- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво мислите за РАПА
Тука ще се пише за РАПА кой го харесва и кой не
хм рапа ли ? рапа е най-яката музичка! който не я харева duhast
2 т. системно.
Харесвам рапа, ама не като тоя дето е на подписа и аватара ти.
11 tochka deaktiven profil.
с малки изключения, рапа е простотия. особено 50 стотинки е най-патетичния от всички.
е што бе 50 cent е най якия изпълнител за мене но все пак секи си има лично мнение
Що бе? Той е ной-генстЪ.Първоначално написано от Lake_bodom
По-ЯкО оТ рАпА НеА, бАтКа!! А и нали, пРиЧеСкА, знаеш ква велика сентенция поражда всички велики мисли.... БрАтЛе, ще ти припомня- "ЖиВотА е ХуБаВ зАщОтО е КрАсИв", тва каза най-великият бГ рАпЪр- МиШо ШаМаРа!!
Евала, пРиЧесКа, че слушаш най-великата музика в света!! Жив и здрав, батка![]()
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!
az mn obicham da slysham rap i tova e edinstvenata muzika, na koqto moga da se izkefq maksimalno![]()
Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
Zigmund Froid
Моля?????? Ебааш ли си, браточка?? Еми наще хора- Мишо, Ванко, Ицо, Спенс... да припомня и Устата, ама той тръгна по лош път...Първоначално написано от Gangsta_zone
![]()
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!
Точно така *Poli* давай в същия дух
PrI4EsKa,teq ne6to se ebavat s nas .... kak moje da zabravqt nai-velikiq rapur na sveta-Mi6o 6aMaRa? ama ne zabravqi 4e YsTaTa samo se ebava sus Sofi i Azis ...... i ostanalite 4algii ... toi e ot na6te ...spox,batka!koga 6te porapirame malko?Първоначално написано от *Poli*
3vAlA,Pri43Ska! K0 pRaI n06t3ska?
Gangsta_zone
След като се имаш за големия рапър, поне чувал ли си като имена изпълнители като Cypress Hill, Das EFX, NWA, House Of Pain, Soul Assasins, Psycho Realm, Onyx, Grandmasterflash и т.н.
съгласна съмПървоначално написано от *Poli*
рапа е най-истинската музика а не неква мазна чалга
![]()
2 т. системно.
teq ne sa ot Na6tO TeStO... teq sa protejetaПървоначално написано от Mo6no
emi da pove4eto sam gi 4uval ama izob6to ne mi haresvat samo kopirat ot drugi ispalniteliПървоначално написано от Mo6no
ахамПървоначално написано от *an4eto*
2 т. системно.
Аз съм за рапа много хубава музика
MeKo KaZaNo,pri4eska! RaPa е да беСт!
Да, абсолютно си прав. Те копират отсякъде нели, 50 стинки и джи юнит, който правят Най-великата "музика" на света.Първоначално написано от *an4eto*
![]()
То рапът, може да се поспори дали е музика въобще. Тъй като според мен, за да се нарече музика дадена песен трябва да има мелодия. А като изключим някои от песните на Cypress Hill, Everlast и още някоя отделна песен в рапа няма моледия.Първоначално написано от George_tr
da be nqmalo melodiq ti nqkoga slu6ala li si ka4estven i hubav rap i togava mi govori 4e nqmalo melodiqПървоначално написано от Mo6no
batka,kazvam ti teq po cel den gledat MM i M2 i t.n i kopirat vsi4kite pesni na na6te veliki BG rapuri ...vseizvestni po celiq svqt! brato4ka,kazvam ti teq sa istinski PROTEJETA ... pri4eska,elemntarni sa ... ne sa ot na6t...ima da si me4taqt da dostignat nivoto na BG rapaПървоначално написано от Mo6no
para mi trebva za zloypetreba ...
a da ne zabravqme i kolegite ot SNG ... да гърл некст дор i ostanalite par4eta
Gangsta_zone, а ти слушал ли си хубав рап? Понеже като ти гледам аватара, нещо ме съмнява...
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
a taka,batka,po4vai go!Първоначално написано от Gangsta_zone
a kato gleda6 moq su6to li se sumnqva6 ,we pri4eska?! kato te namerq 6te si polafime ...Първоначално написано от Dr. Kazimbutt