- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на любимия си човек точно в този момент
ъъ точно в момента .. СААААААААААМО ЛЕВСКИИИИИИИИИИИ ГЛЕДАШ ЛИ МАЧААААА?![]()
![]()
![]()
бих му казала:
"Миличко,обичам те както преди,така и сега и със всеки ден все повече..Сърцето ми се разкъсва винаги,когато си помисля за теб,защото знам,че сега ти не мислиш за мен...но забрави,щом си по-щастлив така,няма повече да се бъркам в живота ти.."
f@nt@zi@
искам да му кажа че е крайно време да проумее че не се шегувам и че наистина искам да съм с него.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
mnogo te obi4am iskam da bada s teb,mili4ak
Milo mnogo te obicham , i iskam po burzo da doide nedelq za da te vidqq... Mnogo mi lipsvash {P}{P}{P} Obicham te.........
"KuChKo, p0zdravi gadjeto si ot men!!!"
ми обичкам те зайче![]()
![]()
![]()
"Какво по дяволите правиш???Защо е необходимо да ме объркваш така???В един момент казваш едно...после съвсем друго...нараняваш ме..."
(хубаво, че неможе да го прочете...)
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Единственото нещо което искам да и кажа това е че много я обичам и че никога няма да се откажа от нея независимо колко ме е наранякала с постъпките си.
bolkata da si sam nqma krai ...
Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!
Какво по дяволите правиш???Защо е необходимо да ме объркваш така???В един момент казваш едно...после съвсем друго...нараняваш ме..."
sa6toto bix kazala i az to4no sega
Мило, надявам се че знаеш колко много те обичам. Знай, че ти си всичко за мен и съм готова да направя всичко за теб.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
absoliutno...... nqma krai i tva si eПървоначално написано от yo-ma-nigga
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
" Липсваш ми ..надявам се да заминем в Събота "![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
OBICHAM TE!!!!!!!!![]()
![]()
iskam da te vidq i da te gushna .. mnogo mi lipsvash
![]()
С нетърпение чакам неделята. Много ми липсваш.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Kote lipsva6 mi adski mnogo!idvai po barzo!obi4am te!ve4e ne ti se sardq!!!!!!!!!!!
Много много много си те обичкам и нямам търпение да дойде утре за да се видим {}
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
"Къде си и какво правиш с оня глупак, а не си с мен?"
МНОГО ТЕ ОБИЧАМ БЕБО И МНОГО МИ ЛИПСВАШ НАПРАВО ЩЕ ПОЛУДЕЯ БЕЗ ТЕБ,ИСКАМ ДА ДОЙДЕ ДЕНЯ,В КОЙТО ПАК ЩЕ ТЕ ВИДЯ!
Che mnogo go obicham,vypreki,che znam,che nqma nikoga poveche da byda s nego i da imame otnovo takiva hubavi momenti dvamata.OBICHAM TEEE MNOGO!!!I me boli taka kato te gledam samo otstrani.Ne razbiram s kakvo zaslujih vsichko tova.![]()
![]()
![]()
4e nqmam tyrpenie da se vyrneei da vnimavaa s zaribqvkitee
6totu naposledyk mn me spi4aa a bez negu ne moga
![]()
'eI obicHam tE..isKam dA sUm s tEb...isKam vsIchKo dA buDe kakTo pRedI isKam dA vUrna oNzI mOmenT v KoIto BqH izGubIla NadEjda a tI mE pRegUrnA I cEluNa...zNaesH lI maI proKlInaM tozI mOmeNt vuPrEkI cHe BesHe NaI-sTraHotnIq MoMeNt v JivOta mI...sHte sE boRq zA teB KoLkoto TrqBva i sHtE daM vsIchKo oT sEbE sI...NezAvIsImo kOlkO mI sTruVa...oBicHam tE..oBicHam tE uJasNo MnogO..LipsVasH mI...ne MoGa bEz tEb Be cHovecHe...![]()
izvinqvaiiiii che go subudih v 5 sutrinta .. obache mn iskah da te chuq ..![]()
![]()
Обичам теееее!!!!Искам да те видя...много ми липсваш...ОБИЧАМ ТЕ