- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво мислите за РАПА
Генгстъ_зоун поздравявам те специално за това изказване с
Хората на Изгрева-Хип-хоп Лечебница
погледни се и виж кой е рапанаПървоначално написано от exploitedteen
хахах кой знае ква музика слушаш сигорно неква мазна чалга или класическа
:
smt005 бати тъпака смешнииик кат неразбираш от музика shut up![]()
2 т. системно.
Със сигурност не слуша чалга. Трябва да си изключително тъла, за да твърдиш, че човек, слушащ класическа музика, не разбира от музика...Първоначално написано от niki7o
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Абе ей рапърката с вид на турбо чалгарка,много остроумна излезе бе,заеби.Как може във всеки един свой пост да парадираш с тъпащината си.И намери точно на кой от целия форум да кажеш,че слуша чалга или класическа музика.Btw какво му е лошото да се слуша класическа музика,дори е за предпочитане пред Шон Пол и 50 центаПървоначално написано от niki7o
Зле,ама много зле доказа че си момиче ... Писна ми на ку*а от сдухани рапъри и "разбирачи"
Тва че някой не слуша същата музика като тебе , неозначава че не разбира от музика , секи си има различен стил , според мен ти нямаш стил , като ти гледам картинката слушаш само комерсиялна музика , само тея дет ги дават по mtv ...Първоначално написано от niki7o
ще кажа за пореден път че гостите нямат думата мухахах тапациПървоначално написано от Medicated Angel
абе то да си тъп не е лесно регни се бе шашмо и тогава говори
аман от тъпаци дет слушат класическа
само некой смотан зубар ще я слуша тая мангалщина аре със здраве
![]()
2 т. системно.
научи се да пишеш бе незнаех че тъпа се пише с "л" хихихи после аз съм била тъпатаПървоначално написано от Dr. Kazimbutt
![]()
2 т. системно.
а на теб мога да ти кажа само едно тихо , че ми замирисаПървоначално написано от Selene
![]()
2 т. системно.
Ще кажа ,че темата е да се обсъжда рапа , а не да се караме и псуваме![]()
2 т. системно.
Рап слушам малко,и то само Бг.
уважавам Снайпер Рекърдс![]()
БравоПървоначално написано от thirteen
![]()
![]()
![]()
![]()
2 т. системно.
Снайпер рек вече няма..Има СамСъмСиРекърдс.Така че става дума за някогашна музика.
Шон Пол нищо лошо да си е комерс по принцип.Има хубав глас и прави хубава музика за забавление.Защото ДЕНСХОЛА си е музика за забавление...В ЮСА тя се приема за нещо като нашата чалга.Ама се тая шото темата е за рап(какъвто Шон Пол НЕ е)
Никито,ако именно от хип-хоп начина на живот не бях научена да споря с доводи сега щях да съм стигнала твоето ниво и да съм те нахранила като бесен циганин.Интересно ми е дали ти знаеш какво е да живееш хип-хопа?Дали изобщо те интересува нещо различно от музиката,която пускат по МТВ
Jamalska ти май си мислиш че по цял ден гледам MTV има страшно много неща който ме интересуват
2 т. системно.
ПФффф niki7o ти ли ще ми кажиш дали да се рег-на или не... Каква е разликата,както виждаш пиша шибания ник. Единсветото което е че ще имам някъв подпис и аватар.Мале зле! И я си погледни теб преди да се нахвърляш върху другите и да разправяш глупости. Класическата музика я слушали зубъри и била мангалщина .. мале колко тряя да си ТЪПА!!! Вече не си заслужава и да те коментира. (Хората са казали,че по-умния отстъпва) Ае фък ю "рапЪрката"
П.П. В множествено число се пише "коИто"
Рага?Хора вий не сте наред бе!Тва е един от най-якия стил музика на света и между другото се казва РЕГЕ!Произлиза от Ямайка и мисля,че основател е Боб Марли.Тва се учи в пети клас...
И забравих да отбележа,че ако Шон Пол си мисли,че прави реге мноого се лъже!Никой от днешните изпълнители не може да прави реге,защото тва е велика музика,а те не са!Не се знат елементарни неща...
Мацка, наистина не можеш да кажеш, че човек, който слуша класическа музика, не разбира от нея.А и държането ви, твойто и на Гангстерчето, напълно наподобяват комерсиален мърльо от 2006 година.Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Абсолютно правилно! И според мен "рапЪрката" просто се опитва да се хареса на "гангсерчето"Първоначално написано от niGGa
![]()
![]()
Фъни няма що
![]()
Имам странното чувство че ти Не правиш разлика м/у реге и рага?ХахахахахаПървоначално написано от lady_of_carnage
шшшшшшшшт гостите нямат думата хахах толкова ли си сакат че не можеш да напишеш fuck youПървоначално написано от Medicated Angel
лелел майко простотия от секаде
2 т. системно.
ще се държа както искам ясно? niGGa стебе няма да споря щото те уважавам и точкаПървоначално написано от niGGa
2 т. системно.
погледни ми по-горния пост и си сложи цайсите погледни хубаво кво пише Гостите нямат думата такаче тихоПървоначално написано от Medicated Angel
и последно квото имам с както вие казвате "генгстерчето" не е ваш проблем ясно? добре тихо са че не си си мил зъбите офф земи си ги изми , че ще ме умориш
![]()
2 т. системно.
Много си жалка. Когато някой те затапи, ти му се подмазваш, като казваш, че го уважаваш...Първоначално написано от niki7o
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Ама стига повтаряла едно и също
стига едно и също
стига едно и също
ама стига де дай нещо ново
стига с това едно и същото цъ цъ цъ
Гостите да не би да са ботове че да нямат право на глас...
Даже и MD Beddah i Dr Probe са влизали тука като гости...и ко ше ми кажеш че те нямат право на глас?
Жалка е майкати като те е родилаПървоначално написано от Dr. Kazimbutt
хахаха ти не си добре не ме е затипил
просто не мога на споря с него щото го уважавам
http://teenproblem.net/f/viewtopic.p...&highlight=pac
виж тая тема мале колко си смотан
2 т. системно.