- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на любимия си човек точно в този момент
Mnogo q obi4am i iskam o6te dylgo da sme zaedno, no trqbva da razbere, 4e za da ima stoinostna vryzka trqbva iniciativata da se poema ot dvete strani! OBI4AM QQQQQQQQQ !!!!!
Че страшно много ми липсваи че обичам
.Ще го чакам и май е това.Аз вече му го казах
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
iskam da mu kaja 4e stra6no mnogo go obi4am 4e nikoga nqma da go zabravq i 4e stra6no mnogo mi lipsva4e makar da ne sme zaedno az ne spiram da mislq za nego
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi
Колко мноооооого го обичам
Искам да се прибере по-скоро,поне да ми се обади!МН го обичкам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Iskam da mu kaja da bude takav kakavto beshe predi![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Бих казала, че е един от най-невероятните хора които съм срещала на този свят, че съм му благодарна че промени коренно живота ми и ми помогна в толкова тежки за мен моменти, че ме е подкрепял и че много ама много го обичам и и никога няма да спра да го обичам!Това бих казала на любимия си!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
4e iskam da sam pri nego v no6tta
iskam da mu kaja che mnogo go obicham,che mi lipsva mnogo i che chak sega razbiram kakvo znachi za men i kakvo sam izgubila i ako moje da mi prosti!![]()
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
Ако можех да събера смелост да се изправя пред него...бих му казала "аз още те обичам,да още и смятам,че ще продължа да те обичам,защото никой не ме е карал да се чувствам така,както ме накра ти,никой не ме е докосвал така както ти...ти си единствения който обикнах...единствения който стопли моето сърце....единственият!"
Но Нямам смелост да се изправя пред него![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[color=black][b] ☼٭ M
spri da mi se kani6 a deistvai 6tot az s1m tv1rde sduhan za da poema iniciativata.aa i 4e mn si te obi4am i makar 4e naposledak sme ot4ujdeni leko, ne6tata 6te se opravqt s1s edno grandiozno sdobrqvane s1s gr1m i trqs1k :P
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
4e dski mn go obi4am i 4e mn mi lipsva i 4e iskam o6te dalgo da sme zaedno
Че имам нужда от помоща му сега, а го няма, че ми е ужасно самотно и не на последно място,че го обичам!
Ami iskam da mu kaja 4e mnogo ama mnogo si go obi4am i ako moje da idva po burzo do nas![]()
iskam da mu kaja 4e vse o6te go obi4am vupreki 4e ne si go priznavam...
gledai vinagi napred za6toto ne moje6 da promeni6 ni6to v minaloto no moje6 v nastoq6teto...
iskam da mu kaja da ne starada za mene i 4e e mn sladak pls ne se ot4aivai mili4ko!:}}}}}}}}}}}}}}}}
Че го обичам,ужасно много ми липсва и нямам търпение по бързо да мине 1 месец за да го видя![]()
iskam da mu kaja che strashno mnogo mi lipsva i iskam da se vurne ot tupoto more kolkoto moje po-skoro .. aa .. i che go obicham adski mnogo!!!!!!!!
4e go obojavam, stra6no mn mi lipsva i nqmam tarpenie da go vidq i da go naceluvam hubavo i....
SABUDI SEEEEEEEEEEEEEEE!!!NE MOGA DA 4AKAM POVE4E NE RZABRA LI???????DO KOGA DA TE MISLQ 4AAAK DO ESENTA !!!!!Edva li,nqma da q bade taq!6te se otakja ot tebe sexy i tva e(((((
If it is crime to loving you then Im guilty !
ne 4e shte vidi-i ne se i nadqvam,no mn mn mn go haresvam.Toest-mn gI haresvam,zashtoto sa dvama i dvamata mn me kefqti kaot gi vidq edva izdurjam da ne gi celuna i pregurna
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!