- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Da 4akam li o6te za da spq s nego???
6tom te e 4akal tolkova dalgo li???? Ti na tova li mu vikash dalgo 2-3 meseca....moq priqtel me 4aka ve4e 7 meseca i dosega nito edin pat ne mi e kazval direktno "aide da pravim sex ili lubov" Za men li4no 2 meseca sa si malko vreme....a i 6tom mislish 4e ne6to moje da se provali i da te zareje zna4i e s teb samo zaradi sexa....misli malko s taq glavaПървоначално написано от ^SeXyTo^^^
![]()
![]()
Гост iskam da znae6 4e mom4eto s koeto sam ne e s men zardi sexa,toi ne si e poiskal i mi kaza 4e nqma da me nasilva ako az go jelaq da mu kaja,no az ne se 4ustvam gotova.A i az mn go obi4am i toi si zaslujava,a otnosno teb i tvoq priqtel-sigurno toi ne e mn po golqm ot teb.A we vse pak re6enieto si e moe![]()
![]()
![]()
чакай още.. чакай.. без секс никой не е умрял..ама бая връзки са се прецакалитка че мисля че ако толкова му се кефиш лошо няма да му пуснеш
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
abe o6te malko spored men po4akaipone 3meseca i ne6to da stane
da vidi6 dali te izpolzva ili naistina te obi4a
tai kato ako ne mu pusne6 i toi te zareje .... 6te e dosta gadni4o spec za teb
![]()
= :P :P toi moje da e xitra lisica i dobre da si izigraq kartite i na kraq da padnesh v kapana :0 i da usetish smoka
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
А ти какво искаш момчето да ти каже айде а те чукам след малко....може да не е от тези директните типове,а да ти го казва по заобиколният път....ти какво искаш да ти каже?
Ami,mila kakvo da ti kaja tui kato ne bih iskala da te oburkvam kakto ti sama kaza,zatova 6te ti dam primer sus samata sebe siredi da se otdam na mom4eto si hodihme 8 meseca,no prez vsi4kite tezi meseci nikoga ne mi e namekval dori za sex ama NIKOGA!Da imahme trudni periodi poradi sex-a i ne za dr ami,za6toto tva prosto sa si nujdi i da moeto mom4e me be6e popitalo dali bih mu prostila ako spi s nqkoe momi4e,no samo zaradi sex-a i dosta dulgo vreme bqhme v tova polojenie,no toi ne se oplakva6e vupreki,4e edva li e mn priqtno da hodi6 s momi4e bez da pravite sex,da q obi4a6,a da spi6 s dr,no kakto ida e nakraq osuznah,4e sum sigurna v nego,4e dostatu4no dulgo sum bila s nego da znam,4e to4no toi 6te podhodi po podhodq6tiq za purviqt mi put na4in!Po4uvstvah se sigurna v svoite i negovite 4uvstva,no pak imah tvoite sumneniq,zatova nedei slu6a tezi koito ti kazvat 6tom pita6,zna4i ne si sigurna,za6toto ne e taka!Hubavo e 4e pita6,no ot men zapomni ne6to dori i tvoeto mom4e da spi s drugi momi4e(koeto ne se znae) tova samo dokazva,4e ne e s teb zaradi sex-a ne misli6 li?!Ako naistina go obi4a6 i znae6,4e toi 6te bude vnimatelen,mil,nejen i kogato mu kaje6:"spri,4e me boli"ne samo,4e 6te spre ami i 6te te pregurne,6te ti kaje,4e te obi4a i 4e ako ne se polu4i tozi put ima i sledva6ti!No e vqrno tova,4e sexut spored men splotqva dvoikata i gi pravi po-blizki!Ne se sumnqvai v priqtelqt si i 2 meseca i ne6to ne sa malko,no ako preceni6 moje6 da iz4aka6 o6te malko,no samo ako ti iska6 da iz4aka6 ako ne-za6to trqbva da 4aka6 kato i dvamata 6te se po4uvstvate strahotno sled kato stanete o6te po-blizki!!!Nz az mislq po tozi na4in,moje i da ne sum prava zatova ti i dadoh primer s men i moqt priqtel ottuk natatuk ti sama preceni dali sli4aqt e kato tvoq,no i az imah tezi bezpokoistva,mila,ne se pritesnqvai normalno e i pitai v tova nqma ni6to lo6o!!!4ao za sega i pi6i kakvo si re6ila ili kakvo e stanalo
![]()
![]()
Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!
Ако се обичате и желанието ви за секс е взаимно и ако самата ти се чустваш си готова не виждам , защо се колебаеш.
Don't hate the player , hate the GAME!
Pri moq priqtel beshe sushtoto az na 15 toi s 3 godini po-golqm ot mene i mu dadoh na 5-ia mesec
Първоначално написано от koalka
ooo daaa...i spored tebe kolko vreme tr pak da chaka ?! cql jivot,za da i dokaje napylno liubovta i chuvstvata si...o tva sa gluposti...![]()
do avtorkata na temata"milichka vyobshte ne gi slushai,che te izpolzval i t.n.,vse pak ti poznavash frenda si,ne nie, i ako si sig v chuvstvata i liubovta mu i ti q e dokazal,mislq che mojesh da mu se doverish i da pravish sex s nego" aide uspeh![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
kolkoto sa naloji tolkos sha 4akaПървоначално написано от ^KaSiDi^
pak to edva 3 meseca xodqt za tolkos malko vreme
edva li tolkova dobre go poznavash :0
to ima sqkakvi lisici
i taq ako e edna ot tqx i ako si e izigrala
dobre kartite
she usetish smoka
![]()
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
Ako se 4ustvash gotova go napravi no trqbva i da si sigurna v nego dali naistina tolko te obi4a i te 4aka tolkova mnogo vreme ti si znaesh uspeh i kazvai kvo e stanalo :P
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Mila az she ti dam i primer s mene shtoto i az sym na 15 a priqtelq mi e s 4 godini po golqm ot mene ima edna malka razlika i na nego mu beshe za pyrvi pyt ama mn mu se praishe sex de... chaka me 7 meseca i togava mu pusnah zashtoto togava se pochustvah napylno gotova i sigurna v nego i razbirase usetih che i az go iskam ;] Poneje pyrviq pyt ne beshe mn uspeshen i toi mn se pritesni apak i men me boleshe mn toi mi kaza nali ako te boli nqma da go pravim... koeto spored men dokazva kolko dyrji na men ;] taka che mojesh da izchakash oshte malko i sama trqbva da usetish che toi ne si igrae s tebe shtoto az ne bqh mn sigurna predi tva no kogato usetih naistina momenta bamVij ako naistina si sigurna napravi go no mislia che tva e malko vr i ne moje da go poznavash dostatychno nie s moia priqtel se poznavahme i godina predi da trygnem
vse pak ti si znaesh nai dobre az moga da ti pojelaia uspeh {}
kvi deset meseca e ludi li ste q mu dai na mom4eto aaaaaaaaaa maaaaaaqqqqqqqqqqqqqq nai mnogo da ti izigrae redovniq nomer boc i aide putq ku4ko as li {: {:![]()
Ами... значи първо само да вметна, че за човек, на когото предишните връзки са били от типа "за по една вечер", както ти казваш 2 месеца са доста време... но за него! На теб предполагам ти се струват малко...
Не мисля, че някой от форума би могъл да ти даде адекватен отговор на въпроса, защото ние нито го познаваме, нито знаем какви са ви отношенията... Възрастта ти не знам дали е от значение за теб, но поне не си на 13, а пък да правиш секс на 13 все пак е доста "fashion"...
Моя съвет е да изчакаш още месец може би... и наблюдавай неговото държание, начина по койо говори и т.н...
Но не прекалявай с чакането! Всеки нормален мъж има нужда от секс!
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Ами няма точно определено време!Просто все пак тя е девствена и се притеснява,така че е добре да изчакат поне 4 месеца.А той,ако я обича ще изчака колкото време е нужно.любовта е най-важната.Първоначално написано от ^KaSiDi^
Ами няма точно определено време!Просто все пак тя е девствена и се притеснява,така че е добре да изчакат поне 4 месеца.А той,ако я обича ще изчака колкото време е нужно.любовта е най-важната.Първоначално написано от ^KaSiDi^
Благодаря ви много!!!Снощи започнах темата за секса когато бяхме сами,и му казах,че незнам колко ще се наложи да ме чака докато се уверя че съм напално готова за първия път,и той се отнесе много добре,каза ми:"Аз вече близо 3 месеца издаржах без секс,ще те чакам колкото трябва,обичам те и дори 1 година ако се наложи ще те чакам,аз не искам да правим нещо за което не се чустваш готова,и не искам да те насилвам,все пак и ти трябва да го искаш,не само аз."Незнам вие как мислите,но след тези думи,май не е с мен заради секса,а и аз много си го обичкам![]()
Първоначално написано от koalka
Да ви кажа честно...няма значение времето, щом я обича...ще чака...в крайна сметка, не е важно от колко време си заедно с един човек, а дали си готова да имате интимни отношения! Не всичко в една връзка е секс...говоря за връзка, не за по 1 вечер
pri men otvarqneto s prusti pomogna doosta, posle kato go pravih ne me bole6e ama izob6to i be6e super qko.ako si gotova - napravi go,no ako ne si-iz4akai pone o6te malko.trqbva da se po4uvstva6 napulno gotova i ti da go poiska6,togava I udovolstvieto 6te e na lice,ne go pravi samo za6toto ti e mu4no za nego,pomisli i za sebe si malko,macka!uspex!pi6i kakvo si re6ila da napravi6![]()
Еи това мн ме дразни ... Колко трябва да чакам .... БЕ ХОРА ТОВА НЕ ВИ Е РЕЦЕПТА ..... ПРИБАВЯТе 5 мец без секс и ако мъжа е с вас ... го скъсвате от е**не...Първоначално написано от Анонимко
Лично при мен как е .... приятелката ми е на 15 аз съм на 19 ... Преди няколко дни направихме 8 мец откакто сме заедно ... от 8 мец не съм видял секс ... и не съжалявам ...... Незнам винаги Момичетата ви е било страх да не ви нарани някой да не ви използват само за секс-а .... Досега ми е правила няколко "Капана" ако така мога да се изразя 1-пат ми се направи на пиана
2-ри пат почти "секС" и тя каза НЕ ....
3-ти пат пак нещо подобно и така ......
До сега съм уважил всяко нейно желание прищявка Болка .... .В най-трудните моменти сме били заедно и т.н.
А тя Както Ти ... (*2 мес) продължава явно да чака подходящ момент)
Вярно имали сме разговори ... на тази тема и тя изтъква че е Малка ... релно на 15 не си мн мн малак но не си и голям ... Но Тъй като си я обичам прекалено мн немисля че ще бъде проблем да изчакам докато се почуства голяма .... така че Мило момиче имаш няколко начина да се справиш с проблема
1-во правите секс (ако се чустваш готова)
2-ро говорите по въпроса и ти му казваш какво чустваш и че може би не си готова
3-то НЕ ПРАВИТЕ СЕКС .... и изчакваш някой др месец .....
САМО ЧЕ ИМАМ ЧУСТВОТО че колкото повече се изчаква .... толкова не ви се иска ... сякаш де да знам ....
бе оставете .... Просто направи това което искаш от сърце и душа .....
Относно тия изневяри Същото Го казаха и на моята приятелка и тя ми Порева на рамото ... но аз и обясних че няма нищо такова .... Незнам Никога не съм бил като "Всички ОстаналИ" Дет Ходят изневеряват наляво надясно както се изразиха по горе някой хора .... Пр Прекалено много я обичам ... и точно в тия критични моменти когато си с момиче и има 1-3 секунди в които ти трябва да решиш .... до каде ще стигнеш дали само до приятен разговор или до Свалка/романтика/и секс/ .... винаги Ми се появява нейния облик и се сещам колко мн я обичам .... и всичко остава само в Приятен разговор с момиче !!
Ако мен питаш, извади му пишката и му направи един минет. После го карай да те лиже. Ммммм бас хващам че незнаете кфо правя в момента, нали, ще ви дам жокер, пиша, ама с лявата, макар че съм десничар![]()