Predi mn vreme imah edna nai-dobre priqtelka s koqto bqhme kato sestri vseki den zaedni mn q obi4ah kato sestra

No taka stana 4e tq se vlubi v moq priqtel(s nego bqhme pove4e ot 10 meseca)i az bqh prinudena da skusam s nego karai4e mn go obi4ah,i tqv su6tiq den sled kato susahs nego tq trugdnas nego i bqha zaedno 2 meseca.Ve4e imam druga nai dobra priqtelka s koqto postoqno si povtarqme 4e nqma da se skarame nikoga(nikoga ne kazvai nikoga)

Adski mn q obi4am kato priqtelka adski mn na neq vsi4ko moga da i spodelq.I vinagi si kazvah 4e s neq edva li 6te si haresame edno i su6to mom4e i 6te se skarame zaredi nego no uvi poqvi se edno mom4e koeto tq i az haresvame(tq nz 4e i az go haresvam i 4e ne6to e imalo mejdu nas pregrudkii celuvki i 4eme haresva uj no ne moje da budes men tova koeto e bilo s nego si ustava samo mejdu nas dvamata)Kato q gledam kak mirazpravq za nego kolko mn go haresva na men mi stava gadno

i napravo poludqvam

no ne iskamda se skarams neq

za6toto mn durja na neq kato priqtelka kogato imah nujda ot neq tq be6e do men i nz kakvo da pravq

za6toto i mn haresvam mom4eto Pls pomognete mi