.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 73 от общо 73
    NicknameANdPasswORd твоето мнение най-много ме изкефи,сякаш слушам приятеля си... Между другото аз съм говорила за това снего,сащо сме имали такива моменти в който стигаме до почти секс,но не продалйаваме-просто целувки,нежности възбуждане и до там спираме.Той ми каза същото за изневерите.
    Мн ме кефи мнението ти като момче,за пръв път да ме изкефи мнението на някое момче,като изклучим приятеля ми....БЛАГОДАРЯ!!!

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    Цитирай Първоначално написано от ^SeXyTo^^^
    NicknameANdPasswORd твоето мнение най-много ме изкефи,сякаш слушам приятеля си... Между другото аз съм говорила за това снего,сащо сме имали такива моменти в който стигаме до почти секс,но не продалйаваме-просто целувки,нежности възбуждане и до там спираме.Той ми каза същото за изневерите.
    Мн ме кефи мнението ти като момче,за пръв път да ме изкефи мнението на някое момче,като изклучим приятеля ми....БЛАГОДАРЯ!!!

Мерси мерси .... трябва да те почерпя ... Имам доста подобни мнения дето на авторите им харесват на батко ти мОдератор-а на форума нещо не им се нравят ... Понякога казвам истината такава каквато е ... Надявам се че не съм засегнал никой ..... Относно изневерите си е до човек .... Ако оБичаш истински Няма ИЗневяра .... Ако не е така обаче положението е друго яче ...... нз Вие жените сте странни .... Хем нямате нищо общо 1 с друга ... Хем Сте като 2 капки вода ..... И Както е казано да се мъчиш да разбереш какво иска ... ако неможеш да го усетиш със сърцето си няма да направиш правилния избор ... Тук в тоз форум могат да ти дадат 1001 Рецепти какво да направиш .... Да те предупредят как може да те използва приятеля ти .... Да ти дадат съвет как да го провериш дали ти е верен и т.н. Но никой неможе да вземе решението вместо теб ... ТИ РЕШАВАШ ... После никой няма да седне и да поеме отговорност за нещата които си направила .... Седни помисли дай си малко време Замисли се какво искаш истински .... Добре ли върви вашата връзка .... достатъчно ли го обичаш ? а дали той теб .... ПРОВЕРИЛА Ли си верността му .... сигорна ли си .....
    ВЯРНО Е СЪМНЕНИЯ ВИНАГИ ЩЕ ИМА !!! ИНТРИГА ВИНАГИ ЩЕ ИМА .... не се притеснявай ... Хорските усти никога няма да се затворят ....
    Важното е да правиш това което ти харесва с човекът които обичаш и те обича !! и УМНАТА >>>>>>>
    После можеш да обадиш как са минали нещата !! и какво си избрала

DrX
    Guest
    NicknameANdPasswORd, дискари-пидирасти кат теб най-обичам да ги ритам. Да ти ебъ путката майна селска на майкати в путката да ебъ путката да ебъ. Вече като ми мина гневът ще ти кажа ДА ТИ ЕБЪ ПУТКАТА ПУТКАТА МАЙНАААА
    дА Я ЕБЪ ВСЕКИ ДЕН
    ША ЕБЪ ПУТКАТА ПУТКАТА МАЙНАААА
    ЩЕ Я БУЧА КАТ ДОНАПРАН,
    ЕХЕЙ!

Drx я моля без обиди и то в моята тема,момчето си е мн печено,тва че на теб никой не ти обраща фнимание не ти дава право да критикуваш останалите.
    Аз съм сигрна в него,и ж чуствата ми към него и неговите към мен,но май имам нужда от още малко време,да насабера кураж за да бада с него.мен не ме е страх че той ще ми е първия,напротив искам той да ми бъде първия,страх ме е от самия секс,защото съм неопитна и нз как да се държа,затуи имма нужа от още малко време

Повече от фен
    Град
    Дрх ..... абе Момиченце такова .... ела само ми ела .... ела де .... ??? какво чакаш адрес-а ли да ти напиша ... но като дойдеш да не те приберат с катафалка м-ту с линейка ....
    Какви като мен .. ???? какво съм направил съвет у-а ???? че някой са пианденца мислещи само как да Е*нат поредната бройка ..... знаеш ли ???? нз мислил съм чуството е мн гадно .... и аз имам сестра ... и ако някой такъв опита да й направи нещо ... ще му отрежа пикалото ще го опека и ще му го дам да го изяде .... след това ще го фурля някаде сред гората и дивите животни ....... Писнало ми е от глупаци с начално образование .... дето псуват като дърти каруцари ..... СелянДур съм бил .... ??? а ти от каде си от Провинцията на МАРС ???? от лУната .... или от поредната кръчма дето 40 стотинки е голяма водка с мента .....
    Съвземи се
    Поблъскай си главата в стената ..... яко обаче дано ти се получи някоя друга мозъчна гънка

Повече от фен
    Град
    Drx я моля без обиди и то в моята тема,момчето си е мн печено,тва че на теб никой не ти обраща фнимание не ти дава право да критикуваш останалите.
    Аз съм сигрна в него,и ж чуствата ми към него и неговите към мен,но май имам нужда от още малко време,да насабера кураж за да бада с него.мен не ме е страх че той ще ми е първия,напротив искам той да ми бъде първия,страх ме е от самия секс,защото съм неопитна и нз как да се държа,затуи имма нужа от още малко време
    Само така !!! трябва да знаеш какво искаш .... Относно страха и това какво да правиш .... Поразгледай тук има доста теми

И все пак ! задължително КонДоми .....
    1-во Хубава музика (бари Уайт) примерно
    2-ро Място където няма никои които да ви обезпокой ... да си сигорна че няма да ви прекъснат ... да влезнат да потропат на вратата .... или да ви пречат
    3-то Изключете ТЕЛЕФОНИТЕ да не звънне някой по време на ГОлЕмия момент Ще СТАНЕ ГАФ
    4-то Нека да е приглушена светлината ... Смисал за предпочитане вечер ... или щори или някой чаршаф на прозореца .... Вие момичетата се отпускате повече ако е тъмно .... и ще ти е по лесно
    5-то за кураж можеш да удариш една малка голяма водка (не ти го препоръчвам но все пак е нещо)
    и така все пак се познавате 2-та ... знаете кой какво обича най-мн ... Не би трябвало да ви е мн мн трудно !!! \/

NicknameANdPasswORd Недей чак толко пали за сестра ти. аз имам брат на 18,и ходя с един от най-добрите му притятели,представяш ли си ако на теб ти се случи сащотото.брат ми ми забраняваше да ходя с момчета все критикуваше тез с който съм била,но сега след като съм с негов приятел,той има правото само да мълчи....Тва ващо нз кво е ,ама май е братска ревност ааааа???

Повече от фен
    Град

NicknameANdPasswORd Недей чак толко пали за сестра ти. аз имам брат на 18,и ходя с един от най-добрите му притятели,представяш ли си ако на теб ти се случи сащотото.брат ми ми забраняваше да ходя с момчета все критикуваше тез с който съм била,но сега след като съм с негов приятел,той има правото само да мълчи....Тва ващо нз кво е ,ама май е братска ревност ааааа???

Как да не критикувам момиче как ?!?! като виждам Момчетата Какво правят ... Не всички но повечето ... Чувам разговорите .... Брутални гадни отвратителни ... Няма любов А Ебане не е секс а е чукане ...
    речника е съвсем различен едва ли ще ти стане приятно ако разбереш че за теб се говори като за 1 парче месо а не като за живо същество ....
    Готови са на всичко ... Да свалят звезди ... да харчат пари безброй ... да те напият ... да те ДРОГИРАТ .... да правят мили оченца ... и само и само зада ти влезнат под гащичките !!! нищо друго .... Като си помисля че сестра ми може да попадне на такава Отрепка ми прилошава .... А какви ще са последствията за него Просто да не ти споменавам ... Нямам против да си намери приятели гаджета ... Партньор в живота и за секс и всичко ... Само да не допуска глупави грешки който могат да и струват живота и бъдещето .... Искам добро за нея ... Понякога може да прекалявам с грижите и братската обич .... но няма да позволя на някой Глупак да я замаява ... Ще и казвам истината както може би и брат ти ... Ще бъда груб и нежен когато се налага !!!! живота не е Китка .... Той е бодлив трън .... можеш да му се кефиш ... но в крайна сметка ще те набоде !!!!
    За това пиша и тук .... отчасти защотто имам мега много проблеми с околните .... Но покрай тях натрупвам опит ... А защо да не помогна на някой друг в беда ... да не го боли както ме е боляло мен ? да не страда .... ако може да спася 1 човек ...... (КолкоТо и смешно да ти звучи ... Може би има Бог ... и добрите дела се възнаграждават някога)

DrX
    Guest
    Софийски малък боклук. Аде кажи де живейш бе, да ти удеръ нежната бяла кожа. Кат толкоз ти ареса тая ^SeXyTo^^^, путка няква, вари я питай къф хуй иска. Тиба майката!

П.С. DrX е тук! Тези които посещават LadyPil ще ме знаят!

NicknameANdPasswORd Леле,момче много ме кефи начина ти на мислене.Благодаря ти мн ми помогна А тоя DrX мога само да му кажа ДГД!!!Писна ми от простаци в тоя форум-селянин прост иди некаде другаде да си предаваш важностите тук не си ни интересен!!!

NicknameANdPassw0Rd
    Guest
    Овцо ела тука да те питам ти къф хуй искаш?

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от NicknameANdPassw0Rd

Хахахаха имиТАТОРЕее ... Имитаторе ... аиде спри да флоодиш форума ... Спри моля те за твое добро е .... не си хаби нервите ... ако ще помогнеш помогни по някакъв начин ако не фани си дупето и ходи да лягаш сънчо свърши отдавна !!! Писнало ми е от глупаци като теб Мн е зле днешната младеж !

Уахахаха... Имитаторче такова,тва такива прости хора като теб провалиха даржавата... я се драж като нормален човек или се омитай от форума!!!

DrX
    Guest
    Неможеш да си представиш колко ме нервиш, неможеш! Малък, Софийски, Анус! Тоз форум можеш да си го начукаш в столичното дупенце, щото DrX род не признава ебе и продължава! Ето нещо над което да мислиш.

Голям фен
    Град
    Memphis

NicknameANdPasswORd Леле,момче много ме кефи начина ти на мислене.Благодаря ти мн ми помогна А тоя DrX мога само да му кажа ДГД!!!Писна ми от простаци в тоя форум-селянин прост иди некаде другаде да си предаваш важностите тук не си ни интересен!!!
    are kakvo stana naebaxte li sa nesa li 4e mi pisna ve4e ebati tupata tema skoro godishnina she praime ot ebaneto ti mai eee mi pisna ot teb ve4e ti sama ne mojesh li da precenish maloumna li si kakva si
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от NicknameANdPasswORd

Хахахаха имиТАТОРЕее ... Имитаторе ... аиде спри да флоодиш форума ... Спри моля те за твое добро е .... не си хаби нервите ... ако ще помогнеш помогни по някакъв начин ако не фани си дупето и ходи да лягаш сънчо свърши отдавна !!! Писнало ми е от глупаци като теб Мн е зле днешната младеж !
    ti pi4 shto se pravish na voltron zashtitnika ima nqkoi momi4eta deto si go tursqt i sami sa si vinovni kakvo napadash mom4etata
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Повече от фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Mike-Jones

ti pi4 shto se pravish na voltron zashtitnika ima nqkoi momi4eta deto si go tursqt i sami sa si vinovni kakvo napadash mom4etata
    E
    ако съм Волтрон ?!
    Нз немисля че това е начина вярно има много момичета дето си го търсят ... а трябва ли някоя която не си го търси да изгори покраи другите защо невинни трябва да страдат ... щото съм бил в нейното положение и знам какво е !!! за това щото мразя идиоти като тоз по горе да ме убиждат и да се правят на мн Яки по форумите а на живо като се видим и само дет не почват да ми се извиняват ала бала .... Що сичко трябва да опира до мусколи бой .. пари и оръжие .... искам да ги бия с Ума си не с другите неща !!!! по добре е и за тях !

Guest
    евала на момчето аз бих му пуснала

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Mike-Jones

E
    ако съм Волтрон ?!
    Нз немисля че това е начина вярно има много момичета дето си го търсят ... а трябва ли някоя която не си го търси да изгори покраи другите защо невинни трябва да страдат ... щото съм бил в нейното положение и знам какво е !!! за това щото мразя идиоти като тоз по горе да ме убиждат и да се правят на мн Яки по форумите а на живо като се видим и само дет не почват да ми се извиняват ала бала .... Що сичко трябва да опира до мусколи бой .. пари и оръжие .... искам да ги бия с Ума си не с другите неща !!!! по добре е и за тях !
    Ти да не си педерас дето плете с баба си и гледа сапунки бе ?

Guest
    Мила моя ти знаеш както и аз,4е ицо не е такъв към теб.Според мен ако се 4увства6 готова го направи,но ако не се 4увства6 просто не го прави.Аз много си те оби4кам и не искам да сгре6и6.Но ако пита6 мен потрай о6те поне 1 месец и тогава действай.Ама да не му го кагзва6.4ао мила аз съм Хриси \/

Милинка и аз мн те обичкам душко!!!Ти най-добре ме познаваш,както мен така и него за разлика от останалите във форума,тай че...май си права

Guest
    Ако наистина чустваш, че не си готова тва' е друг въпрос и можеш да му кажеш и тогава да видиш дали ще те зареже. А ако мислиш да си играеш и да видиш до колко ще издържи без секс пф накрая ще те зареже не за друго, а щото си нагла. И после като се почустваш готова зимаш вибратора и айде....

ТОй знае че не се чувствам готова и ми каза че ще ме чака колкото е нужно защото ме обича

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си