Значи проблема ми е следният и нз дали някой ще успе да ми помогне .Значи нещо съм много ама съм много готин поне така казват момичетата (не искам да се фукам просто така твърдят всички),обаче имам една малка тайна,която не я знаят гаджетата ми и приятелите ми и искам да я споделя с някои и той да ми помогне (тоест с TeenProblem ).Тайната е че когато отида при някое момиче което не познавам ето така на улицата или в дискотеката немога да я заговоря просто нз кво да и кажа запецвам забивам просто само и се и си продължвам и после си бия главата защо нищо не и казах .Добре ето един случай:Отивам в амор и виждам едно момиче-много ми допадна.Та отидох при нея (събрах смелост ) и и казах:"Здрасти как се казваш?" (без да съм я докосвал да съм я дърпал или некви други като другите простаци в амор и ДВ!Не всички де но повечето са такива,а аз не съм от тях) .Тя ми направи нещо такова Обаче когато вече опозная момичето познвам я вече се отпускам и ако я харесвам и тя ме харесва и ... Аз съм на 14 Години,който иска мога да му изпрата моя снимка.Това ми е проблема- при непознати.Ако може някой да ми каже точно какво трябва да кажа на някое момиче в дискотека ще съм му много благодарен и въобще при непознати-за каква тема почвате да говорите всичко подробно

П.П Моля без спам и некви от сорта "не е подходяща обстановка" или некви такива.Просто кажете точно на това което ви питам.Благодаря...