Хахах, та аз падах поне 2-3 пъти на фотьойла! Накрая обаче му хванах цаката - хванах се за перваза и нЕма падане, нЕма дяволи!
пор, не знам ама преди да си сваля килотите (мухаха) немаше никой по джамците, единственото обяснение, което имам е, че са ни надушили по характерната мятълска миризма и затова наизкачаха по джамците!
И все пак добре че бях с огромна пола, тя ме спаси от лъсване на дупето в неудобен момент!
Хахахаха!
Мани ама ти как ме засрами, докато онзи расов момък пикаше в храстите, развика се там нещо да се пази, че ще му изкоча изотзадзе в храстите, не знам си к'во. Дано не е чул...е, пЪ и да е чул, чудо голямо всъщност, поне е наясно, че съм мераклийка да го изнасилвам!
Между другото още не е късно да ни лъснат задниците пред тях, те ходят в Щипката, тъй че... Оуу, забравих, вие сте непълнолетни...милите, цък, цък, само аз ще намажа...мухахха!
Епа, напънали са ме хормоните много здраво и все си правя асоциации с нек'ви такива неща! А пък беше и двусмислено, де, друг е въпрса, че хванах естествено грешния (но за сметка на т'ва по-як ) смисъл!
пора, закърти май!
Айде и ние, за да не се събудим утре с БАН!
ОФИЦИАЛНО ЗАКРИВАМ ПЪРВАТА НИ СЪВМЕСТНА СПАМ ВЕЧЕР!!!
Беше ми приятно, колеги!
Мухах, сетих се за момента, в който Титаник потъва и един от оркестъра, които свиреше през цялото време на паубата каза: "Беше ми изключително приятно да свира с вас, колеги" Ах, задушевен момент, както и този тук!
Аз отивам да се наспя от мъка.
Хората са яко тъпи, бтв.
Мизантропия рлз...
което ми напомня за Виктория (половинката на Стефичо)...
отивам да се пипам.
Лека блонди
и на поръ лека...
Спама е за импотентни. Флуда е за мен, когато всички останали за злета