- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на любимия си човек точно в този момент
В тази тема може да напишете нещото,
което точно в този момент искате да кажете или да попитате
човека,който обичате,харесвате или просто ви е приятен.
Искам да му кажа,че много го обичкАм и че искам пак да сме заедно.
Искам да кажа чрд на майка му.
че ме дразни напоследък,а не искам да е така
искам да му кажа колко много го обичам,че ми е много криво като се караме и най-вече когато той ми се сарди,но сега аз му се сърдя и няма да му проговоря или пиша на скайп докато той не ми пише!и че много гадно постъпва
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
Izvinqvai mn za vsi4ko koeto stana i 4e iskam sega da si do men no ne si a s druga i az sum s drug![]()
да го духа, тъпа к*рва!!!![]()
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
че ми липсва и искам да го видя веднага!!!
Нищо не искам да му кажа...или не...искам да му пожелая да е много шастлив...![]()
Utre v 10 zaminavam, ako tolkova si se zatyjil za men, ela v nas, VEDNAGA!
Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...
Все ми е тая мухахахахаха.
obi4am te mili4ak
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
просто че ми липсва адски много![]()
![]()
Da stava po byrzo,che mi lipsva i iskam da sam si s nego i che mnogo si go obichkam,kakto sym mu go i dokazala.![]()
![]()
ni6to nqma da mu kaja!
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
обади ми се, тебе чакам.. липсващо такова...
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)
Ми аз искам да му кажа 4е адски много го оби4ам и никога няма да го забравя но не искам да сме заедно за6тото направи тварде много гре6ки които не мога да простя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi
ami az predi malko mu go kazah
Vsi4ko savr6i-razberi na iskam da si imam ni6to ob6to s teb,neiskam salzi i molbi prosto me zabravi
Lipsvash mi.. Lipsvash mi tolkova mnogo.. Obichah te,obicham te i shte te obicham.. Ti si edinstveniq chovek koito nqkoga sym obichala.. I moje bi nikoga nqma da te zabravq napylno.. Ti si vsichko za men.. Vsichko.. "moe mynichko mishle" (taka toi obichashe da me naricha) ..![]()
Че винаги ще се интересувам как е,какво прави,има ли нужда от нещо,и винаги ще го обичам и уважавам като човек,защото той значи много за мен и до края на живота си ще го помня. Това че вече сме разделени и нямам чувства към него,не значи че няма да го помня и ценя винаги!!!
Той е човек с главно Ч и аз ще се раздвам винаги когато го видя,че за мен ще си остане винаги първия за всичко в моя живот,а това не се забравя!
да му кажа че много ми липсва и искам да се прибира вече,а и че го обичам страшно много
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.