- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Наколко рисунки...
Моля да чуя мнението ви. Не са много нови.
с тази съм много горда(
тези съм ги гледала в едно онлайн списание
и тва..
мерси предварително
Не ми харесват.Особено последната.
/rossa./
Честно казано на мен ми изглеждат малко детски, на колко години си?
macka izvinqvai ama nesa koi znae kfo a i tfa moje da go narisuva vseki
{{*I wAnT tO bE liKe BaRbIe..tHat BitcH haS eVeRyThinG*}}
Ами имаш някакъв талант...Но има доста да поработиш върху развитието му,ако смяташ да се ориентираш към рисуването.А ако е само хоби-не е зле.
Много ме радва първата. Другите две не са лоши, но поне според мен, изобщо не могат да се равняват.
Различни вкусове, различен избор.![]()
големичка съм... 15 може да се каже... а тия рисунки са ми от преди 2 годинки... и смятам да ходя на уроци след 2-3 месеца...
Първата - щрихите не са добре, нослето е неправилно, но ако ги оправиш ще е супер
2рата снимка с трите модела -средният от тях е добре направен, но другите 2 са с много малки глави...
3тата ми хареса, само направи едно фонче на папагала (да няма бяло на заден план) и ще е много хубавко![]()
В общи линии имаш талант. Просто трябва да го развиеш. И в такъв случай идеята с уроците е супер![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Първата е просто супер
Другите две не ме харесват кой знае колко...![]()
Дам, ми не ми харесват особено рисункитемного лесно е да се нарисуват, всеки с минимален талант би могъл. Аз съм на 15, модели рисувах ,когато бях на 11, сега съм на масло и туш. Пробвай нещо по-сложно![]()
![]()
Животът е мечта, която ние мечтаем!