- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- VaPrOs4e....?
Iznevqra li e ako nqkoi te celune i ti se drapne6 sled kato minat nqkolko sekundi? I laja li e ako ne kaje6 na gadjeto si za tova kato se ima predivid 4e si kazvate vsi4ko i ste si obe6ta li da ne se lajete??? Blagodarq na vs koito 6te otgovorqt na moq glupav vapros![]()
Сериозно, по-тъп въпрос не бях чувал ... Ще се лиша от правото си на коментар, защото не ми е на нивото да отговарям на такива въпроси с повишена трудност и логика![]()
обичам дениту ми{}
Поне да беше казала колко секунди!Бе ти добре ли си?
Изневярата е къде къде повече от целувка за няколко секунди ( ако правилно съм разбрала.. ) пък дали ще кажеш на горкото си гадже.. само ти решаваш
П.П. "Въпросче" не "ВъпросТче"![]()
i az taka mislqПървоначално написано от priti_kiti
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Смехория мухахахха бе за дърпането нормално ,но само за мен мразя да ме лигавят много предпочитам да целуват други неща агагага.
А това какво си казвате и какво не де да знам и аз казвам какво ли не на кого ли не.
Lopa ti duskata!Първоначално написано от Angel_Girl
![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
според мен е изевяра............а относто това за гаджето според мен трябва да му кажеш................макар че риск да ти се разсърди,но поне ще знаеш че ти си ми казала,а не някой друг който може да е наговорил пълни лъжи и т.н
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
Eстествено, че е изневяра, защото няколко секунди са много. Ако не ти е приятно, ще се дръпнеш още преди да са се докоснали устните.
I az sum na tova mnenie. Ako naistina ti e nepriqtno nqmashe vuobshte da pozvolish da te celunat. A otnosno gadjeto bi trqbvalo da mu priznaesh, shtom ste si obeshtali da si kazvate vsichko i da ne se lujete.Първоначално написано от `Death`Whore`
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
spored men ne e-vse pak se e drupnala,no puk trqbva da kaje na gadjeto :P
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
ами ако ти го приемаш като изневяра....мисля,че не е кой знае какво,все пак по тежката е душевната изневяра...ако ти си почувствала,че харесваш това момче,с което си се целунала,вече мисля,че трябва да се замислиш дали изобщо искаш да си с гаджето си
![]()
П.С май се пише "Въпросче",а не "ВъпросТче",нали?!![]()
![]()
f@nt@zi@
Aми щом си се отдръпнала и нямаш чувства към това момче значи че не е изневяра;
3ащото изневярата е в чувствата а не толкова в действията...но ако смяташ да си откровена му кажи ти за да не разбере от някой друг
ИгРай Си С жИвОтА, За Да Не МоЖе ТоЙ Да Си ИгРаЕ с ТеБ!!!
Tezi koito sa glasuvali s DA.. sa Deca..!
Всеки възприема изневярата различно. За някои е дори целувката за други секса.
За мен това не е изневяра![]()
Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
Ne razbira se pone ot moq gledna to4ka. Vupreki 4e az bqh pusnala 1 takava podobna temi4ka dali kogato se celunat 2-ma du6i bez da izrazqvat 4uvstva e iznevqra...i otgovorite ne se ravnqvaha pod edin znamenatel s moite....nqma zna4enie za men ne e iznevqra
Абсолютно си права.. Ако не ти е приятно защо би позволила такава близост.Първоначално написано от `Death`Whore`
че защо пък да е изневяра?
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Az san na sa6toto mnenie.Nqkolko sekundi,no vse pak celuvka,koqto moje bi si mojela da predotvrati6.A 6to se otnasq do priqtelq ti...po-dobre ti da mu kaje6 otkolkoto da go nau4i ot drug-pone az taka mislq i mnogo pove4e bi me naranilo da go nau4a ot drugi hora.Първоначално написано от Aleandra
за мен това не е изневяра,но по-добре му кажи ти отколкото да го научи от някой друг и то доста по-украсено![]()
{{*I wAnT tO bE liKe BaRbIe..tHat BitcH haS eVeRyThinG*}}
!tochno puk celuvkata e nai-golqmata iznevqra.celuvkata e nai-hubavoto neshto!!iznevqra e sporde men.i gadjeto mi ako mi izneveri kato celune nqkoq shte me boli poveche otkolkoto da znam che e spal s neq!
Напълно съм съгласнаПървоначално написано от `Death`Whore`
Зависи ако ти си го искала значи е било!Имаше една поговорка,но сега не мога да се сетяПървоначално написано от Angel_Girl
та тя казваше,че не е важно че не си искала важно е че си дала да те целунат!