glawa...az syshto sym mn nawita da si go kupq
    Iskam da popitam B@lbuk-dali epilatora pomaga[smrazqwa]bolkata otdolu...prosto mi e interesno da razbera

Повече от фен

Re: :]

Цитирай Първоначално написано от PaRtYsHaKeR
    Az syshto se epiliram...i da ti kaja mislq che bolkata koqto poluchawash e ot towa che moje bi ot skoro si pochnala..az se epiliram weche ot 4 godini...i da si priznaq mi dostawq neweroqten kef amm mislq che nai dobre shte e da si kupish epilatora koito e s ohlajdashta glawa...az syshto sym mn nawita da si go kupq
    Iskam da popitam B@lbuk-dali epilatora pomaga[smrazqwa]bolkata otdolu...prosto mi e interesno da razbera
    da i az iskam da razbera za tozi epilator i sa6to da popitam za cenata kolko struva?
    Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    az sa6to go imam,namqlava bolkata no pak q ima!estestveno oba4e 4e e po dobre s pristavkata!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    az sa6to go imam,namqlava bolkata no pak q ima!estestveno oba4e 4e e po dobre s pristavkata!
    6te mi kaje6 li kolko struva??????????????

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09019826

eto vi info za obsajdaniq epilator

И аз го имам. Точно този, който го рекламират сега. Ползвам го само за краката, защото на другите места умирам от борка. Аз го купих за 170 лева. За другите по-нежни части на тялото ти препоръчвам дамска самобръсначка Philips Moi. Страшно удобна е. Тя струва 100 лева. Можеш да видиш за какво ти говоря тук: http://www.best.bg/stock.asp?cat_id=833&id=2025
    А епилатора е този: http://www.electron.bg/product_info....oducts_id=7448

Повече от фен
    blagodarq vi za informaciqta

Моят има обезболяваща глава и издържам на болката,дори и на деликатни места не ме боли.Въпроса е просто да свикнеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си