.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

А сега накъде..?

Случвало ли ви се е да се запознаете с някой, след месец да ви стане симпатичен а след още няколко да го обичате. И след като нещата между вас не вървят, да се разделите...да останете "само приятели"
    Но да виждате че и така определено не върви. Че когато сте само приятели, привличането между вас става все по-силно..
    С една дума случвало ли ви се е да ви се налага да виждате някой всеки ден, да се харесвате много-взаимно , и в същото време да хем да не можете да сте заедно , хем не се получава и приятелството.
    На мен ми се случи, и осъзнах че " Когато обичаш нещо, пусни го да си иде, ако се върне значи е твое" с пълна сила важи..
    И все пак като не се получава, когато сме заедно всеки ден е изпълнен с караници, ревност и скандали..????

А сега накъде..като нито така нито така се получава....
    Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.

Guest

:)

ама уточни се, защо да не може да сте заедно ??

Поради ред причини..
    Най-напред- приятелите му..не съм им много при сърце.
    После ,когато сме заедно той решава че съм му едва ли не собственост и не ми дава това от което имам нужда- внимание и нежност. Едва когато се скараме проявява някакво внимание, но и то не продължава много. Аз разбирам,че всеки има право на собствен живот и не искам да му го отнемам. Но нали точно затова сме заедно, защото се харесваме и и искаме да прекарваме повече време заедно...?
    Когато се разделим нещата корено се променят. Започва да ме ревнува, от километри си личи че съжелява и че му е тъпо..През многото пъти когато сме били разделени ми е казвал колко съм специална и че едва когато се скараме разбира колко много знача за него...
    И аз отново повтарям грешката- защото го обичам. Събираме се пак и всичко продължава в този порочен кръг.......
    .
    Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.

Повече от фен
    ми според мен не сте един за друг!оточнете се и всеки да тръгне по своя път!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Голям фен
    Град
    Sofia

Re: А сега накъде..?

Разбирам идеално какво искаш да кажеш. И на мен ми се е случвало да срещна човек и привличането да е страшно силно, но колкото и да опитваме, връзка все не се получава. Не мога да си го обясня, но е факт. Ти как да действаш не мога да ти кажа, но аз пробвах, пробвах, и накрая като се убедих, че просто тая няма да я бъде, се откъснах от този човек и продължих. Друг начин няма.. иначе ще се въртиш в затворен кръг.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Re: А сега накъде..?

Цитирай Първоначално написано от Absconding
    Разбирам идеално какво искаш да кажеш. И на мен ми се е случвало да срещна човек и привличането да е страшно силно, но колкото и да опитваме, връзка все не се получава. Не мога да си го обясня, но е факт. Ти как да действаш не мога да ти кажа, но аз пробвах, пробвах, и накрая като се убедих, че просто тая няма да я бъде, се откъснах от този човек и продължих. Друг начин няма.. иначе ще се въртиш в затворен кръг.
    . . За още снимки ТУК-5-тото

И аз колко пъти пробвах да забравя, да тегля една хубава българска ***** и да зарежа всичко, но всеки път боли, боли толкова много, и когато той дойде с поредното извинение аз всеки път поддавам.
    А и имаме още 2 години в един клас, съгласете се че е доста трудно, да не кажа невъзможно да забравиш някого когото виждаш всеки ден.
    Благодаря за мениеята, поне сега знам че има и други с моя проблем

Явно ще си блъскам главата още...човек каквото сам си го направи никой друг не може да му го направи.
    Започвам да осъзнавам че вече 3та година се боря за нещо, изгубено още отначалото

Супер фен
    Град
    София
    Оооо,миличка идеално те разбирам...в момента съм в това положение...ни така,ни иначе...аз точно това се опитвам да разбера,какво ще стане ако се разделим,дали няма и мен да ме боли от това ме е страх...за това все още се подлагам на "мъчението" да сме заедно( а за кво ли го правя...то така или иначе наранената ще съм пак отново аз)...ама съм с тайната надежда,че всичко ще се оправи...а то все по-гадно става...оправят се нещата за 1 ден и след това айде пак

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Случвало ми се е и определено знам какво е чувството.Усещаш че уж ти е приятел,но искаш да е нещо повече от приятел.Но когато тие нещо повече от приятел много неща застават между вас или просто не се получава.Гадничко си е ...

Супер фен
    Да,случвало ми се ... вмомента ми се случва ... от известно време (2 години) съм в такова положение!

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Да,случвало ми се ... вмомента ми се случва ... от известно време (2 години) съм в такова положение!
    Как го постигаш

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Случвало ми се е и продължава да се случва в момента със едно момиче.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Как го постигаш
    С мерак.

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    eii na tfa mu vikam drama ...naistina milichka tfa e mn gadno...znam go...no nqma kak ako iskash da go nadjiveesh trqbva da si mn silna..i da iskash istinski da se "otyrvesh" ot tazi bolka...sysredotochi se v neshto mn po vajno za teb..otdavi mozka si na nego i moje da stane

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си