- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на любимия си човек точно в този момент
Какво ли не бих дала да си пак до мен и да ти кажа онези две думи... Какво ли не бих дала да си пак тук и да чуеш как изричам: МАЙНАТА ТИ!!!!!!
аз бях бее!.. признавам
Точно сега,както и когато и да било бих му казала че много много мнооого си го обичкам,че постоянно мисля за него,че имам нужда от него...Бих му казала "Ела и ме прегърни!"
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
"ща чукам мъ парцал" хахахахаха нз
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Точно същото!Първоначално написано от ycMuBkaTa
![]()
Първоначално написано от Cruelty
mnogo mili dumibtw taq replika " Майната Ти " mi e liubima
![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
"не искам никога да те загубя, защото не мога без теб"
kude si
makar 4e zn otogovora -na 4oo km ot men
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ae ko da mu kaja : izrod si moi 4ovek ne zaslujava6 i edno jensko surce da bie za teb
Честит празник...и да си изкараш добре...и винаги късмета и щастието да те следва...и да намериш голямата любов, която търсиш...защото макар и да не си наясно, аз те обичам...честит празник още веднъж...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
che go obicham
Дени, обичам те !
обичам дениту ми{}
Бих искала да му кажа че много го обичам че немога без него и че искам пак да бъдем заедно... че страшно съжалявам за всичко и ако ми даде шанс няма да съжалява....![]()
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
Че много ми липсва и искам да се видиме по скоро защото я искам до мен. \/
![]()
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
Emi 6t e malko po-nestandartno"Vreme e da se osaznae6 i da razbere6 kakvo iska6 i naij-vajnoto-da se bori6 za tova koeto iska6 "
Бъди силен.Много те обичам!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
че много го обичам и толкова много ми липсва
Shall we dance???
пожелавам му къмет в това което иска
да е все така добър с мен и да ме обича все така мноого
пожелавам на мен лично да ми се сбъдне голямата мечта (догодина да ме приемат) и ако сми заедно да дойде с мен....
искам да му кажа да бъде себе си.
ОБИЧАМ ТЕ ОТ СЪРЦЕ, ДО БОЛКА И ЗАВИНАГИ !!!
Това което му пиша в самия чат, а то е че без него съм пълна нещастница. Става дума, че ни се налага рядко да се виждаме.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Andrea - Kato nepoznat - povecheto neshta ot tazi pesen iskam da mu kaja.Iskam syshto taka da mu kaja,che go obicham adski mnogo,vypreki,che na nego nai veroqtno ne mu puka za men.Che vinagi v syrceto mi shte ima mqsto za nego,che shte go chakam kolkoto e nujno,za da byda s nego,vratata kym men vinagi shte e otvorena samo i edinstveno za nego.Dano nqkoi den se poqvi i byde otnovo s men.Dano izlekuva ranata,koqto toi sma prichini v syrceto mi.Sled nego ne bih mogla da obicham drug.Nqma mqsto za drug ... toi e jivota mi ... `` milichko vyrni radosta mi,kakto praveshe predi!OBICHAM TE!``
![]()
![]()
![]()
![]()
I na puk na omrazata ti kym men,koqto se zasilva vseki den - moqta lubov kam teb nqma da izgasne nikoga i shte se zasilva s vsqka minuta !!! Shte ti dokaja,che e nqmalo,mqna i nqma da ima druga,koqto da te obicha kakto AZ.
P.S. Ebasyy romana napisah.![]()
Колко много ми липсваш. Мряся се! Каква нещастница съм. Един път ми беше казал: "В твое лице имам всичко, а когато не си до мен осъзнавам, че съм най-големия нещастник понеже нямам нищо. Не си до мен." В момента се чувствам точно така. Нещастница. Обичам те!
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
i s nas e tai ... ina4e bih mu kazala 4e mi lipsva mnogo i 4e si go obi4am vupreki vsi4ko ......Първоначално написано от Crazy`Witch
shi mu kaja da si vklio4i typiq skype che veche me nervi se go nqma .... shi go zablaskam ....![]()
![]()
![]()
нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ