- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Pokajete klasa si tuk...
Gotin li e va6iqt klas? Iskate li da se izfukate s nego? Ako e taka puskaite snimki tuk...![]()
Бе аз моя го харесвам,но бившия ми клас в основното даскало беше мн по готин.Може би тогава бяхме заедно 7 години а сега само 3 и затова т'ка си мисля,но все още не съм близък с всички и не всеки ме познава толкова добре.
Аз си го харесвам (той вече е бивш),но в момента нямам снимки!![]()
Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...
Тоя до 7ми хич не го харесвах и все още хората, които бяха там не ги харесвам. Сегашния като цяло ми харесва. Разбира се, щеше да е по - добър ако ги нямаше 4-5 ама шанс![]()
нем.. не го харесвам имам чуството че просто оште не са осъзнали колко е тежък живота и се правят на 10 годишни..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Ми, аз сега ще съм в друг клас, щото кандидатствах, но общо взето стария ми клас си ме кефеше, е, имаше някои хора, които нервеха, ама навсякъде предполагам има такива, иначе ходихме на една дискотека по случай Коледа и там ни щракнаха
http://kiko12.hit.bg/gerov-7/40.JPG
NE NE NE NE NE NE!! az imam chuvstvoto che sym popadnala pri nqkfi pustenqci....! e ima 3-4 det sa svestni ama samo tolkova... inache predniq mi klas beshe mn gotinjalko che se razdelihme{no oshte poddyrjame vruzka}
I was born when you kissed me and I died when you left me but I live for the time you loved me !
Определено ... Много сме сплотени. Повечето сме заедно от 5 клас. Никой не се кара с никой, всеки е приятел на всеки и много си избухваме заедно...Разбира се има и хора, които могат да се пооправят малко, но те са си такива и ние трябва да ги приемем
![]()
обичам дениту ми{}
Харесвах бившия си клас първите 4 години, след това се преместиха много готини хора и дойдоха други. Общо взето, сега не мога да понасям 2/3ти старите си съученици и много се радвам, че се местя, защото сега ще съм 8ми клас и се надявам повече никога да не ги видя. Останалата 1/3та са ми приятели и с тях си се виждам често.
Има хора,които харесвам и са си големи пичове,но има и такива,които не мога да понасям.Но като цяло-да.Или поне горе-долу. Имам снимка,но пък не е от цифров апарат.
Ne vaob6te ne haresvam klasi!Vsi4ki sa strahotni licemeri!
Очите ти са пълни с топлина но тя не може никак да ме стопли,тои беше лятото а ти си есента...
Ми сега не особено, искам си стария. Връщам се назад и си го спомням преди 7-ми клас и много щеше да е гот ако си бяхме досега така, поне малко. Но се разпаднахме доста.
eto tva e moqt klas sega 6te sme 9 E SMG i tva be6e na na6iq Fasching (nemskiqt Helloween) i za tva sme se uj maskirali![]()
http://i5.tinypic.com/20j0con.jpg
Моят клас е страхотен. Нормално има и лицемерие, понякога не се търпим, но се обичаме и се опитваме да сме винаги заедно в трудни моменти...Просто не мога да го обясня. Вечно сме ухилени, доволни, шегуващи се. Мога да бъда още 20 години с тези хора и няма да ми омръзнат! Сега не мога да намеря снимка, но ще издиря и ще си я едитна в поста![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Охх да много си обичам класа,можеби защото бяхме само 1 година заедноИма страхотни хора,супер ми е мъчно,че наесен ще съм в нова паралелка
Ама какво да се прави,важното е,че намерих доста истински приятели,които ще ценя и обичам независимо от това,че няма да сме в 1 стая
![]()
Ето тук има много снимки МОЯТ КЛАС
ПП Абе teenage_drama_queen откога и в СМГ имате Фашинг?!?!Ейй да не видите нещо![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Ми сегашният ми клас не е зле. Не сме кой знае колко сплотени, но ми харесва това, че са някакви купонджии и обичат да се забавляват.
Нямам обща снимка на класа, затова ще постна няколко снимчици:
Фенове на Италия
Тия са големи образи![]()
Имитира Боби Турбото
Ми... на нек`ва пейка са се събрали
Не е ли пич?!
`Айде стига толкова шемети.![]()
"Hominem te esse memento"
Da Xaresvam Klasa Si ........Super klas e
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
da obi4ah klasa si no sled kato zavur6ihme 12 klas vsi4ki trugvame v razli4ni posoki i sigurni nikoga pove4e nqma da se subereme zaedno mnogo 6te mi lipsvat 6egite i zaka4kite,ekskurziite i vsi4ko svurzano s tezi hora no za sujelenie vsi4ko hubavo ima krai'![]()
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
mii kato bqh v nego ne me kefe6e ina4e sq ve4e kato ne sum pri tqh mn`me kefipo to4no ne mi haresvashe 4e imashe edni k****4ki koito napravo mi lazeha po nervite ...
Emi az mnogo si go obi4am moq klas.....poslednata godina stana nai ludiq i si4ki se o4udiha ot tfa 6t0t po princip moq klas e nai sdurjaniq i discipliniraniq....no vajnoto e da im e gadn0 na daskalite..xaxa.......
НЕ!
Най-страхотния класМиналата година не го харесвах..някак си бяхме доста отчуждени,може би защото не се познавахме,но сега въпреки лицемерието и скандалите(които не отсъстват разбира се
) това са най-прекрасните хора и имам още цели 3 год да съм с тях
А снимка имам но не е от цифров апарат...
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Не определено не си харесвам класа само неколко човека сме свестните ебати другите за нищо не ги търси опитвам се аз да намера общ език с всички ама те след като се затварат в себе си аз не мога да направя нищо.
Don't hate the player , hate the GAME!