- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-силното чувство в сърцето ви ...
Кое е най-силното чувство, което сте изпитвали със сърцето си... разкажете за него.
Общо взето при мен случаите са 2:
- 11 август 2004 година. Бях на "Стамфорд Бридж" /Стадионът на моят любим отбор Челси в Лондон/ на мач Челси 1:0 Манчестър Юнайтед /Ейдур Гудийонсен 21'/. Няма да давам коментари
- преди няколко дни... с приятелката ми си говорехме доста искрено и откровено за това, какво изпитваме един към друг и сравненията,а и самата откровеност накараха сърцето ми да се разтупти![]()
обичам дениту ми{}
Ми най-яко беше като ме тресна тока докато бърках в един телевизор беше много яко чувство направо като пред умиране.
А да и е много яко като си бил гладен и се наядеш много.Май други чувства не съм изпитвал мухахахахах.
първата целувка... сърцето ми щеше да изкочи просто беше невероятна, но може би не трябваше да е с този човек...
и инцидент с кола... колата се преобърна няколко пъти след това едно малко дръвче я спря от поне още 4-5 обръщания след който надали щяхме да сме живи аз и мойто приятели вътре в колата, за което съм благодарен много... на никого не пожелавам инцидент с кола ужасно е![]()
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
най-голямото чуство което съм изпитвала е да си с всички твой любими хора,и също така това велико чуство наречено Любов макар че тя беше несподелена!
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
Purvata mi celuvka. Nezabravimo chuvstvo, ot koeto surceto ti izkacha.
Purviqt put, kogato pravih lubov s priqtelq si. Iskashe mi se tozi moment da ne svurshva nikoga.
Kogato priqtelqt mi zamina v chujbina i ne znaeshe dali shte se vurne i sled tova go vidqh. Tova beshe nai-shtastliviq mig v jivota mi.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ами като дати не чак толкова да помня...попринцип хубави спомени много,но нито първата целувка,нито първият път са ми чак толкова запомнящи се.Всеки последен щастлив момент,който съм преживяла така наскоро, ми влияе в настоящето.чак толкова назад във времето не се връщам.Например вчера бяхме в едно кафе,където с моят приятел за първи път бяхме заедно...погледнах за секунда сепарето, на което тогава седяхме...но в този момент минахме двамата оттам,но нещата вече не са както тогава...стана ми едновременно топло на душата и гадно за това,че този момент беше преди месец и половина,а сега сякаш остана само спомена.
Беше на 4 или 5 април,бяхме с гаджето ми (вече бивше де)у тях,и се целувахме и той ми каза,едни невероятни неща,усещах сърцето му,че ще изкочи....та и аз бях така,сърцето ми биеше със страшна сила,тогава.....
f@nt@zi@
Ами когато се блюбих в любовта на живота си и чувствата са взаимни.![]()
![]()
И когато той ми каза,че съм единствена за него.
Най-силното ....не е едно, но сега се сещам за това как се чувствах, когато едно момиче ми се обади - няколко поредни пъти, колкото и да се набутваше.След като приключехме разговора поне по 10 мин обикалях като ...не знам какво из стаята.Сърцето ми щеше да изскочи от вълнение.
При мен беше сравнително скоро с бившия ми приятел.. той ми каза неща, които ме накараха да почувствам, че имам нещо, което до сега не съм имала.
Въпреки това не съм сигурна дали най-силното чувство, което съм изпитвала, не е гняв.. защото имаше и един такъв момент преди години.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Много щастлива се почувствах, когато приятелите на мъжа ми започнаха да ми се кефят и родителите му - също.
za mene nai silnoto 4uvstvo v sarceto e liubovta i omrazata!lo6oto e 4e v momenta pri mene gi ima i dvete i to kam edin i sa6ti 4ovek![]()
![]()
nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi
Не помня дати... но приятелят ми ме е карал да се чувствам,че нямам нищо когато има проблеми м/у нас.. а сега ме кара да се чувствам че имам ВСИЧКО.. просто ми пълни сърчицето..
a ima li tema za nai- lo6ite momenti 6totoaz mai hubavi nqmam,....![]()
ами.. беше на 15-ти юни 2005 година.. като се разделих с едно момче, което много обичах.. супер много ревах, беше много болезнено
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
1.Na 6 mai 2005 godina,kogato za purvi pat s ecelunah s gadjeto si(togava trugnahme)Cqlata ve4er se 4uvstvah taka.
2.Kogato be6e zaminal s klasa si sled kato zavur6iha-ve4erta i sutrinta bqh super nervna,za6toto ne mi se be6e obadil po4ti celi dva dni.![]()
Общо взето всички се обединявате около първата си целувка или нещо, което ви е казало гаджето, което наистина е страхотно, но искам да ви задам въпрос. Така ли няма други неща, които да вълнуват сърцата ви ?
обичам дениту ми{}
Razbira se, che ima i drugi neshta. Mnogo se nakefih kato si kupih kolata, no tova veche e neshto materialno i ne ostavq takuv dulbok spomen. Silno chuvstvo e straha, koito izpitah, kogato za malko da katastrofiram, zashtoto edna priqtelka si misleshe, che moje da kara. Ima mnogo takiva momenti, no tezi koito izbroih predi sa nai-zapomnqshtite se.Първоначално написано от Frank_Lampard
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Сега ще ви се стори малко глупаво, но това, което развълнува сърцето ми и ме накара да плача от щастие, беше след един изпит, понеже ми бяха казали грешна оценка и след това се оказа, че имам доста над това...А аз дяволски много се бях блъскала. Та тогава плаках от щастие или по-скоро удовлетворение.
Със сегашния ми приятел веднъж бяхме в тях и той ми каза страхотни неща, беше искрен и това ме трогна.
Много щастлива бях и тази година на рождения ми ден, защото точно в 12 ми се обадиха и започнах да получавам невероятни поздравления. Един човек ми каза нещо мило, което трогна сърцето ми и разбрах какво се крие под неговата опаковка.
Абе като се замисля доста пъти сърцето ми се е вълнувало и то не само поради любовни причини![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
най-силното чувство...може би болката, която изпитвам след една огромна лъжа и едно предадено доверие
При мен има...Например братовчедка ми като замина да живее в Канада.Първоначално написано от Frank_Lampard
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Тва е истината...Първоначално написано от 20/M/Sf
![]()
![]()
![]()
![]()
Не не базикам се.. Но май и аз не съм имал запонящи се чувства..
29.06.2006 okolo 22 00 h ... 6tqh napravo da otka4a !
Sometimes escape on time means that you win ...