.

Виж резултатите на анкетата: Haresvate li klasa si?

Гласували
116. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • DA

76 65,52%
  • NE

40 34,48%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    еми то4но в момента май нямам клас... ина4е класа ми до сега беше горе -долу - имали сме мн хубави, но и гадни моменти

Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
    http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y

Guest
    mnogo mi haresva moq klas vapreki ima individi koito ne sa mi priqtni no .. na vsqkade e taka

hah mi stava ama ba6 da go obi4am ne.6toto ima nqkoi individi deto me draznqt adski mnogo i ako i drugata y4ebna godina prodyljat kakto sym im se zakanila 6te ima pras pras stola po glavata
    Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от niGGa
    НЕ!

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Аз много обичам класа си (вече е бивш )с няколко изключения.Но като цяло е SUPER.Много ще ми липсват
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Аз стария си клас много го обичах ... ама просто много ... с него бяхме заедно 7 годни и се познаваме из основи и все още се събираме заедно .. останахме големи прители !

В новия има 4-5 човека, които уважавам и ценя, защото са ми приятели ... останалите са ми просто познати .. не сме се опознали добре... Те са от 4 години заедно и аз не мога някак си да се впиша толкова идеално в техния свят ... имат спомени заедно, докато аз нямам и не съм толкова привързан към новия си клас, както беше със стария !

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    о0о0о моя е много як,е има някои изцепки понякога,ама като цяло е готин.. мм от 8-ми клас сме заедно..
    f@nt@zi@

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    От стария ми клас всички бяха със страшно дебилни физиономии...Беха прости като гъсоци.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Фен
    Град
    В нас ;)
    не бих казала, че много го обичам .. ценя малко хора от моя клас .. 5-6 най-много .. с другите просто не сме на един акъл ..

в класа ми има и готини ама има и такива които не мога да понасям,повечето не мога да ги понасям ама ся притенции...айде ама сме мн диви всички са дигнали ръце от нас и ние си се кефим
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Град
    In The Middle Of Nowhere(Dimitrovgrad)
    нашия клас беше бахти задръстения...всички бяха използвачи имам само 1 истинска приятелка от там ... и мнооооого се радвам ,че се разделихме!

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Цитирай Първоначално написано от lady_of_carnage
    нашия клас беше бахти задръстения...всички бяха използвачи имам само 1 истинска приятелка от там ... и мнооооого се радвам ,че се разделихме!
    В такъв клас е добре,че си се махнала
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    Цитирай Първоначално написано от jenny_e
    eto go ve4e biv6iq mi
    ima6e i mn gotini hora i nqkoi koito bqha pod vsqkakva kritika, no kato cqlo be6e gotin
    aaaaaaaaaaaaaaaaaa ti si ot 41 kak se kazvash be macka!? moje da se poznavame
    po temata....super mnogo obichkam klasa si te bqha mnogo qki horica s koito kakto mojesh da si pravih kupona mojesh i da pogovorish i da ti pomognat v truden moment...sa shte popitam dali ima nqkoi pic za da go kacha...che az nqmam na kompa

Цитирай Първоначално написано от Samsara`f`
    Ne vaob6te ne haresvam klasi!Vsi4ki sa strahotni licemeri!
    i az sam na tvoeto mnenie samo 4e to se otnasq samo do mom4etata pri men.S momi4etata sme nerazdelni postoqnno izlizame dori po nqkolko pati na sedmica u4im v na6ata picariq v edna otdelna zala uj za rojdenni dni i sme si mn dobre dori za koleda si napravihme podarakb6ta tetradka s pi6tovi...
    shAtRaTa-rUmAnEcA i eNcHev

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    В моя клас има всякакви малоумници,слабоумни,чалга ри,метъли,рапари,футболист и прочие,важното е че има поне някои с които се сприятелих и ми станаха едни от най-добрите приятели,горе-долу само с тях общувам,другите по-някакъв начин се опитвам да ги изтърпя в повечето пъти успешно,снимка на класа НЯМАМ,така че няма как да ви я покажа.Ако доживееме до следващата година ще ги снимам всичките изроди и ще постна снимка тук,ако още съществува тази тема

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    tooo i v moq ima vsqkvi, preobladavat kuflite razbiram se gore dolu s tqx, namerix priqteli ( vupreki 4e pove4eto sa ot susednite klasove )
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Супер фен
    Хммм....ами сега ще съм 8 клас така че нз какъв ще ми бъде новия клас но септември ще ви кажа Ами относно предния клас ... не особено.Повечето хора се правеха на такива каквито не са така че доста се кефя че се махам от него

Фен
    Град
    Lost In The Arms of Destiny
    не знам за вас обаче моят клас си ми много харесва ... наистина има и изключения в това число (зубарите) :P

Guest
    mi klasa mi si e super i mnogo mu se radvam i nqmam tarpenie da doide15 sept.!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от lady_of_carnage
    I az sum taka samo 4e imam kum 4-5 priateli.Vuob6te imam 4uvstvoto 4e biah nai-6tastlivia 4ovek na 15 uni,vupreki 4e mi predstoqha izpiti.

аз сега кандидатствах но стария си клас си го обичах супер мн
    лошото беше че бяхме мн момичета и имаше мн лицемерие но сега когато знам че няма да съм с тях ми е супер мъчно за... повечето.

Фен
    Град
    Pazardjik
    az haresvah moq ama sa 6a sam v novo daskalo 6oto me prieha v gimnaziqta i 6te mi e nov i klasa predpolagam 4e barzo 6te se zapoznaem i 6te stanem priqteli(samo taka predpolagam de :P )
    S golqmata sila idvat i golemite otgovornosti! Taka zapo4va moqtaistoriq!Ako nqkoi vi kaje 4e az sam obiknoven 4ovek....zna4i vi laje!

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Цитирай Първоначално написано от Spider_Web
    az haresvah moq ama sa 6a sam v novo daskalo 6oto me prieha v gimnaziqta i 6te mi e nov i klasa predpolagam 4e barzo 6te se zapoznaem i 6te stanem priqteli(samo taka predpolagam de :P )
    Xax mi kvo da ti kaja i az bqh s tazi krasiva naglasa ama posle .. ne da te ota4aivam ama ne znae6 na kakvo 6te popadne6

Голям фен
    a be ot moq klas momchetata sa golemi pichove.. i na 5/6 momicheta se kefq.. ama drugite sa kurveta s golqmo samuchuvstvie

Фен
    Град
    in my sweet w0rld :P
    Ето го моя клас (ве4е бивш)

http://img313.imageshack.us/my.php?image=klasavz6.jpg

Харесвах си го...Е,с някои изклю4ения,ама все пак...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си