.

Виж резултатите на анкетата: Haresvate li klasa si?

Гласували
116. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • DA

76 65,52%
  • NE

40 34,48%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Ами..сега отивам в ново училище, но класа ми до сега беше супер...много си ги обичах (още си ги обичам де) всички, с много малко изключения Имам снимки, но са много големи и не става да ги сложа тука
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Град
    Благоевград
    mi razbiram se s pove4eto hora ot klasa dori moga da kaja 4e sme si drujki i mi e priqtno da si izkarvam vremeto s tezi horica.ima samo nqkolko izklu4eniq no pak skandalite s tqh dosta me zabavlqvat

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от In4iTu_
    Ами..сега отивам в ново училище, но класа ми до сега беше супер...много си ги обичах (още си ги обичам де) всички, с много малко изключения Имам снимки, но са много големи и не става да ги сложа тука
    link?

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Да като цяло си харесвам класа. Има малки изключения, с които неможем да се понасяме, но това не е кой знае колко важно.

Град
    Русе
    Аз още не познавам новия си клас, но за стария: бяхме приятели и найстина си харесвах класа.

Цитирай Първоначално написано от I_love_dead_people
    Има хора,които харесвам и са си големи пичове,но има и такива,които не мога да понасям.Но като цяло-да.Или поне горе-долу. Имам снимка,но пък не е от цифров апарат.

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Цитирай Първоначално написано от niGGa
    НЕ!
    Подкрепям

Твърдо не. То не е работа да има 19 момичета в класа и само 7 момчета. Всеки ден по някоя интрига, клюка и какво ли още не. Писва. Хубаво, че момчетата макар и малко сме един отбор (с едно изключение)

i az si haresvam moq klas makar da sme samo ko4ove ama se razcepvame ot prostotii i maitapi pa daskalite gi praim ludi ae super mn smqh nqmam snimka ama nqkade po data.bg ima6e nqkvi klipove kat se setq kak be6e linka 6e vi dam da gledate prostoiiiii

Цитирай Първоначално написано от Novkov
    Твърдо не. То не е работа да има 19 момичета в класа и само 7 момчета. Всеки ден по някоя интрига, клюка и какво ли още не. Писва. Хубаво, че момчетата макар и малко сме един отбор (с едно изключение)
    Хехе, не ти е лесно.

Аз мога да се похваля, че в класа ми сме само 7 момичета, така че интригите липсват (с малки изключения).
    Иначе много си харесвам класа, обичам си ги всичките. Снимки няма да давам.

mn si mi haresva6e klasa be6e nai qkiq klas di4kite bqhme zatapeni no taq godina se razdelih s nego i mi e mn kofti
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Novkov

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Az stra6no mnogo si haresvam klasa Vis4ki sme ludi4ki zabavni :} zadrujni stoim edin zad drug v vseki edin moment :} Vseki moje da spodeli problem i vsi4ki se opitvame da pomagame

Град
    Живях срещу затвора а сега срещу нас !

Re: Pokajete klasa si tuk...

Цитирай Първоначално написано от teenage_drama_queen
    Gotin li e va6iqt klas? Iskate li da se izfukate s nego? Ako e taka puskaite snimki tuk...
    Аз лично моят клас си го ХАРЕСВАМ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си