- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на любимия си човек точно в този момент
Че ми липсва неопиусуемо много и че ще ми е 10000000000000000 пати по хубав живота ако сьм с нея![]()
Всичко, което съм искал да й го кажа съм й го казал ... И мисля, че повечето пъти намирам точните думи, за да стигна до сърцето й![]()
обичам дениту ми{}
Че искам да прекарам живота си с него...
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Искам да му кажа че той винаги ще заема място в сърцето ми и че ми липсва неописуемо много и също така че си го LoFkAm.........и че искам винаги да е до мен..........................(и даже ако сега беше при мене щтях да си го разцелувам адски много)..............
Bih mu kazala, che mnogo go obicham, poveche ot vsichko na sveta. Che mnogo mi lipsva, vupreki che ne sme se vijdali samo ot dva chasa i che iskam da go razce3luvam. Zatova da idva po-burzo, za da si go gushkam i celuvam. Milo, oicham te mnogo.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Понеже не успях да му честитя рождения ден наживо,искам да му го честитя на патерица,но лице в лице.
"Обичам те принцесо...винаги ще те обичам...ще те помня...и ще те обичам...дано си щастлива..."
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
prosto,4e mi lipsva
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Искам да му кажа, че ми липсва...![]()
До към 17ти август няма да се виждаме, че си е на вилата на морето, а аз по-рано не мога да отида при него![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Мииии ... ОБИЧАМ ТЕ!!!
Че я обичам и че супер много ще ми липсва за 15-те дена които няма да се виждаме защото отиваме на различни почивки !!!
Че го оби4ам адски много и много ми липсва![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
iskam da i kajabi4am te i bih iskal nikoga da ne se razdelqme
"Обичам те! Само веднъж в живота се обича!"![]()
Be yourself no matter what the others say!
Че все още я обичам.
Че всичко свършва...
а всъщност нищо не си отива.
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
4e go obicham po silno ot vsqkoga![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Бих му казала, че много ми липсва и нямам търпение да се видим![]()
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Bih mu kazala,che go obicham adski mnogo i nqma da idtyrja teq dve sedmici prez koito shte e na more.I iskam da otida i az s nego.Ne mi se i misli kak shte izdyrja bez teb.Oibcham tee
![]()
![]()
![]()
zashto taka gadno se podigra s men?az naistina ti povqrvah a ti prosto si me izpolzval![]()
Човека в когото съм влюбена е далеч от мен в момента,но искам само да споделя с него ,че адски много го овичам и че страшно много ми липсва.![]()
![]()
az sam roza sas bodli
pipne6 li me
6TE BOLI!!!
Бих му казала че искам да се върна адски много при него, но не мога да му имам пак доверие. Сам си си виновен, скъпи!![]()
![]()
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Може би бих му казала,че много ама много ми се прави нещо щуро и ако е навитак може 2мата да го правим![]()
![]()
![]()