- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на любимия си човек точно в този момент
4e go iskam do men i nqmam tyrpenie da si go vidq, da go pregurna i t.n.![]()
moq nevinnost i greh.....
Че мн ми липсва и с нетърпение чакам да си го видя и отново да се гушкаме и да сме заедно
ne,4e shte moga da go varna no..tova e za teb niki
mn dobre znaesh 4e ujasno mn te obi4kam i mn sajalqvam za vsi4ko koeto ti pri4inih,za da skasash s men.Iskam da znaesh,4e ako pojelaesh da si s men dori za malko prez tezi nqkolko dena koito ostavash tuk az iskam da sm s teb,no znam,4e ti nqmash nikakvi 4uvstva kam men ve4e i 4e nikoga nqma da moga da te varna pri men. neka samo ti kaja -obicham te...predi,sega,i zanapred
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Любов моя,живот мой..... безкрайно много ми липсваш,липсват ми твойте прегръдки ,твоя поглед ,твоя допир...липсваш ми. Цялото ми тяло трепти когато си до мен ,а душата ми се изпълва със необикновенна радост когато ми прошепнеш : Обичам те!
НЕ мога да живея без теб мили мой ,ти си моя въздух ,моя свят! БЕз теб ноща е прекалено студена ,денят е прекалено мрачен!
И искам да си до мен сега и ще броя секундите до момента в който ще докоснеш ръката ми ,ще докоснеш устните ми с твойте и ще потъна отново в магията на любовта!
Е това бих му казала ако ми беше наблизо...не съм г овиждала от вчера и прекалено много ми липсва..![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Много много ама мнооооого те обичам,както до сега не съм обичала друг.Знам че не можем да сме заедно,но въпреки всичко ще те обичам винаги...
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
Да си гледа работата,бих му казала.А и бих му пожелала вятъра да му издуха чадела![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
бих му казала, че ми липсва супер много и с нетърпение очаквам времето, когато ще сме заедно отново
Тя замина за два месеца,ще я видя края на септември.
Ако са останали още чувства в мен, ще се опитам да продължа връзката.Разбира се и след като разбера нейните чувства.
А иначе, нищо не бих и казал, защото е по-добре да не се виждаме през това време. Иначе само ще ни стане по-гадно.
Ще видим след 2 месеца
А , ако нищо не стане, ми се иска да вярвам в приятелството след връзка.
Все пак година и нещо е тъпо да се изхвърлят на боклука, все едно сме си губили времето.
Не вярвам,че и бих могъл да чувствам омраза към нея. За нея не знам, тя е доста по-чувствителна от мен,което не значи,че не я обичам.
П.п. Това в случай,че нищо не стане,а иначе ще си живеем мирно и щастливо заедно
искам да му кажа,че много ми липсва,макар да сме разделени само от 3 часа и след 1 пак ще сме заедно цяла нощт![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Знам,че няма да го прочетеш,но това е за тебе G:
Много,много те харесвам.Искам само да зная,дали имаш някакви чувства към мене.Искам да се видим и да говорим{}
Нещо,което не те убива те прави по-силен!!
iskam da mu kaja 4e naistina go obi4am i ako moje da doide da se vidim pone za 1 den,za6toto e mn dale4 ot men i ne moga da jiveq pove4e bez nego![]()
mainata ti![]()
"липсваш ми безумно много и искам тази нощ да бъдеш със мен!"
аз каквото и да кажа... да сме заедно и т.н. ... знам че нямам шанс![]()
връщай се в сф,че ми писна да карам на чекии,дееба![]()
Искам да му кажа да си отвори очите....да види колко го обичам и,че не мога без него...че ако му се случи нещо ще умра....![]()
mila nujdaq se ot tova da si do men to4no sega
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Много си те обичкам и искам да те гушна и да не те пускам.Липсваш ми
milo*
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп