- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво мислите за РАПА
ще добавя: хахаха
Няма лошо да израснеш от мизерията....Има лошо да забравиш от къде си тръгнал!
ne ma 6a go gledamПървоначално написано от exploitedteen
Въпреки ,че съм метълка и слушам само метъл ще кажа ,че рапа също е готин е някои преувеличават със аксесоарите ама карай...Иначе ако трябва да избирам между чалга и рап, ще избера рапа...абе готино е въпреки ,че го ненавиждам![]()
Тогава не се обеснявайПървоначално написано от Анонимко
Четох, четох... Легнах на земята от смях... После пак четох... после пак бях на земята със свит корем...
Gangsta_zone ми напълни душата.Браво мой човек.Толкова не съм се смял през живота си...Особено на тва дет каза, че Onyx, NWA и etc. копират от други изпълнители...А, да, също и на тва дето разправяше 50 смешника колко бил беден и на лириките на Ексзибит...Направо ме скъса!И не на последно място негро,мадафака,тъг,стрийт нига,пимп,генгста, ще цитирам една от най-любимите ми фрази от песни - I Spit Mucus On Rap Intruders.
abe o4evidno e 4e vsi4ki kopirat ot Mi6o 6aMaRa ...Първоначално написано от niGGa
![]()
![]()
teq 50ste stinki i tam dr ne gi znam kfi ... po cql den gledat MM i posle samo kopirat BG idolite
![]()
![]()
![]()
Много е смешно, обаче това че казва, че NWA не му харесват, а после вика колко се кефел на дре. Ама така е като не знае, че NWA е групата на Ice Cube, Dr.Dre и Eazy Е. Иначе ги бил чувал...Първоначално написано от niGGa
11 tochka deaktiven profil.
Не бе, само първите 6 думи от поста на тъг-а къртят от всякъде, пък да не говорим за цялото изречение.Mo6no написа:
След като се имаш за големия рапър, поне чувал ли си като имена изпълнители като Cypress Hill, Das EFX, NWA, House Of Pain, Soul Assasins, Psycho Realm, Onyx, Grandmasterflash и т.н.
Gangsta_Zone написа:
emi da pove4eto sam gi 4uval ama izob6to ne mi haresvat samo kopirat ot drugi ispalniteli
Мисля си,че хип-хопа е начин на живот и този форум с малки изключения е адски далеч от ПРАВОТО да обсъжда тази тема!Какво мислите за рапа?
Права си. Това е само за боговете.Първоначално написано от Jamalska
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Глупава музика.
Jamalska,Първоначално написано от Jamalska
мението е като гъза - всеки го има. Е форума е точно за това, за да може всеки да каже мнението си, независимо колко разбира. Съжалявам, че ти го казвам толкова грубо... Но коя си ти, че да определяш, кой има право да пише и кой не? Може и да разбираш повече, но това не ти дава правото да се държиш толкова високомерно.
Аз доста знам за рапа защото брат ми слуша (по цял ден ...) ,ина4е аз слушам метъл . Та така , 50 сент не е истинския рап. Сега тия новите са пълна лигавщина ... истинският рап е от 90-та , когато не се е пеело за коли , пари , жени ( поне не във всички песни ) . Сега по клиповете (особенно на 50 сент само коли , некфи голи жени и фърлят пари) според мен в днешния рап няма смисъл . А и то Мишо Шамара е същия само гледа от тея... Ако слушате рап поне слушайте underground не Мишо Шамара , GGP , 50 сент и т.н.
![]()
i az psieha i iam pravoshto sm supergfen...
imnma 50000000 mneiq v forma, sma ted ne sm dirt a sm tin.![]()
Е, човек веднъж да си направи майтап...Първоначално написано от exploitedteen
Иначе честито висше...
Тоова ми прозвуча като айде кажи сега какво знаеш за Луи 14ти?Първоначално написано от Selene
Мошно(или там как са чете) щоом казваш,че се държа високомерно
Просто аз го чувствам така и се чувствам един вид 'омрърсена' когато някой си манекенства там с широките гащи с надписи и тн...Очаква се,че вече сте били така добри да изслушате песента на Четката...Но не само заради нея взех да тормозя народа около мен с това "какво,аджиба, е хип-хопа?"...Питах,питах и получих отговори от "просто забавление" до "смисъл на живот"...Аз може би клоня повече към второто...Хип-хопа е онази топлина,която те обгръща,докато слушаш бийта и реденето...Хип-хопа е мазохистичното удоволствие от бученето в ушите след парти или концерт...Хип-хопа е онзи резонанс от скачането на 1000 чифта крака докато хората на сцената се изливат на микрофона...Hip-hop means 'people neva' leave people'...Това последото ми дойде след една снощна много жалка изцепка...Хип-хопа е умората след паяка с 30 движения...Хип-хопа,това е да чуваш музиката..Да разбираш нейното послание,да знаеш какво търсиш от нея и когато го намериш да я следваш,защото знаеш какво ти говори...Това не може да бъде музика за фон...просто д ти бръмчи нещо пък какво ще е ...дреме ти...Хип-хопа е онзи бийт,който те грабва с първите си 10 секунди и до края минава през тялото ти като ток и даже понякога те оставя бездханен за миг докато осъзнаеш какво ти се е случило..."Душевен огразъм" не е просто израз...Не че имам база за сравнение,но чувството може да се опише с тази фраза...Независимо дали се зарибяваш по някой от другите елементи...графити,брейк,ал -бала...Ако имаш любов за ритмите,римите в сърцето си те ще влияят на всичко,което правиш,ще ти повлияят в изграждането ти като личност,ще присъстват във всеки миг от живота ти...Неизбежно е...Но в нашата мила родина малко с хората,които чуват музиката...За 7,2 милиона,та ние нямаме и 10 000 по дяволите...И може би точно това ни обединява в едно общество...Не знам..може да си внушавам...може просто да съм в тоя период от живота си и след 2 години да го виждам друго яче ...Но сега се чувствам част от цялото,знам,че шестото ми чувство няма да ме подведе,когато ми каже,че еди-кой-си е човек,който заслужава да му се помгоне или да му се окаже доверие именно защото той е почувствал същото като мен като е чул...примерно Immortal Technique-The point of no return(не питай защо точно тя...ама е яка пеесничка..мноогоо яка).Култура,начин на изразяване на себе си,начин на живот...Дано поне някой ме е разбрал правилно...И дано не се окажа права за това за след 2 години...
"Аз купувам от килата а пък ти фешън си"
Нямам нищо против секи да има свое факано мнение стига да не се опитва д ми го наложи щото тогава избеснявам.В тая тема основно пусках некфи пасивни постчета щото ми омръзна само да споря с РАЗНИ
АХАХАХАХАХАХАХАХХАХА
къде си бе генгстаааааааааааааааааа?? ?
ахаххаахахаххахаха 50 стинки е най- великия нали така...
пахахахахахахаах...
генгста, генгстаааа... де ти е пищова генстаааа...
I hate hip hop kids, I hate their fucking noise
I hate the hip hop girls and i hate the hip hop boys
They want to stare you down when you're walking down the street
They want to have a laugh because your style doesn't meet
Hip hop music, what a laugh, god i hope that shit won't last
Baggy clothes, fucked up limp, they think its cool to act like a pimp
I hate hip hop girls
I hate hip hop boys
I hate hip hop kids
I hate hip hop noise
Way of life, there is no pride
Who fuckin cares if tupac died
I don't care, white or black, this song is not a racial attack
But i will still have my say, hip hop kids: go away!
Work a day of life, most of them have never heard of that
Government check, parents sitting home, getting fat
Don't give a fuck what you've got to say
Always with an attitude, when they pass they feel you should pay[/quote]
експлойтедтийн на кой е тази песен?![]()
=D> \Първоначално написано от I_love_dead_people
/
![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
za mene tova e muzikata
Xaх, високомерно? напълно си е права, защото някви там да ти обсъждат рапа, дето знаят само 50cent, Busta rhimes, EMinem и някои са чували ONYX, WU-tang i Cypress hill...еми тъпо е. Аз как не влизам в някви теми за метъл и не пиша колко ме дразни тая музика...не можеш да говориш за нещо, което не разбираш. Сигурно даже и в текстовете на Еминем не сте се заслушвали,ами само знаете да повтаряте ASS like that...пхаааааа и точно Джамалска е човекът от този форум, който има право да говори най-много...хах тя поне се интересува и се занимава с хип-хоп,а вие кво само знаете да говорите и да плюете...Първоначално написано от Mo6no
поздравГБТ, Ragga one, Минк- Нещичко за нета
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Leleeeeeee samo sa li sam pobarkan ili si4ki osven men sa pobarkani. Taka nqkoi kaza 4e nai qkiq rap e ot 90-te abe bah mu i rapa 6a e tva se 1 da kaja 4e na baba mi pesnite sa nai dobri e kvo e tva ti 6a kaje6 primerno 4e i baba lili e nai dobra samo 4e za vremeto si sa ima drugi koito za tova vreme sa po dobri a i kvo kat v klipovete na 50 Cent ima samo pari koli jeni emi to tva e rapa ti kvo iska6 baba ti li da doide da tancuva tam a i an4eto moga da ti kaja 4e angliiskite rapari ne kopirata 6amara ami obratnoto 6amara kopira tqh
На пълно вярно!!!Първоначално написано от Gangsta_zone
2 т. системно.
a i mo6no da te pitam ti kak si s ocenkite v daskalo 6tot spored mene si nekav zduhan zubar