- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем :( :( :( Помогнете :)
незнам кво си се разхвалил толкова, ама на мен изобщо не ми харесваш.. не си мой тип, апък и изглеждаш доста малък :P
та по тематаедно заговаряне не е кой знае ква философия
питаш я как се казва, къде учи, може да й кажеш, че изглежда по-голяма от колкото е (някои момичета се кефят на тва)
говорите си някви общи работи, сега лятото може да я питаш дали смята да ходи на моренце и къде... абе общо взето някви ей такива неща![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
хахахаха първо не съм се разхвалил!А това,че не ти харесвам си е твоя работа!Дреме ми на кура кво си мислиш за менПървоначално написано от valantain_love
![]()
. . За още снимки ТУК-5-тото
олеее какво си мъничко хаха на как сладураНачи понеже си ми доста мъничък ми е малко трудно да гледам на теб като обект на желанията но немога да си кривя душата че си симпатяга . А по въпроса ти мога да кажа че ако изцепиш нещо тъпо ще е много яко поне мен ме забвлява супер много някой като ми каже нщо от сорта на: " Чудя се момиче като теб защо се вози в трамвай а не в лимузина" беше някакво момче в трамвая аз много се смях тогава така че изцепи някоя простотийка и тя ще се заинтересова от теб освен ако не е някоя кукличка с голямо самочувствие ....
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
awe -glei sa-znaesh,4e si sladur,gotin si......,4e te haresvat.......kaza i 4e si se treniral v 4ata da se zapoznavash-mi neznam kakvo mu e trudnoto togava.......zashtoto ako ne moojesh,shte izleze 4e si pritesnitelen,a nadlai e taka,prosto minavash,usmihvash se......kazvash zdravei i ot tam natatuk zavisi ot momi4eto,pa i...da ne ti otg ili da te napsuva spox-ne vsi4ki sa takiva
![]()
![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
а колко до тебе дребен тфа че няколко човека те харесват не значи че вс тря те харесват.... не си нищо особенно но по начина по който говориш за себе си ми се струва че имаш твърде голямо самочувствие , а не мсиля че то има пълно покритие...
abe kyklo tova 4e toi si e sladuk a ti ne go haresvash si e tvoi problem!tova 4e na tebe ti dopadat nekvi myhliovci i kofadjii sushto si e tvoq rabota i nikoi ne ti se burka taka4e si zatvarqi tupata ysta i si trai!!!
Виж какво всеки си има право на вкус...и не мисля че трябва да обиждаш така!!Тя просто си казва мението..за тфа е и тоя форум...мисла че прекали с обидите...тфа че на тъеб ти е сладък не озн че на сицки тряя да е ...Първоначално написано от ^_sladyranata_^
?Предполагам че нямаш повече от 14 г...типично за възраста ти е...
Виж какво всеки си има право на вкус...и не мисля че трябва да обиждаш така!!Тя просто си казва мението..за тфа е и тоя форум...мисла че прекали с обидите...тфа че на тъеб ти е сладък не озн че на сицки тряя да е ...
ti ne si mi nikakva da mi kazvash kakvo da govorq i dali da q obijdam ili ne!az shte si govorq kakvoto iskam i mnogo se lujesh ako si mislish 4e mi dreme kakvo mislish ti!!!prosto ne si poznala!!!
a i ne si baba Vanga da mi predpolagash na kolko sam!!!
Ето за това не пиша в такива форум за "Любов" и други такива,защотот ще има такива като тези тука който мислят че съм се изфукал със неща...е щом така мислите покажете ми с какво точно съм ви засегнал?И как разбрах те че имам голямо самочустивие за себе се като не ме познавате?Много странно...не мислите ли?Да не ме познавате а аз да не знам.Напротив пиша за един мои проблем и веднага ме нападнах те с това "много голямо самочустивие имаш нещо"...Хубаво деба аз немога да пиша в такива форуми...пича ми каза да кача снимки и качих кво толкова ако искате гледай те
--------------------------------------------------------------
Да ви разкажа едно нещо...
Имаше едно момиче,което беше по-голяма от мен със 1 год и нали я свалях и тя ме беше харесала ама каза че не може да бъде с мен,защотот е по-голяма![]()
![]()
![]()
![]()
след 1 год я питах да ли съжалява за това и тя каза: "да и то много..." сега знаете ли ква е ? ТЪПА НАРКОМАНКА!!!!Защотот се запозна със такива ама ако беше тръгнала със мен нямаше да става таква
ето такива като тая адски много ме дразнят и ако има такива тука ДА СИ ГО НАЧУКАТ!!ЗАЩОТОТ СЕ ИМАТ ЗА НЕЩО ПОВЕЧЕ АМА ПРОПАДАТ КАТО ХОДЯТ СЪС 20 + ДА ГИ ЕБАТ ВСЕКИ ДЕН!!!
-------------------------------------------------------------
АЕ ТОВА Е ОТ МЕН НЯМА ДА ПИША В ТОЗИ ФОРУМ КАТО НЕ МЕ ИСКАТЕ!
. . За още снимки ТУК-5-тото
addictedtou написа:
^_sladyranata_^ написа:
а колко до тебе дребен тфа че няколко човека те харесват не значи че вс тря те харесват.... не си нищо особенно но по начина по който говориш за себе си ми се струва че имаш твърде голямо самочувствие , а не мсиля че то има пълно покритие...
abe kyklo tova 4e toi si e sladuk a ti ne go haresvash si e tvoi problem!tova 4e na tebe ti dopadat nekvi myhliovci i kofadjii sushto si e tvoq rabota i nikoi ne ti se burka taka4e si zatvarqi tupata ysta i si trai!!!
Виж какво всеки си има право на вкус...и не мисля че трябва да обиждаш така!!Тя просто си казва мението..за тфа е и тоя форум...мисла че прекали с обидите...тфа че на тъеб ти е сладък не озн че на сицки тряя да е ...
мерси за защитата
DGD be idiotko takava!vaobshte ne mi se pravi na tolkova otvorena da ne doida i naburzo da te zatvorq!deiba i vodorasloto smeshno,zeleno,boklu4arsko,nekadarno,tupo smeshno, kyrvi4ka selqshka!stiga ti tolkoz hranene!!!
awe tyka ste ebati serialiye nqkav dreben tyka se misli za nai golemiqt maj na sveta nqkva kandidat kurva go za6titava i go podkrepq i nqkvi svqsni momi4eta se opitvat da i obqsnqt 4e e mn malka za da govori takiva raboti kat i gledam nicka ili tam kvoto e sladuranatakat si sladyrana 6to ne si nameri6 nqkoi ma a ami gi svalq6 nqkvi grozotii tyka po forymite a ti mal4o si adski grozen!
АЕ ТОВА Е ОТ МЕН НЯМА ДА ПИША В ТОЗИ ФОРУМ КАТО НЕ МЕ ИСКАТЕ!
e are stiga de kakvo shte se sdyhvash zaradi nekvi TUPI KYRVI koito samo se opitvat da te zasegnat?!?!sedi si vuv foryma i ne im obrushtai vnimanie!da im eba maikata tupi ku4ki!!!
![]()
mi da ne te iskame ae maxai sa maaaaaaaaaaПървоначално написано от ^_sladyranata_^
a do you love me ima6 li skype?
slyshai kyrvo,az shte zashtitavam i shte si svalqm koito si iskam tova si e izcqo moq rabota taka4e ne si zavirai nosa kadeto ne ti e rabotata i si druj ezika zad zubite!!!
samo gledai ti da ne se nyjdaesh ot le4enie v pirogov!!!
prati mi go na fatalnata_barbi@abv.bg za da moje oniq malkite da ne ti go razberat a otnosno ''sladyranata'' da vzeme da tragva za rabota 4e ve4e zakasnqvaПървоначално написано от Do_YoU`lOvE_mE
ami ne moga da ti pomogna .. sry mn bih iskala no ne moga.. sry))
Close to you ... just .. i just wanna be close to you.. this would be my realized dream...make me happy ..please..make me strong...I love you!