- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- KUM MOM4ETATA
kakvo drugo iskate vie mom4etata ot nas momi4etata osven *** moje li da mi kaje nqkoi??!?!?!?!?!?!? ili samo tova vi interesuva kajete ne6to drugo koeto iskate ot nas???(ako nqkoe mom4e se seti de)XAXAXAX
√$ĨﭲKǿ
Tъпа тема.Всеки човек е различен.Секса не го искат само момчетата и е един нормален етап от евентуална връзка.
Ok sq
да почвам ли?
Какво искам?
Искам близост, разбирателство, доверие и да виждам в очите на момичетата любовта. Искам да знам, че там някъде има едно същество на което му пука за мен... Секса и парите не са най-важното нещо...
[Аз съм путка BTW ahhahahahahahahahahahaha aм не си мислете, че лъжа... ;]
Май не си случила на момче ...kakvo drugo iskate vie mom4etata ot nas momi4etata osven *** moje li da mi kaje nqkoi??!?!?!?!?!?!? ili samo tova vi interesuva kajete ne6to drugo koeto iskate ot nas???(ako nqkoe mom4e se seti de)XAXAXAX
Здрасти!Ясно и те разбирам защо мислиш така.Повечето момчета на тази възраст са така,но естествено има и изключения и дано попаднеш на такова.Аз имач късмет,защото приятелят ми е от тези изключения.Повечето момчета мислят само за секс и не се интересуват,ако наранят някое момиче по този начин.
ахах май да ,и на мен така ми се струва...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Та за пореден път да кажа,всеки е различен,без значение момче или момиче е!!!
f@nt@zi@
Ne mojesh da nakarash nqkoi na sila da te obicha.. Ako toi sam ne vidi v tebe chudesniq ti harakter.. i sam ne poiska neshto drugo osven sex.. nqma kak da stane.. Prosto ne si sluchila na momche koeto da ima seriozni namereniq i da mu e pukalo dostatachno za tebe..
Много любов когато не искаме е давате когато е искаме не я даватеПървоначално написано от sladkata_ashli_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А да ви питам ние кво да направим че ви се *** само когато ви вьзбудим а на нас постояноо не сме виновни че ония отгоре ни е сьздал така![]()
Какво търсим?Ами търсим любов.Поне някой де.За мен съм сигурен.Ако трябва да съм честен и имам избор между 2 неща:
1.Момиче, с което се обичаме и сме щастливи
2.Момиче, с което примерно около 1-2 месеца ще се ш*баме като невидели, но всичко ще се изчерпва с това
Бих избрал 1Странно ли ти звучи?
Може и да е така
![]()
Първоначално написано от Знам ли и аз ...
Подкрепям те![]()
![]()
![]()
и аз сьм за 1.. Като че ли 2 му мина времето но зависи от тази до теб!!
ами мен ме кефи когато някое момиче ми се кефи :P !
Ами всъщност съм на 18Първоначално написано от EnJoY
Не може да се каже, че му е минало времето...а и да кажем, че в тази област не съм много, даже никак опитен.Но това не ми пречи.Смятам, че е по добре веднъж, но с любимия/любимата, отколкото 15 пъти с някой, към когото не чувствам нищо
![]()
![]()
Какво искаме?Същото каквото и Вие...абсолютно същите неща...стане ли въпрос за чувства, половете нямат значение.Ако си попаднала на някой идиот неспособен да види и оцени качествата, които притежаваш...негов си проблем...нека си остане залупен.Същото се отнася и при нас момчетата...щом аз съм готов на всичко за даден човек...дори тотално да се променя...това не се ли оцени, значи момичето не е много загрижено за мен...Такива хора има и от мъжки и от женски пол...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
oт теб специално нищо не искам освен да не се заяждаш![]()
обичам дениту ми{}
Kato se subira6 samo s Dolnoprobni Bokluci Ne Si4ki sme tukiva . ! ! ! Nameri nqkoi svesten Koito da e vluben v teb da vidim dali 6te iska samo SexПървоначално написано от sladkata_ashli_
![]()
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
Малко много е неправилно да поставяш няколко милиарда мъже на земята под общ знаменател!Тва че си имала лош късмет и си попадала на боклуци,незначи че не съществуват други индивиди от мъжки пол,които са способни да обичат и да изпитват чувства![]()
А може и да не са боклуци...както казвам "монетата има 2 страни".Ами ако просто е леко разочарование.Може би скарване...незнам...но все пак наистина е глупаво да се определят всичко само по един човек...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Егати въпроса как може момиче да седне да пита какво искат момчетата ама защо някое момче трябва да иска нещо повече.
Парадокс лежа си аз след секс и ме питат какво искаш ти от мен е като кажа нищо следва пак същия въпрос абе какво да искаме от вас и защо трябва да искаме нещо.