- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Da 4akam li o6te za da spq s nego???
Mn sam vlubena.Ot 2 meseca i 25 dni hodq s edno mom4e.Az sam na 15,a toi e s 4 godini po-golqm ot men.O6te ne si e poiskal direktno da spi s men,no za sega samo mi namekva,za da razbere dali 6te mu dam.Az stra6no mnogo go obi4am i mai sas deistviqta si samo mu pokazvam 4e iskam toi da mi bade parviq.No mnogo me e strah ot parviq pat,pro4etoh mn temi po toz vapros,no ako se stigne do sex s nego i to4no v nai nepodhodq6tiq moment se otkaja toi moje da me zareje ili da se po4ustva nelovko.Mislq 4e 4ustvata i na dvama ni sa vzaimni za6toto toi mi go e dokazval mn pati.Iskam va6eto mnenie
a 4akam li o6te ili 6tom go iskam da go napravq???
![]()
P.S. sorry za dalgoto obqsnenie![]()
Няма да му пускаш на тоя тапир-ше държиш яко до край-държиш на твойто-не даваш и това е
![]()
Правилно каза човека-няма да му пуска6-да видиме какво 6е стане-ако е луд по теб-6е си трае и няма да се обажда.
Ще си трае я-аз с мойта ходих около 10 месеца и тогава ми пусна-е аз съм ходил и по курви-не съм стоял на сухо деНяма да му пускаш-няма да умре я-за секс не е умрял никой досега.
![]()
![]()
Така си мислиш ти че е на сухо-надявай се
Ти си мислиш че седи на сухо или той така ти казва защото така му изнася-я помисли малко-дори и по голямата част от времето да е с теб/което е съмнително/през останалото време не може ли да иде да изплющи някоя?А и винаги може да намери време за това-да каже че му е лошо например,че ще закъснее поради някакви много вайни причини-има милиони комбинации за да намери време да изчука някоя-а ти си малкаи му се връзваш че е на сухо и едва ли не ще гръмне от сухотата-хахахаахха
Помисли малко върху написаното-тези номера с измислените проблеми за да има време да чука нещо чуждо са много стари-и аз сум ги прилагал много пъти-а и други хора-ама повечето няма да си кажат
![]()
SORRY, но аз също смятам, че човекът иска само секс от теб! Всичко, което ти казва е с цел да те вкара в леглото. Много трудно можеш да опитомиш мъжкар, който всяка вечер си е правил поредната бройка, да седи на сухо 3 месеца без да има някаква цел. Може човекът да не ти изневерява ... ако поне малко му пука за теб ... поне това не би трябвало да прави, но според мен иска само секс от теб!
Da be-toi sedi 3 meseca blizo na suho-i ti mu vqrva6-jalko za teb ako naistina mu se vruzva6![]()
Като цяло връзката ви е извратена ... Все тая ... това дали ще спиш с него ти го решаваш и никой не бива да ти се меси в решението
обичам дениту ми{}
Uj tvardi6 4e te obi4a a pak te e strah da ne te izostavi ako se otkaje6 da mu pusne6 toi ako te obi4ai darji na teb nikoga nqma da go napravi obedi se v iskrenostta na 4uvstvata mu i togava go napravi ako pita6 men 2 meseca sa tvarde malko vreme
поговорете как точно ще протече първия път.Мисля,че така ще си по-спокойна
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Hora, prestanete da plashite momicheto. Nikoi ne moje da i kaje dali toi e s druga ili ne. Taka che nikoi ne moje da i kazva s druga e. Oshte poveche, che vie ne go poznavate i ne moje da govorite taka. Momicheto nai-dobre poznava priqtelq si i znae nai-dobre dali toi bi postupil taka. Moje puk naistina da q oicha i da durji na neq. Zamislete se, che ne vsichki momcheta sa gadni. A kum avtorkata, ne pravi neshto, koeto ne siaksh ili zakoeto ne se chuvstvash gotova. Ako naistina go obichash i si sigurna, che i toi te obicha i se chuvstvash dostatuchno gotova, napravi go. No ne go pravi, zashtoto iskash da mu dostavish udovolstvie. Napravi go samo, ako ti go iskash, za da ti bude priqtno i na teb. No purvo pomisli mnogo dobre, zada ne sujalqvash sled tova.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
az sam 100% saglasna s Alenadra ...prava e ot kadeto da go pogledne6
tova e tvoqt parvi pat!badi egoistka..neka na tebe tie hubavo , ako toi darji 6te 4aka...davam ti primer..priqtelkata mi si be6e haresala edno mom4e po golqmo s 3 godini ot neq(mom4e s slava)...4aka q esdna godina...sega 6te pravqt 5 godini...i ne moje6 da si predstavi6 po ludo vliuben maj ot nego...opredeleno toi ne preigrava i opredeleno az ne si izmislqmpriqtelqt mi s koito sme ot 2,5 godini sa6to qko hoika6e predi da se zapoznaem(prosto be6e razo4arovan ot jenite i gi izpolzva6e za podmetki..kakto i da e)..sega e kato agance , napravihme go sled 1-iq mesec...povqrvai mi..ima razli4ni slu4ei..parvo trqbva da si sigurna v nego!!!naprimer parvoto vpe4atlenie za mene e mn vajno i nikoga dosega za 18 godini ne me e lagalo...
Кво да кажа за мене...и аз много я лов и тя уж...ходим 5 месеца ама на сухо...ама щото е девствена и я е страх...само ма заблуждава че не е ...прецени си сама.,..
Е, в крайна сметка не всички мъже са свини.
Пък и той е на 19, не е чак толкова голям... Погледнете го от другата страна.. като тинейджър е имал разни бройки и не е искал сериозна връзка, но сега като е посъзрял малко и иска нещо по-сериозно. Възможен вариант... Не го познавате, та да го съдите. А и нз според мен ходите от достатъчно време, за да спите. Даже предостатъчно. Да ти кажа, аз ако бях на негово място, хич нямаше да те чакам 3 месеца... Не, просто тук не опира само до любов, но и до потребности. В крайна сметка една връзка без секс, не е чак толкова пълноценна. Секса доста сплотява двойката. Стига връзката им да се базира на любов и доверие, а не на секс. Друг е въпросът дали ти си физически и психически готова. И гледаш на секса като нормално продължение на връзката ви. А не като на ПЪРВИЯ ПЪТ ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕ... Възрастта ти не е особено голяма, но не си и много малка. Според мен, за 1вия си път ще си готова, когато прецениш, че ще ти е еднакво гадно ако те зареже, и без да си спала с него, и като си спала с него. А не да се тръшкаш, че той ти е отнел девствеността и такива неща.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Не е чакал толкова много,за да си поиска.Ти как го изкара.Дано чувствата ви да са взаимни.Ами според мен щом питаш още не си готова.Трябва да го искаш,а не да питаш дали д аправиш секс с него.Говори с него за тази тема.Първоначално написано от ^SeXyTo^^^
Е след като го искаш темата е излишна..Първоначално написано от ^SeXyTo^^^
Mersi mnogo za savetite,no mai samo me razubejdavate i me hvarlqte v samneniq.Moga samo da vi kaja 4e sam sigurna v 4ustvata mu kam men,ne za6toto kakto kazvate sam malka,a za6toto po-bezbroi na4ini mi gi e dokazal.I DA izbora si e samo moi,prosto iskah savet da vidq dali mislq pravilno,no mai vsi4ki samo me razubejdavate,zatova o6te 6te si pomislq,6te iz4akam o6te 1 mesec.![]()
![]()
![]()