.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Гост1
    Guest

Още я обичам..

Здравейте!Имам проблем и то голям!Обичам ужасно много 1 момиче,разтапям се пред.Разкрих и чувствата си всичко й казах и тя ми каза че и тя ме обича но незнае как!След това отиде на почивка,при баба си и така.Говорих с приятелката й и тя каза да не се надявам на нищо и че нищо няма да се получи от тогава не съм я търсил нито звънял общо 1 месец!Но аз все още я обичам много и мисълта за нея ме боли ужасно много
    Как бихте постъпили на мое място?Бихте ли я забравили маакр да ви е ужасно трудно?
    Бтв хора любовта боли

Съветвам ти да поговориш пак с нея, все пак мина доста време от тогава... Ако тя те отхвърли.. опитай да я разбереш....
    PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!

Мега фен Аватара на koalka
    Поговори с нея.............пък дано стане нещо.Ако ли не-трябва да я забравиш...няма начин.

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Минало е доста време, щом тя не те е потърсила на мен ми става ясно, че не иска да има нещо по-така м/у вас , все пак това са си моите изводи... Говори с нея, нищо не губиш ако опиташ

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Тя ти е казала че те обича,а пък приятелката й е казала че нищо няма да се получи между вас?Леко разминаване се получава..Пък и ако те е обичала защо не те е потърсила след кото се е върнала?Или не иска да направи първата крачка,или наистина няма чувства към теб.Обади й се ти,излезте и поговорете на 4 очи(без посредници като приятелки и т.н.,защото обикновено все объркват нещата),разговаряйте и се изяснете веднъж завинаги за това,което изпитвате

Гост1
    Guest
    Мда и аз имам такова чувство!Днес и пратих смс много се зарадва но оставам с впчетлението че няма чувства към мен макар да се държи мн любезно!Защо винаги се получава така?Искам да си изтръгна сърцето и да не изпитвам чувства,защото болят и то доста

Супер фен
    Забрави я пич,дори да ти е трудно така ще е най-добре за теб.Ще срещнеш друга все някой ден.

Офф мн гадно тази любов ше ни умори..Нз момиче страдат но сьм забелязал че ние момчетата като страдаме страдаме до сьмрт личен опит!!!

И да ти казваме забрави я зн че сеа не ти се иска .. Горе главата но пак вьтре долу е душата... Може да е потьрсиш пак за да ти олегне и да обиеш напьлно надежата щото и тя те мори!!!

Guest
    поговори с нея
    дано имаш късмет с нея
    Но ако нищо не стане между вас,знай че времето лекува,така че след време ще я забравиш

Повече от фен
    според мен трябва да питаш приятелката й,а трябва да говориш със самото момиче!според мен не трябва да се отказваш за това момиче,а трябва да се бориш за нея!
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от lost_girl
    според мен трябва да питаш приятелката й,а трябва да говориш със самото момиче!според мен не трябва да се отказваш за това момиче,а трябва да се бориш за нея!
    Хах по какъв начин да се бори човека?Какво повече може да направи?Та той и е казал всичко в очите!Да отиде да й коленичи ли?А и тя си е казала че незнае как го обича аз го възприемам че го обича като приятел...

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    Цитирай Първоначално написано от sexy_small_lady
    поговори с нея
    дано имаш късмет с нея
    Но ако нищо не стане между вас,знай че времето лекува,така че след време ще я забравиш
    napalno sam saglasna
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Guest
    Интересно защо всички така казват, след като при мен минаха над 130 дни и не мога да я забравя..

Guest
    Междодругото, не го лъжете, че времето лекува. За толкова много време при мен не можах да я забравя, но все е индивидуален, нали ? Казвате така, защото след време чувството ще се притъпи, но ако наистина я обича ще се притъпи малко и като я види всичко ще бъде постарому.
    Пич, излез с нея, разходете се из някой парк, говорте си и накрая подхвани темата за вас..

Фен
    Град
    In my dreams deep in my soul ...
    Poznato ... mi az se napih kat jivotno i posled padnah ot 15 metra i si razbih desniq krak. Probvai i ti ako iska6 moje pri teb da pomogne
    Sometimes escape on time means that you win ...

Поговори с нея и я накараи да ти изясни всичко

am mojesh samo da zemesh telefona i da i se obadish i posle da q pokanish na kafe i pogovorete se pak ......
    KuSmEt Ti JeLaQ
    ako tq te obi4a oshte shte se vurne pri teb , ako li ne trq da q zabravish ....
    se pak sled vreme moje da sreshnesh nqkoe dru momi4e shte se vliubish i taka ...
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си