.

Виж резултатите на анкетата: Iznevqra li e ako nqkoi te celune i ti se drapne6 sled kato minat nqkolko sekundi?

Гласували
66. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • DA

21 31,82%
  • NE

45 68,18%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Тема: VaPrOs4e....?

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..

VaPrOs4e....?

Iznevqra li e ako nqkoi te celune i ti se drapne6 sled kato minat nqkolko sekundi? I laja li e ako ne kaje6 na gadjeto si za tova kato se ima predivid 4e si kazvate vsi4ko i ste si obe6ta li da ne se lajete??? Blagodarq na vs koito 6te otgovorqt na moq glupav vapros

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Сериозно, по-тъп въпрос не бях чувал ... Ще се лиша от правото си на коментар, защото не ми е на нивото да отговарям на такива въпроси с повишена трудност и логика
    обичам дениту ми {}

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Поне да беше казала колко секунди! Бе ти добре ли си?
    Изневярата е къде къде повече от целувка за няколко секунди ( ако правилно съм разбрала.. ) пък дали ще кажеш на горкото си гадже.. само ти решаваш

П.П. "Въпросче" не "ВъпросТче"
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    Поне да беше казала колко секунди! Бе ти добре ли си?
    Изневярата е къде къде повече от целувка за няколко секунди ( ако правилно съм разбрала.. ) пък дали ще кажеш на горкото си гадже.. само ти решаваш

П.П. "Въпросче" не "ВъпросТче"
    i az taka mislq
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

целувката за няколко секунди не е изневяра според мен

Guest
    Смехория мухахахха бе за дърпането нормално ,но само за мен мразя да ме лигавят много предпочитам да целуват други неща агагага.

А това какво си казвате и какво не де да знам и аз казвам какво ли не на кого ли не.

Re: VaPrOsT4e....?

Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Iznevqra li e ako nqkoi te celune i ti se drapne6 sled kato minat nqkolko sekundi? I laja li e ako ne kaje6 na gadjeto si za tova kato se ima predivid 4e si kazvate vsi4ko i ste si obe6ta li da ne se lajete??? Blagodarq na vs koito 6te otgovorqt na moq glupav vapros
    Lopa ti duskata!
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Повече от фен
    според мен е изевяра............а относто това за гаджето според мен трябва да му кажеш................макар че риск да ти се разсърди,но поне ще знаеш че ти си ми казала,а не някой друг който може да е наговорил пълни лъжи и т.н
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Мега фен
    Eстествено, че е изневяра, защото няколко секунди са много. Ако не ти е приятно, ще се дръпнеш още преди да са се докоснали устните.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Eстествено, че е изневяра, защото няколко секунди са много. Ако не ти е приятно, ще се дръпнеш още преди да са се докоснали устните.
    I az sum na tova mnenie. Ako naistina ti e nepriqtno nqmashe vuobshte da pozvolish da te celunat. A otnosno gadjeto bi trqbvalo da mu priznaesh, shtom ste si obeshtali da si kazvate vsichko i da ne se lujete.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

spored men ne e-vse pak se e drupnala,no puk trqbva da kaje na gadjeto :P
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ами ако ти го приемаш като изневяра.... мисля,че не е кой знае какво,все пак по тежката е душевната изневяра...ако ти си почувствала,че харесваш това момче,с което си се целунала,вече мисля,че трябва да се замислиш дали изобщо искаш да си с гаджето си

П.С май се пише "Въпросче",а не "ВъпросТче",нали?!
    f@nt@zi@

Град
    Sofia
    Aми щом си се отдръпнала и нямаш чувства към това момче значи че не е изневяра;
    3ащото изневярата е в чувствата а не толкова в действията...но ако смяташ да си откровена му кажи ти за да не разбере от някой друг
    ИгРай Си С жИвОтА, За Да Не МоЖе ТоЙ Да Си ИгРаЕ с ТеБ!!!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Tezi koito sa glasuvali s DA.. sa Deca..!

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    Ne smqtam 4e edna celuvka e iznevqra.....

Всеки възприема изневярата различно. За някои е дори целувката за други секса.
    За мен това не е изневяра
    Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.

Повече от фен
    Град
    sofia
    Ne razbira se pone ot moq gledna to4ka. Vupreki 4e az bqh pusnala 1 takava podobna temi4ka dali kogato se celunat 2-ma du6i bez da izrazqvat 4uvstva e iznevqra...i otgovorite ne se ravnqvaha pod edin znamenatel s moite....nqma zna4enie za men ne e iznevqra

Голям фен Аватара на thirteen
    Абсолютно си права.. Ако не ти е приятно защо би позволила такава близост.

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    че защо пък да е изневяра?
    POnqkoga stoq i mislq...
    drug pat samo stoq.....
    (Me4o nyX)

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    I az sum na tova mnenie. Ako naistina ti e nepriqtno nqmashe vuobshte da pozvolish da te celunat. A otnosno gadjeto bi trqbvalo da mu priznaesh, shtom ste si obeshtali da si kazvate vsichko i da ne se lujete.
    Az san na sa6toto mnenie.Nqkolko sekundi,no vse pak celuvka,koqto moje bi si mojela da predotvrati6.A 6to se otnasq do priqtelq ti...po-dobre ti da mu kaje6 otkolkoto da go nau4i ot drug-pone az taka mislq i mnogo pove4e bi me naranilo da go nau4a ot drugi hora.

Фен
    Град
    {In YoUr HeArT}
    за мен това не е изневяра,но по-добре му кажи ти отколкото да го научи от някой друг и то доста по-украсено
    {{*I wAnT tO bE liKe BaRbIe..tHat BitcH haS eVeRyThinG*}}

!tochno puk celuvkata e nai-golqmata iznevqra.celuvkata e nai-hubavoto neshto!!iznevqra e sporde men.i gadjeto mi ako mi izneveri kato celune nqkoq shte me boli poveche otkolkoto da znam che e spal s neq!

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Напълно съм съгласна

Супер фен

Re: VaPrOsT4e....?

Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Зависи ако ти си го искала значи е било!Имаше една поговорка,но сега не мога да се сетя та тя казваше,че не е важно че не си искала важно е че си дала да те целунат!

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Emi ok mn vi blagodarq za podkrepata na tezi koito me podkrepiha s polojitelen vot, a drugite koito kazaha 4e neznam si kvo...emi vse mi e edno. A i da ne az sam go napravila tova ne6to a gadjeto mi a tova pitah za6toto az si mislq 4e e iznevqra

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си