- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-силното чувство в сърцето ви ...
Значи бяхме се скарали с момчето което харесвам, и той ми се обади и ме помоли да изляза (попринцип рядко го прави тварде е горделив за такива неща) аз излязох и той ми наговори страхотни неща, неща който не съм очаквала, че ще чуя някога точно от него, бях мн щастлива!
Другото нещо което направо ме разби и накара сърцето ми да трепери, беше на 17.07.2006г (именния ми ден), когато моята приятелка беше сложила за топик страхотни неща, неща които сгряват сърцето ти, който те карат да се чувстваш незаменим, адски много се зарадвах, никои до тогава не ми беше пожелавал толкова хубави неща!![]()
ми сега като се замисля като че ли съм нямала кой знае колко големи изблици на любов или омраза или щастие или възхищение и т.н.
е да, имала съм най-различни моменти, в които са надделявали различни чувства, ама нещо дето особено се е откроявало... май няма![]()
преди време мислех по друг начин и сигурно нямаше да се изкажа така, но сега като дам реална преоценка стигам до тоя извод![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Искам да поздравя всички, които са изпитвали това чуство благодарение на половинката си и да ги посъветвам... щом на вас ви е харесало толкова много, може би и на него/нея ще му/й хареса, така че ако го/я обичате, направете го заради него/нея !
Sylver - Lay all your love on me
обичам дениту ми{}
mi kogato sre6tnah tova mom4e s koeto sum v momenta
i kogato mi kazaha 4e sum imala bliznak i 4e e po4inal'![]()
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
1.parvata mi sreshta s parvoto mi gaje[gotino se 4uvstvah]
2.parvata mi celuvka[super osobenno sled stranniq poogled na celuvashtiq se s men]
3.kogato se zapoznah s segashnata mi liubov[smqh se kato patka no kakto i da e..to ot sram kakvo iskate]
4.parvata ni sreshta s bivshoto mi gaje[jalko 4e ve4e e samo spomen no beshe neveroqtno]
5.parvata ni celuvka s nego
ostanalite ve4e sa ujasnite momenti sled skasvaneto ni
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Хубави?Всички мои хубави моменти,завършват зле...
Май да обичаш някого,без той да знае и да знаеш,че няма да го имаш...
Най-силното чувство....интересноАко е свързано с момче,беше преди около 7-8 месеца,когато ме поздравиха с една песен и отбелязаха нещо за текста и...осени ме идеята каква глупачка съм и ревах твърде дълго,а момчето ми е много близък и до днес,а аз продължавам да мисля,че щяхме да сме хубава двойка,ноо....
Друг момент...с настоящия ми приятел си стояхме на една пейка и аз се бях разпалила,в смисъл коментирах нещо с голям ентусиазъм и в един момент просто видях,че той не говори,не мърда,просто стоеше и ме гледаше...тогава ми прекъсна речта и каза,че съм красива
![]()
Иначе ако оставим любовта настрани...ооо да,помня го сякаш беше вчера.Бях на около 4-5год и майка ми работеше като дистрибуторка на тези прахосмукачките Rainbow и имаше оферта да замине за САЩ,случайно подучух разговора им с тате и се съсипах от рев,тя ме чу че плачамдойде да види какво става,аз и обясних и от тогава темата накой от тях двамата да замине за чужбина не е засягана![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Nai silnoto chuvstvo v syrceto mi......opredeleno beshe predi 3 meseca kogato choveka, kogoto obicham mi kaza ' obicham te'. znaex che ne e istina obache samo kato go chuc da go kazva ine sme zaedno i moje da se kaje che nikoga ne sme bili no tozi moment shte go pomnq vinagi, tochno sled tova se celunaxme i stoqhme taka s chasove
When I close my eyes
Reality overcomes me
I'm living a Lie...
Определено по-силно чувство от любовта за мен няма..
не мога да кажа точни дати,но винаги когато бях с гаджето си,бях щастлива.. честно казано не съм предполагала,че пак мога да се влюбя в момче и да го обичам толкова силно.. но се случи..
Второто най-силно чувство е болката.. всеки път когато сме се разделяли ми беше страшно кофти.. а пък последния път ми беше най-зле с тоя емоционален срив.. и въобще целия свят ми се виждаше черен и ужасен.. но въпреки всичко не съжалявам.