- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво мислите за РАПА
a i da vi pitam si4ki vie det kazvate 4e razbirate ot rap samo 4e ne go slu6ate e ne znam kvo e tva razbirane na ne6to det ne slu6a6 se 1 as sa da kaja 4e razbiram ot metal i da tvarda ne6to primerno 4e nqkoq grupa e nai qka ama izob6to da ne sam q slu6al kamentirai se pak ne6to kadet razbira6 ebasi
ОК, Jamalska приемам мнението ти. Просто като видях мнението и самият аз се засегнах лично.
Истински стойностната музика ще се ценни винаги. Баба Лили ще е най-добрата в стила си и след 50 години, защото музиката и е стойностна. Схващаш ли?Първоначално написано от Gangsta_zone
Не си прав, в истинският рап не се пее за коли, жени и т.н. Тука вече не съм много сигурен Jamalska предполагам знае, но доколкото знам аз рапът е възникнал, като бунт срещу системата, срещу расизмът и неправдите, а не като музика, в която се пее за жените като евтина стока.Първоначално написано от Gangsta_zone
Уча в МГ-Варна. Завърших с 5. А ти колко имаш?Първоначално написано от Gangsta_zone
Аз понятието зубър не го признавам. За мен това понятие е измислица на тъпите и мързеливи хора, които изкарват слаби оценки.
Преди бях "кон с капаци" и слушах само и единственно рап.Първоначално написано от Gangsta_zone
освен това:
Така, че мога да я коментирам, както и всеки останал. Че за какво е според теб форума? За да могат само богоизбраните да пишат (ти не си от тях)? Така ли?Първоначално написано от Mo6no
11 tochka deaktiven profil.
ne iskah da kaja 4e ne moje6 da q komentira6 a da ne komentira6 kato takav det razbira a kato takav det ne razbira no iska da komentira rapa moje da e vazniknal kato bunt no vsi4ko se promenq taka i toi se e promenil na kakavto e sega aaa moq ospeh e 4.27 i u4a v popov a ne znam za6to ne go priznava6 da ti obesna zubar e 4ovek koito e golqm tapak po cql den si zubka urocite i se prai na mnogo umen u6 razbira ot vsi4ko (kato tebe) no ot ni6to ne razbiraПървоначално написано от Mo6no
Може и да не разбирам много, но всеки случай разбирам далеч повече от теб.Първоначално написано от Gangsta_zone
Ами да-зубарче съм и се правя, че разбирам страшно много от рап, а ти глоемият разбирач каза, че NWA копирали други. Ако беше дастатъчно "навътре в нещата" щеше да занеш, че генгстЪ рапът е въведен от NWA и Ice T, така че не виждам как ще копират някого след кате те са го въвели като стил.
[/b]Като изключим българските рап певци, слушам рап - най много Шон Пол, има доста якички песни :P
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Бро, ако бях на твое място, просто бих напуснал сайта, щото вече всички ми се смеят.Но няма да те съветвам нищо, щото ти си от "Генгста_зона"-та, пък туко виж си ме застрелял със патлак със сачми на някое кръстовище.Първоначално написано от Gangsta_zone
ЕвалаПървоначално написано от In4iTu_
![]()
2 т. системно.
А пък аз си мислех, че Sean Paul не е рап. Явно съм се заблудил нещо.Първоначално написано от niki7o
![]()
![]()
Явно доста хора живеем в тази заблудаПървоначално написано от Mo6no
![]()
мани ти да не е рапПървоначално написано от Mo6no
и тихо
че захладне
2 т. системно.
Сорка за тъпия въпрос, но ако Шон Пол не е рап певец какво е?- слушала съм много негови песни и все съм си мислела, че спада към рапа..плс просветлете ме да не се излагам повече
![]()
The journey never ends.
Не съм сигурен, но мисля, че е рага или реге (не съм много запознат с тези жанрове), абе нещо си там от Ямайка.
Mo6no 10х![]()
Значи сега вече мога да отговоря на темата:
Не съм фенка на рапа, а на регето или нещо от Ямайка![]()
The journey never ends.
Шон Пол шее денсхол а.к.а. рага...за непросветените...
Нещо от Ямайка...да не говорим че и ямайската музика прозитича от една цяла култура ама..ибало са...
Генгстъ нещо-си,Ако нещо се развива в отрицателна насока през годините то колко жалко че изобщо е тръгнал да се променя...За щастие се е развил зле само по тв...Иначе има много хора,които са излезли от рамките на старата школа,но правят истински красив хип-хоп...
И още нещо...форума има опция за режим на клавиатурата..МОЛЯ ТЕ ПИшИ НА чОВЕшКИ!Нямам нерви да ти чета гадния "а ла латински" език!
ЗЛИТЕ ЕЗИЦИ са най-яките!
"Влизам във клуба, целия у ФРЕД ПЕРИ,
елементи сек'ви, дансинга трепери!
УБИЙ ГИ ВСИЧКИ (ДАВАЙ!)
УБИЙ ГИ ВСИЧКИ (ДАВАЙ!)
УБИЙ ГИ ВСИЧКИ (ДАВАЙ!)
УБИЙ ГИ ВСИЧКИ (ДАВАЙ!)"
Гостите нямат думата кат се регнеш ми говориПървоначално написано от Medicated Angel
2 т. системно.
"Aхъ йе, йо, йо, ахъ, йо,
влизам със сурови рими, брато,
безкомпромисни и неповторими,
брутално копеле съм аз признавам,
истински рапър освен мен не познавам,
в крайните квартали съм израснал,
в безброй престрелки съм участвал,
аз съм истински гангстер, лежал съм във затвора,
тука всички сте ми смешни, за какво да говоря,
фифти сент свирка в кенефа ми направи,
изсрах му се на главата, много му се понрави,
а вие метъли тъпи млъкнете,
изкуството на хип-хопа никога не ще разберете,
аз съм ТРУ а вие сте ИСТИНСКИ ментета,
и с кецове и суичъри за по 200 лв пак си оставате пишлемета,
хип-хоп това съм аз, БЛИНГ БЛИНГ името за всички, които не са във час!
Смешни уигъри сте всички копелета до един,
на гробовете ви ще се смея и пикая, REST IN PAIN, амин."
Bling' bling' излиза на улицата,
пазете си децата,
аз съм хип-хоп поет,
вкарвам тъпаците във кофите за смет,
никой не може да ме спре,
аз имам пари, коли, жени за теб не ме ебе.
xa xa xa много ме кефи. Браво на тебе ако ти си го измислилПървоначално написано от Bling Bling
zavisi ot rapa ako e BG rapina4e .. stava mn qsno
ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХ АХ ТВА е най-голямата простотия която съм чувала ДА МИ КАЖАТ ЧЕ 50 сент е Е РАПА , извинявай ама ти освен некви тъпи комерсиялни рапари не слушаш друго 100%Първоначално написано от Gangsta_zone
Къде си бе, генгста голям"Aхъ йе, йо, йо, ахъ, йо,
влизам със сурови рими, брато,
безкомпромисни и неповторими,
брутално копеле съм аз признавам,
истински рапър освен мен не познавам,
в крайните квартали съм израснал,
в безброй престрелки съм участвал,
аз съм истински гангстер, лежал съм във затвора,
тука всички сте ми смешни, за какво да говоря,
фифти сент свирка в кенефа ми направи,
изсрах му се на главата, много му се понрави,
а вие метъли тъпи млъкнете,
изкуството на хип-хопа никога не ще разберете,
аз съм ТРУ а вие сте ИСТИНСКИ ментета,
и с кецове и суичъри за по 200 лв пак си оставате пишлемета,
хип-хоп това съм аз, БЛИНГ БЛИНГ името за всички, които не са във час!
Смешни уигъри сте всички копелета до един,
на гробовете ви ще се смея и пикая, REST IN PAIN, амин."
още да си бърше не може гъза насран
Блинг-Блинг, участвал си в улични презстрелки??
Чик-чирик, правил си мръсни сделки?
Брато, тия лирики са супер супер смешни
ходи реди ги в Кънтър-Страйка, там ще са ти по-лесни
Ти ли бе смешник, ти ли на гроба ми ще пикаеш
Препоръчвам то да се скатаеш
знам пак тука ше се маеш
въпреки че вече няма кво да покажеш
ще гледаш само положението как да замажеш
че си смешен все някога трябва да схванеш
завинаги "ГЕНГСТА" и "ТЪГ" в кавички ше си останеш
Nigga и Bling-Bling супер ме кефите. Продължавайте в същият дух.![]()
Блинг блинг ти не умре ли бе...мамка му
абе Мо6но снощи кат си легнах си мислих мислих и стигнах до следния извод: на тебе нещо ти има ако иска6 намери ме в skypa предлагам бесплатен преглед на такива като тебе в напреднала фаза апа може и да те излекувам ама се съмнявам skypa mi e:gangsta_zone91
Колко мъка има по тоя свят...Първоначално написано от Gangsta_zone