- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на любимия си човек точно в този момент
Силви Овичам те миличко ти си всичко за мен искам се женим вече!!!
iska da mu kaja 4e mnoo go bi4kam i iskam pak da sme zaedno![]()
iskam da i kaja 4e q obi4kam![]()
![]()
Еми, че много ми липсва и чакам с нетърпение утре да дойде в Девня да си го гушна макар, че след тия 2 дни когато прекараме заедно пак да се въртят нерви когато 1 седмица сме разделениИскам да му кажа и съм му казвала, че когато съм сме заедно не от растояние ами... така де... караниците са на страна. Всичко е ОК. И искам винаги да е така. <-- Това той го знае, но искам да му го кажа по-дяволите, но дори не мога да го чуя по тела понеже съм мизерница. ВъХ!
Първоначално написано от Crazy`Witch
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Че ми липсва мн. в момента и ми е мн. тъпо.......ама ще ми мине...!И Искам да го цункам,ама....
НеЖно в КоЖаТа й БяЛа МоеТо Име НаПиШи.Ще ИзТрЪпНе,ЗнАя,ЦяЛа - МноГо Ще я ЗаБоЛи...НеКа ЧуЕ КаК Си ЛюБиЛ Мен ПреДи ТоВа,ДаЙ й ВсиЧкИ НаШи ДуМи,ШеПнаТи в НоЩТа.ГоВоРи й За МеН,КаЖи й КоЛко БяХ ДоБра.НеКа ЗнаЕ - Аз Те ИмаХ,Тя е СлеД ТоВа...
ami ne iskam da mu kazvam nishto iskam prosto da buda do nego
Адски си зле мойто момче...Просто не праиш хубаво.Замислям дали изобщо трябваше да почваме връзкаАко може да се нарече ВРЪЗКА
![]()
![]()
![]()
бих му казала просто и ясно:
целуни ме
iskam da mu se izvinq predi vsi4ko za tova koeto napravih prez poslednata sedmica i ako mi dade o6te edin 6ans nqma da pravq takiva gre6ki.sa6to taka da mu kaja 4e super mn go obi4am i 4e nemoga bez nego.obi4am teeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
"В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"
Адски много ми липсваш!Въпреки,че опитвам да си отвлека мислите с друго,не успявам.Ще си дойдеш ли скоро?
Iskam da mu kaja che imam nujda da mi podade ruka za da se izpravq ot negovite udari, da me pregarne silno i da ne me puska, gokato ne doide moq red da go blasna i toi ne se srine na tvardata zemq, no da si ostane tam i da nqma koi da mu podade ruka!
I sashto neka znae che nikoq nqma da go obikne taka kakto mechtae zashtoto koito iska lubov i vseotdainost, trqbva ne samo na dumi da e gotov da q dade, no i da izpalni kazanoto! Bqh gotova da dam vs ot sebe si i da ti dam tova ot koeto imash nujda... trqbvashe mi tolkova malko da te obikna... no deistviqta ti me otblaskvat postoqnno !
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Bih mu kazala da nezaribqva gadjetata po plaja!!!!Za6to sam sigurna 4e e taka poneje e na moreto!!!!
Taka kaza Alize!!!!
Че не исках да се караме,ма просто се държах като глупава тинейджърка,а не ми отива ... надявам се поне да почнем да си приказваме и да му мине сърденето,пък то се е видяло,че не сме един за друг
mi neska sytrinta si govorixme po telefona,ama sq se setix kvo trqq da mu kaja o6te:Yooo,sladurko trqbva da ti vyrna knigata,koqto mi dade!Kika iska da govorite za kitarata...ae pribirai se ve4e v pld,4e vseki den mi go povtarq...puk i iskam da te vidq...
Ходя без да спирам, никъде не стигам,нищо не намирам,никого не искам..
iskam da si do men i da te preg1rna silno....![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
ОБИЧАМ ТЕ ПИЛЕНЦЕ!
ami to4no e sa si govorim kude 6e xodim sled malko i ko 6e praime :P ina4e mu kazvam sega obi4kam te i takiva nali znaete![]()
Ще му кажа,че ми липсва многоооооооо![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Iskam da kaja na Kikito-obi4am si te,pile kakvoto i da stava
da kaja na Kolio ,4e mi e mnogo simpati4en
i da kaja na Koko ,4e me privli4a ujasno mnogo
Da kaja na Rado - zabravi za vsi4ko m/u nas . . .
Iskam da mu kaja 4e ve4e go zabravih i 4e sam sigurna 4i nqma da nameri druga koqto da go obi4a kakto az i nqma da t1rpi vsi4ko tova koeto az t1rpqh!!!!!!!!!!!
искам да й кажа да прогледне и да разбере че сегашното й гадже не я заслужава. искам да види че около нея има и други хора (мен )на които им пука и могат д я направят много щастлива
не ти ли идват малко много?!Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()