.

Виж резултатите на анкетата: Успявали ли сте да накарате бройкаджия да се влюби във вас?

Гласували
65. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

34 52,31%
  • Не

31 47,69%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56

Град
    Stara Zagora
    Успявала съм.
    JiVeI Si JiVoTa, TaKa IlI InAChE Jiv Ot NeGo NqMa Da IzlEzESH!!!

Трябва да направиш така че да успееш да му влезеш под кожата и да се влюби до такава степен в теб,че изобщо да не изпитва нужда да поглежда към друга,затова прави нещата които харесва най-много-ти си знаеш,щото го познаваш най-добре :P
    Винаги се усмихвай дори да те боли,защото не знаеш кой е влюбен в усмивката ти!!!

Guest
    Отказвам се!
    Явно немога да го накарам да се промени!
    Благодаря все пак за мненията.

Re: Как да накараш бройкаджия да се влюби?

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Цитирай Първоначално написано от sexy_small_lady
    Здравейте на всички!Искам да ви попитам нещичко значи преди няколко дни тръгнах с едно момче,което колкото съм чувала доста лесно му омръзват момичетата.Знам,че с мен той няма да постъпи както с останалите "бройки" защото родителите ни се познават и не би ме метнал по този начин.И съм сигурна,че в момента си ме харесва доста Обаче,ми се иска да го накарам да се влюби.Просто той го заслужава да изпита това чувство... Та въпросчето ми е някой да има предположение как мога да го накарам да се влюби Не ми казвайте да го свалям,защотото това вече си го знам...
    Благодаря предварително
    Ами няма как да го накараш да се влюби.Той сам трябва да го изпита и почувства.Момичетата му омръзват лесно,защото той само бройката търси в тях и нищо друго.Дори не се стреми да ги опознае.Дано теб те опознае като човек и се влюби.И без това свалката е неуместна,защото вече сте гаджета.

babyyyyy
    Guest
    И аз съм успявала да накарам един бройкаджия Ходихме 4 месеца,което за него беше наистина много.Но според мен няма как да го накараш да се влюби,той сам трябва да усети това чувство

hah ami trqbva da ostane6 interesna za nego.vinagi da ima ne6to novo koeto da moje da nau4i za teb...a do tova 4e si misli6 4e nqma da te zareje zaradi tova 4e roditrelite vi se poznavat mn barka6.re6ili 6te te razkara(da se nadqvame ne)ne go kazvam prosto taka ami ot drugi moi poznati sadq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си