- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Pokajete klasa si tuk...
еми то4но в момента май нямам клас... ина4е класа ми до сега беше горе -долу - имали сме мн хубави, но и гадни моменти
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
mnogo mi haresva moq klas vapreki ima individi koito ne sa mi priqtni no .. na vsqkade e taka![]()
hah mi stava ama ba6 da go obi4am ne.6toto ima nqkoi individi deto me draznqt adski mnogo i ako i drugata y4ebna godina prodyljat kakto sym im se zakanila 6te ima pras pras stola po glavata![]()
Пич гледаш мойто дупе,аз движа мойто дупе,ти искаш мойто дупе ако си балък ти аре чупи!
Аз много обичам класа си (вече е бивш)с няколко изключения.Но като цяло е SUPER.Много ще ми липсват
![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Аз стария си клас много го обичах ... ама просто много ... с него бяхме заедно 7 годни и се познаваме из основи и все още се събираме заедно .. останахме големи прители !
В новия има 4-5 човека, които уважавам и ценя, защото са ми приятели ... останалите са ми просто познати .. не сме се опознали добре... Те са от 4 години заедно и аз не мога някак си да се впиша толкова идеално в техния свят ... имат спомени заедно, докато аз нямам и не съм толкова привързан към новия си клас, както беше със стария !
о0о0о моя е много як,е има някои изцепки понякога,ама като цяло е готин..мм от 8-ми клас сме заедно..
![]()
f@nt@zi@
не бих казала, че много го обичам .. ценя малко хора от моя клас .. 5-6 най-много .. с другите просто не сме на един акъл ..![]()
в класа ми има и готини ама има и такива които не мога да понасям,повечето не мога да ги понасям ама ся притенции...айде ама сме мн диви всички са дигнали ръце от нас и ние си се кефим
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
нашия клас беше бахти задръстения...всички бяха използвачи имам само 1 истинска приятелка от там ... и мнооооого се радвам ,че се разделихме!
В такъв клас е добре,че си се махналаПървоначално написано от lady_of_carnage
![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
aaaaaaaaaaaaaaaaaa ti si ot 41Първоначално написано от jenny_e
kak se kazvash be macka!? moje da se poznavame
![]()
po temata....super mnogo obichkam klasa si te bqha mnogo qki horica s koito kakto mojesh da si pravih kupona mojesh i da pogovorish i da ti pomognat v truden moment...sa shte popitam dali ima nqkoi pic za da go kacha...che az nqmam na kompa![]()
i az sam na tvoeto mnenie samo 4e to se otnasq samo do mom4etata pri men.S momi4etata sme nerazdelni postoqnno izlizame dori po nqkolko pati na sedmica u4im v na6ata picariq v edna otdelna zala uj za rojdenni dni i sme si mn dobre dori za koleda si napravihme podarakПървоначално написано от Samsara`f`
b6ta tetradka s pi6tovi...
![]()
shAtRaTa-rUmAnEcA i eNcHev
В моя клас има всякакви малоумници,слабоумни,чалга ри,метъли,рапари,футболист и прочие,важното е че има поне някои с които се сприятелих и ми станаха едни от най-добрите приятели,горе-долу само с тях общувам,другите по-някакъв начин се опитвам да ги изтърпя в повечето пъти успешно,снимка на класа НЯМАМ,така че няма как да ви я покажа.Ако доживееме до следващата годинаще ги снимам всичките изроди и ще постна снимка тук,ако още съществува тази тема
![]()
tooo i v moq ima vsqkvi, preobladavat kufliterazbiram se gore dolu s tqx, namerix priqteli ( vupreki 4e pove4eto sa ot susednite klasove )
![]()
![]()
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Хммм....ами сега ще съм 8 клас така че нз какъв ще ми бъде новия клас но септември ще ви кажаАми относно предния клас ... не особено.Повечето хора се правеха на такива каквито не са така че доста се кефя че се махам от него
![]()
не знам за вас обаче моят клас си ми много харесва ... наистина има и изключения в това число (зубарите):P
mi klasa mi si e super i mnogo mu se radvam i nqmam tarpenie da doide15 sept.!
I az sum taka samo 4e imam kum 4-5 priateli.Vuob6te imam 4uvstvoto 4e biah nai-6tastlivia 4ovek na 15 uni,vupreki 4e mi predstoqha izpiti.Първоначално написано от lady_of_carnage
аз сега кандидатствах но стария си клас си го обичах супер мн
лошото беше че бяхме мн момичета и имаше мн лицемерие но сега когато знам че няма да съм с тях ми е супер мъчно за... повечето.
az haresvah moq ama sa 6a sam v novo daskalo 6oto me prieha v gimnaziqta i 6te mi e nov i klasa predpolagam 4e barzo 6te se zapoznaem i 6te stanem priqteli(samo taka predpolagam de :P )
S golqmata sila idvat i golemite otgovornosti! Taka zapo4va moqtaistoriq!Ako nqkoi vi kaje 4e az sam obiknoven 4ovek....zna4i vi laje!
Xax mi kvo da ti kaja i az bqh s tazi krasiva naglasa ama posle .. ne da te ota4aivam ama ne znae6 na kakvo 6te popadne6Първоначално написано от Spider_Web
![]()
a be ot moq klas momchetata sa golemi pichove.. i na 5/6 momicheta se kefq.. ama drugite sa kurveta s golqmo samuchuvstvie![]()
Ето го моя клас(ве4е бивш)
http://img313.imageshack.us/my.php?image=klasavz6.jpg
Харесвах си го...Е,с някои изклю4ения,ама все пак...![]()