.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67
    Only Problems
    Guest

Проблем :( :( :( Помогнете :)

Значи проблема ми е следният и нз дали някой ще успе да ми помогне .Значи нещо съм много ама съм много готин поне така казват момичетата (не искам да се фукам просто така твърдят всички),обаче имам една малка тайна,която не я знаят гаджетата ми и приятелите ми и искам да я споделя с някои и той да ми помогне (тоест с TeenProblem ).Тайната е че когато отида при някое момиче което не познавам ето така на улицата или в дискотеката немога да я заговоря просто нз кво да и кажа запецвам забивам просто само и се и си продължвам и после си бия главата защо нищо не и казах .Добре ето един случай:Отивам в амор и виждам едно момиче-много ми допадна.Та отидох при нея (събрах смелост ) и и казах:"Здрасти как се казваш?" (без да съм я докосвал да съм я дърпал или некви други като другите простаци в амор и ДВ!Не всички де но повечето са такива,а аз не съм от тях) .Тя ми направи нещо такова Обаче когато вече опозная момичето познвам я вече се отпускам и ако я харесвам и тя ме харесва и ... Аз съм на 14 Години,който иска мога да му изпрата моя снимка.Това ми е проблема- при непознати.Ако може някой да ми каже точно какво трябва да кажа на някое момиче в дискотека ще съм му много благодарен и въобще при непознати-за каква тема почвате да говорите всичко подробно

П.П Моля без спам и некви от сорта "не е подходяща обстановка" или некви такива.Просто кажете точно на това което ви питам.Благодаря...

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    значи батка..... тренирай у чата (IRC) там се учи как да ги заговаряш и за какво. И е нормално да спичаш всички сме спичали дори и аз сега спичам ама събираш кураж и отиваш почваш там нормалните работи "как си що си" питаш за име такива общи работи ще питаш каде учи телефон има ли.
    Та ако тя изяви интерес към теб ще стани работата. И целта е да не мълчиш че те спичат повече от нас и чакат момчето да говори и ти кат спечеш и става мълчанието на агнетата

Ся питай ако не си разбрал да ти помагам и без туй не ми се спи.
    А снимка мой да качиш на picvalley.net и да покажеш тука или ми прати на ПМ да те видим

Only Problems
    Guest
    Абе ман.Аз във IRC,чатовете,Skype,ICQ и тия ги правя луди и щастливи!Смисъл там съм се усъвршенствал :P ама друго е очи в очи и пред компа В чат ли си са :P.Е са щи кажа нещо.Веднъж си чатих в #sofia с едно момиче аз и изпратих пик и тя:" ау много си сладък аре да се види ме" и се видях ме Ама преди това аз се криех в подлеза на NDK и чаках да видя кво момиче ще дойде на мястото в NDK.Тя не беше изпратила пик и аз се чудех...Ама като видях една висока,руса с зелени очи нещо като Ан Джи певицата направи ми паднаха очите бях със нея гадже и т.н.Та целта на това беше да ти кажа,че ако не бях си чатил с нея никога нямаше да я заговоря, но факт тя много ме харесваше

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    е разбирам те че и на живо искаш да ги прайш тей луди ам прави ги бре само се отпускай и шибай здраво прей се там на перде и толкоз

не кат отидеш при нея и да почниш ся оле ко да я питам леле ам какво да и кажа гледаш винаги да върви разговора

Only Problems
    Guest
    Ето мой снимки:

Only Problems
    Guest
    По-хубаво ги драпнете с "Save picture",защотото излизат много големи от колкото са :P

Добре ето ми го профила Ман лесно е като си го помислиш,но като се изправиш лице в лице с нея почва гадната част - - This is F*KING HARD"

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    шефче ти що не каза че си футболистче бре манекен ша та прайм тебе

Цитирай Първоначално написано от k-3
    шефче ти що не каза че си футболистче бре манекен ша та прайм тебе

Ами да футболистче съм са съм и в спортно даскало а манекен нз момичетата от якото форумче да кажат-ама не съм чак толкос .Еи момичета аре помогнете малко кажете как да бъда себе си пред непознати f-ta

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Това, че едно момиче е реагирало по този начин не значи, че и другите ще направят така.
    Продължавай да опитваш и с времето ще добиеш нужния опит, който понякога дори не е нужен, но все пак...
    Успех.

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Това, че едно момиче е реагирало по този начин не значи, че и другите ще направят така.
    Продължавай да опитваш и с времето ще добиеш нужния опит, който понякога дори не е нужен, но все пак...
    Успех.
    Мерси Ще чакам и други да пишат за това.Искам и мнения от момичета те знаят най-добре какво трябва да им се каже за да тръгне работата(абе нз чесно)

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Незнам от къде си, колко си красив, но един харесван и обожаван мъж определено трябва да може да говори и да омайва Ако не притежаваш това... общо взето красотата ти остава без покритие. Съветвам те да започваш в първите срещи с майтапи ... с времето ще свикнеш да говориш с непознати момичета и ще ти е по-лесно да оставиш приятно впечатление у тях за не повече от 10 минути
    обичам дениту ми {}

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от k-3
    значи батка..... тренирай у чата (IRC) там се учи как да ги заговаряш и за какво. И е нормално да спичаш всички сме спичали дори и аз сега спичам ама събираш кураж и отиваш почваш там нормалните работи "как си що си" питаш за име такива общи работи ще питаш каде учи телефон има ли.
    Та ако тя изяви интерес към теб ще стани работата. И целта е да не мълчиш че те спичат повече от нас и чакат момчето да говори и ти кат спечеш и става мълчанието на агнетата

Ся питай ако не си разбрал да ти помагам и без туй не ми се спи.
    А снимка мой да качиш на picvalley.net и да покажеш тука или ми прати на ПМ да те видим
    и аз мисла така
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Повече от фен
    Mi to e normalno da te e sram s nepoznati momi4eta.Aide mi prati pic pls.Vsu6nost na maila na teenproblem moje li?

awe gotin si,i sum suglasna s lost_girl :P pa i maneken shte napraim ,ta v amor na4i.... i dv-brei az poznaam mn ot amor i dv,ma.. ti kaza i ndk... brei ,kef mi e,4e ne sum edinstvenata,koqto gi znae,4 epolovinata se pitat kae tva
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Мерси на всички!Ще се опитам да направя това което ми казах те.То тря малко смелост ...

Голям фен Аватара на thirteen
    На колко си годинки
    То не ,че има голямо значение .. но се пак си има и така разговорливи хора.. дет не се срамуват.. Ти явно не си от тия... ,Просто бъди по-нахакан.

Ами прочети първият ми пост и ще разбереш аз съм no_problems!
    . . За още снимки ТУК-5-тото

Повече от фен
    Awe pi4 mnoooooo si hubav.Ela v mladost 1 i momi4etata naprao 6te ti se hvurliat kato te vidiat.E misleh 4e niama moi gotini nabori ti nali si 92 nabor?

^_sladyranata_^
    Guest

..............

ami nai-lesno e ako i kajesh neshto ot sorta na "mnogo si sladka kak se kazvash?" ili neshto podobno
    4estno da ti kaja i ti si mnoo sladuk

^_sladyranata_^
    Guest

...........

awe sladyr mnogo me kefish!!! ako imash e-mail i estestveno ako iskash mojem da si pishem tam...4akam otgovor bye-bye

^_sladyranata_^
    Guest

...........

awe kakvo shte 4akam az e-maila mi e ton4eto_cska@abv.bg
    mnogo shte se radvam ako mi pishesh...aide 4ao kote

Ха-Ха-Ха-Ха
    angel@abv.bg
    Skype Name: cokeres
    Радвам се че така мислиш

Фен
    Град
    София
    Пич си братче не се стягай.. Пък в крайна сметка ако трябва не говори - само мини покрай някоя намигни ала бала пък тя като те заговори е мн лесно :P

Цитирай Първоначално написано от onzi__
    Пич си братче не се стягай.. Пък в крайна сметка ако трябва не говори - само мини покрай някоя намигни ала бала пък тя като те заговори е мн лесно :P

Хахаха това ми хареса ще го имам в предвид

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си