.

Виж резултатите на анкетата: Iznevqra li e ako nqkoi te celune i ti se drapne6 sled kato minat nqkolko sekundi?

Гласували
66. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • DA

21 31,82%
  • NE

45 68,18%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Тема: VaPrOs4e....?

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Eстествено, че е изневяра, защото няколко секунди са много. Ако не ти е приятно, ще се дръпнеш още преди да са се докоснали устните.
    I az sum na tova mnenie. Ako naistina ti e nepriqtno nqmashe vuobshte da pozvolish da te celunat. A otnosno gadjeto bi trqbvalo da mu priznaesh, shtom ste si obeshtali da si kazvate vsichko i da ne se lujete.
    съгласна,абсоютно

nz dali e iznevqra ili ne , no opredeleno ako gadjeto me vidi da se celuvam s nqkoi drug .. dori i da se drypna 6te si pomisli 4e mu izneverqvam

За мен това не е изневяра. Ако не кажеш на гаджето си - това не е лъжа, но все пак е по-добре да му кажеш. Лъжа бибибло ако той те попита дали това се е случвало и ти отречеш. За мен една целувка не е изневяра, ако в нея не се влагат чувства.

Цитирай Първоначално написано от playful_baby
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    Поне да беше казала колко секунди! Бе ти добре ли си?
    Изневярата е къде къде повече от целувка за няколко секунди ( ако правилно съм разбрала.. ) пък дали ще кажеш на горкото си гадже.. само ти решаваш

П.П. "Въпросче" не "ВъпросТче"
    i az taka mislq

i az!
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Повече от фен
    Mi spored men e mnogo nevinno za da e izneviara.Izlugala si gadjeto ti za tova 4e 6te mu kazva6 vsi4ko i niama da luje6,no v tozi slu4ei prosto si skrila istinata.Vij ve4e ako te pita ne6to i ti otre4e6 za celuvkata ve4e e luja.No za sega spox.Nz kak bi reagiral,no ako ne pluznat sluhove po-dobre ne mu kavai.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^^light_purple
    Mi spored men e mnogo nevinno za da e izneviara.Izlugala si gadjeto ti za tova 4e 6te mu kazva6 vsi4ko i niama da luje6,no v tozi slu4ei prosto si skrila istinata.Vij ve4e ako te pita ne6to i ti otre4e6 za celuvkata ve4e e luja.No za sega spox.Nz kak bi reagiral,no ako ne pluznat sluhove po-dobre ne mu kavai.
    подкрепям мах

Мега фен Аватара на iiirish
    това пък що за въпрос е?! самата целувка не е изневяра по никакъв начин. не виждам как тази целувка би се нарекла по този начин. разбирам да преспиш с даден човек или нещо такова... но една целувка... засегнатия ще я приеме като предадено доверие, но винаги можеш да видиш една ситуация в друга светлина

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    това пък що за въпрос е?! самата целувка не е изневяра по никакъв начин. не виждам как тази целувка би се нарекла по този начин. разбирам да преспиш с даден човек или нещо такова... но една целувка... засегнатия ще я приеме като предадено доверие, но винаги можеш да видиш една ситуация в друга светлина
    Чувала ли си за едно нещо, което е първа предпоставка, за да има изневяра - връзка? По думите ти не си изпитвала истински чувства. Защо говориш тогава? Знаеш ли какво е целувката? Целувката е израз на чувства.

Фен
    Град
    In my dreams deep in my soul ...
    bahti tapotiqta
    Sometimes escape on time means that you win ...

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от Matik
    bahti tapotiqta
    6to za mnenie e tova?Kato nemoje6 ne otgovorai s tapi mneniq. Blagodarq ti za koeto predvaritelno

Фен
    Град
    In my dreams deep in my soul ...
    mnenie kat mnenie kvo tolkova
    Sometimes escape on time means that you win ...

Супер фен
    Да!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Изневяра е,ако целувката ти е харесала и искаш нещо повече...и го направиш.Но дотам има време..
    Няма да е зле ако държиш на приятеля си,да му кажеш.А пък ако не държиш,..прави каквото искаш,но не го лъжи.А ако все пак решиш да му кажеш,защото искаш да си си с него,то това ще е и един вид тест на връзката ви-доколко той държи на теб и доколко те обича и ти вярва

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Eстествено, че е изневяра, защото няколко секунди са много. Ако не ти е приятно, ще се дръпнеш още преди да са се докоснали устните.
    точно така

Фен
    Град
    sofia
    ne e iznevqra da se celune6 s nqkoi za sekundi iznevqra stava kato go skrie6
    moje da imam problemi posle no za men e vajno da spodelq
    i gadjeto mi da razbere ot men a ne ot nqkoi drug

Цитирай Първоначално написано от Frank_Lampard
    Сериозно, по-тъп въпрос не бях чувал ... Ще се лиша от правото си на коментар, защото не ми е на нивото да отговарям на такива въпроси с повишена трудност и логика
    ABE GLUPAKO TI NESHTO MNOGO NAVISOKO LI MISLISH CHE SA TI AKCIITE.NO PO TUPIA TI OTGOVOR SHTE TI KAJA CHE SI MALOUMEN
    A ti mila kaji za sluchkata na priqtelq si zashtoto toi vinagi moje da nauchi ot drugade i pri tova moje da popadne na greshna informacia.

ne ne e iznevqra,samo 4e trqbva6e da mu kaje6
    LOVE SI ROSEN!!!{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P} {P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}

Повече от фен
    Град
    Mars
    аз мисля че не е изневяра.но все пак бих се чувствала гузно пред гаджето.
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Повече от фен
    mi 6tom si se otdrapnala(makar 4e e sled nqkolko sekundi(vapreki 4e ne otu4nqva6 kolko sekundi?))zna4i ne si iskala(vapreki 4e si pozvolila tova da stane za nqkolko sek)i e mojelo tazi celuvka da prodalji i pove4e.e vze pak ne e trqbvalo da pozvolqva6 tova da se slu4i.....ina4e az mislq 4e trqbva da kaje6 na gadjeto si za tova.po dobre da razbere ot teb a ne ot nqkoi drug
    Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си