от всички мнения които прочетох от тази тема единствено 3 човека наистина казаха нещо вярно другите са писали това което са чували в дом,училище,някои познат които "уж се прави че ги разбира много нещата" както наи-вече и самата авторка на темата.
1-Тревата се пуши не се друса,също така може и да се яде като се пребави към някои ястие или се свари с мляко но тези работи се правят обикновенно когато имаш доста ганджа,ане едно две джоинчета.От продължителната употреба ставаш доста разсеян затова и повечето хора казват, че от тревата се затъпява.
2-СТИМУЛАНТИ(амфети,бонбони, ся от скоро излязлата мания-аис(амфети на кристали)които като шмъркат после като им слезе в гърлото не пари толкова мн както асъл амфета.Аз лично от близо година използвам мн често такива неща особено амфети и на последък това аис,бонбони бях зела само 2 пъти това лято и то когато съм ходила на мания и какао.Тези неща ти опресняват адски много нещата(без някои видове бонбони които те мажът прекалено много)Ще ви дам един пример миналата година към април месец баба ми се разболя дотолкова че 2 месеца беше на легло,тя живее на село самичка и когато стана това нещо трябваше непременно да има някои малко от малко да се грижи за нея,нащи нямаха тази възможност някои от тях да я гледа и тогава реших аз да отида.Обесних на класната ми как седят нещата за да може да ми извини отсъствията защото през това което бях при баба ми трябваше и да ходя на училище обаче просто нямаше как,както и да е,към средата на юни се върнах вече в Бургас и първата ми работа беше да отида до даскало да видя какво става и тогава класната ми каза че може по 7 предмета да ме оставят без оценка защото нямам достатъчно брои оценки.Ако ви кажа че точно за три дена аз си направих оценки преписах си всички планове които са писали по тези предмети и представих всички тетрадки с упражненията и другите работи и освен това бях научила последните няколко урока от всеки от тези 7 предмета и сега ще кажите това не е възможно ами да ви кажа съвсем възможно е като си взимал амфети.Затова ,че към авторката се обръщам щом ходиш с това момче си го попитаи но според мен това не са някви то4но симптони че употребява някакви опиати