ako mojeh da varna vremeto....sramuvam se ot sebe si napravih neshto naistina nepopravimo.na pryv pogled nishto osobeno-prosto spah s edno mom4e.no kato se vzemat vpredvid obstoqtelstvata-okaza se 4e prez
tezi 2 meseca prez koito bqhme zaedno me e lagal,imalo e i dr momi4e,daje nz dali ne sa bili i pove4e,a na men tova mi be6e pyrviq pyt i osven tva sam samo na 14.tolkova go obi4ah 4e
bqh absolutno slqpa.toi me mame6e pred o4ite mi,no az prodaljavah da mu vqrvam.a sled kato spa s men na sledva6tiq den se obadi da mi kaje 4e kasame.sega se 4uvstvam ujasno za6toto vmesto da mi ostane nezabravim spomen za pyrviq pyt,6te se se6tam za onzi glupak
Ами доста тъпо си постъпила.Как така не е нищо особено.Ами ако приятелят ти те обичаше истински???Какво щеше да стане?Адски много щеше да го нараниш.Ами щом си го обичала,което не ми се вярва,но това е мое мнение.Не мога да разбера как с ясното съзнание,че си го обичала си изневерила.Доста странно наистина.Лъгал те е,защото е видял,че може да го направи.Има всякакви момчета.Ти нещо не можеш да направиш.Трябва да го преглътнеш,няма начин.
Е тя май не е изневерявала просто е била заблудена ,че този я обича.
мила забравих да ти кажа този е пълен кретен обвинявай него не теб.Ти не си виновна