- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Haresvate li .......
Аааа, не, не, няма да се разберем така! Последното нещо, което съм е злобна!Засегна ме и си лягам (за около 10-ти път тази вечер), тъй като не мога да търпя подобни хулства срещу мойта светла личност! Обидена съм ти!
![]()
Вече даже не искам да те пречуквам!
Усещам страха в думите ти...
не се прави на силен, ние сме по-силни, защото женската злоба е най-мощната двигателна сила!
Пък и то не е заплаха... то е... такова дето е яко.
Saatana vittu perkele hate crew!
Бтв -
![]()
Мисля, че се предаде и си легна! Вече можем спокойно и ние да го сторим! Това е то, победихме! \/
Честита победа, колега! Стискам ви ръкате и ви прегръщам силно!
И лека нощ, за 5487931515, но последен път!
![]()
Мъ той на теб казва лека.... струва ми се....![]()
Мамка му, докато изстрадам последния пост пак си се появил! Нищо ние сме по-силни! Факт! Чао! И трябва да ми се извиниш, пък!
Айде и аз се понасям към спалното помещение... лека! След... оф в 10 трябва да съм станала. Съкс.
Вили, не флУди без мен![]()
Това беше злобно!![]()
Все пак ще дойда!
Аааа, неее, трябва да се похваля! Току що една метъл група ме покани официално да се снимам в клипа им, харесали са ме, а за него трябват няколко яки мацки! Уоу, край, станах известна, надух се, не разговарям с простосмъртни като вас!![]()
Коя бееее?
на уориър гъхъхъхъ
Алекс, кажи коя деееееее пфффф
Вили ама ти виждаш ли се в клипа?
Бтв - комерс сте.
me > all
Може да си пред нас, но ще има Империята отвръща на удара!
Не бе, за една от сцените им трябвали няколко мадами и понеже са ми видяли снимки са ме харесали и ми писаха! Групата свири нек'ъв индъстриал май, абе не съм много на ясно к'во свири, пратили са ми въпрсното парче да го чуя и ако ми хареса, и съм съгласна да им пиша! Та такам утре ще го чуя и ще видим! Хе хе!![]()
Име кажи бе, блонди![]()
Няма пък да кажа тук името, уфф, че си зле!!!
Щото не го знаеш.
Блондинка.
![]()
Аре лека и мека, аз ЛЯГАМ!
Хахах, идиотка, естесвено, че го знам и песента ще ти пратя утре да я чуеш! И сайта щи дам да разгледаш на групата, но няма тук на всеослушание да го правя!![]()
Айде лека и от мен!
малко са леки даже доста... ма ако сега прохождаш в метъла са добро начало...
иначе студени без ритъм (визирам рамщаин тук) без бруталщини (слипнот) но пък за еври дей музика стават....
Gott wei
Mene me kefqt . Leki4ki sa - da , ne mogat da svirqt osobenno dobre , no vse pak mi haresvat . Samo posledniq album e pulen bokluk ...
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
кожена тояга
в гащите се стяга
иска да излиза
някъде да влизааааа....![]()
алелуя.
MN QKA GRUPA
ami i az moje da se kaje,4e gi haresvam
e,samo nqkoi pesni de
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Супер групичка,много яки песнички имат![]()
Еми мен пък ХИМ не ме кефят...бахти,тоя нещастник вокалиста вади най-педалския глас,който съм чувала.Не мога да му трая лигните.![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)