- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Pokajete klasa si tuk...
Ами..сега отивам в ново училище, но класа ми до сега беше супер...много си ги обичах (още си ги обичам де) всички, с много малко изключенияИмам снимки, но са много големи и не става да ги сложа тука
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
mi razbiram se s pove4eto hora ot klasa dori moga da kaja 4e sme si drujki i mi e priqtno da si izkarvam vremeto s tezi horica.ima samo nqkolko izklu4eniq no pak skandalite s tqh dosta me zabavlqvat
Аз още не познавам новия си клас, но за стария: бяхме приятели и найстина си харесвах класа.
Първоначално написано от I_love_dead_people
ПодкрепямПървоначално написано от Jamalska
![]()
Твърдо не. То не е работа да има 19 момичета в класа и само 7 момчета. Всеки ден по някоя интрига, клюка и какво ли още не. Писва. Хубаво, че момчетата макар и малко сме един отбор (с едно изключение)
i az si haresvam moq klas makar da sme samo ko4ove ama se razcepvame ot prostotii i maitapi pa daskalite gi praim ludi ae super mn smqh nqmam snimka ama nqkade po data.bg ima6e nqkvi klipove kat se setq kak be6e linka 6e vi dam da gledate prostoiiiii
mn si mi haresva6e klasa be6e nai qkiq klas di4kite bqhme zatapenino taq godina se razdelih s nego i mi e mn kofti
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
Първоначално написано от Novkov
Az stra6no mnogo si haresvam klasaVis4ki sme ludi4ki zabavni :} zadrujni stoim edin zad drug v vseki edin moment :} Vseki moje da spodeli problem i vsi4ki se opitvame da pomagame
![]()
Аз лично моят клас си го ХАРЕСВАМ !Първоначално написано от teenage_drama_queen