- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на любимия си човек точно в този момент
4e go obi4am mnogo,4e mi lipsva i da se re6i nai-nakraq 6toto po4va da mi omrazva.da vidi da go proumee 4e sam ludo vliubena v nego 4e nemoga bez nego neizdarjam...obi4am teeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
"В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"
Еми бих искала да кажа на едно момче , че много ще съжалява ако не опита с мене... просто той не осъзнава какво ще загуби и това си е самата истина...
А всъщност каква е целта на тая тема?
Вярвам в теб и нека любовта да ме изгаря...
Но само да погледнеш 4уждо...
души4ката ще ти извадя![]()
Че много го обичам!
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
Че колкото и да го обичам,понякога ми иде да го удуша...хехе![]()
Животът ни е такъв,какъвто сами си го направим.Така че се сърдете на себе си,ако не ви харесва!
che super mnogo mnogo go obicham i che ne moga bez nego..
Че много ми липсва и чакам с нетърпение четвъртък да я видя.
Бих му казала ,че наистина много го обичам и много ми се иска да е сега до мен ,за да си го гушна...
![]()
![]()
Който не ме харесва ,няма вкус!!!
kreten![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колкото и пъти да му казвам, че го обичам пак е малко!Но ще го кажа :"Коце, ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МНОГО, криво ми е от факта че на последък много се караме, но вярвам, че вече всичко е наред.Ти си най-прекрасното нещо в моя живот!ОБИЧАМ ТЕ!![]()
![]()
![]()
obicham te ujasno mnogo!molq te obyrni mi malko wnimanie![]()
Хубавото да си шизофреник е,че никога не ти е скучно,когато оставаш сам...
Аз бих казала на момчето,което супер много харесвам ей тва:
"Моля те,ела си в Б-чик.Искам да те видя страшно много.Бих ти го казала,обаче не си тук,за това ще ти го напиша.Харесваш ми и това не е от скоро.Бих била много щастлива,ако се видим като си дойдеш и ако отвърнеш на чувствата ми.Ти до такава степен ме плени.. \/ .......не съм виждала по-хубави очи от твоите
![]()
![]()
{P}Edna golqma KISS ot men!!"
Eto tova bih mu napisala i o6te mnogo raboti.Prosto...![]()
искам да му кажа колко много ми липсва и че нямам търпение да се видим. не съм го виждала от 11-12 денаПървоначално написано от Каролина
![]()
Ми бих му казала"Лека нощ миличко мое,сладки сънища и дано да заемам основна част от тях :P Липсваш ми и те бичкам ужасно много"
Lipsva6 mi!Obicham te!
"Mоля те остави ме искам да си почина от твоята любов"![]()
че ме дразни напоследък,а не искам да е така !![]()
![]()
![]()
ох и мен моя приятел ме дразни напоследък.искам да му кажа 4е ми е ужасно гадно като се караме,а то се слу4ва мн 4есто и то за незна4ителни неща, но въпреки вси4ко си го оби4ам.![]()
ВЪВ СЪРЦЕТО КАПКА МИЛОСТ НЯМАМ, ВЗЕМАМ ВСИЧКО И СИ ЗАМИНАВАМММ!!!...МНОГО КАТО ТЕБЕ ВЕЧЕ ПЛАКАХА!!!
mi iskam da q popitam za6to ne mi pi6e SMS-i.i dali 6te iska da sme zaedno!
По-скоро искам той да ме пита дали го харесвам и аз да му кажа да и да станем гаджета(това момче го харесвам)....
mili4ak tova be6e nai hubavoto mi more do sega obi4am te adski mnogo
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп