Цитирай Първоначално написано от Mo6no
Цитирай Първоначално написано от Jamalska
Какво мислите за рапа?
Мисля си,че хип-хопа е начин на живот и този форум с малки изключения е адски далеч от ПРАВОТО да обсъжда тази тема!
Jamalska,
мението е като гъза - всеки го има. Е форума е точно за това, за да може всеки да каже мнението си, независимо колко разбира. Съжалявам, че ти го казвам толкова грубо... Но коя си ти, че да определяш, кой има право да пише и кой не? Може и да разбираш повече, но това не ти дава правото да се държиш толкова високомерно.
Xaх, високомерно? напълно си е права, защото някви там да ти обсъждат рапа, дето знаят само 50cent, Busta rhimes, EMinem и някои са чували ONYX, WU-tang i Cypress hill...еми тъпо е. Аз как не влизам в някви теми за метъл и не пиша колко ме дразни тая музика...не можеш да говориш за нещо, което не разбираш. Сигурно даже и в текстовете на Еминем не сте се заслушвали,ами само знаете да повтаряте ASS like that...пхаааааа и точно Джамалска е човекът от този форум, който има право да говори най-много...хах тя поне се интересува и се занимава с хип-хоп,а вие кво само знаете да говорите и да плюете...

поздрав ГБТ, Ragga one, Минк- Нещичко за нета