- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Saatana vittu perkele
Финландциииииииии
![]()
ма и други яки имааааа![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
ама все пак нема ги сравняваме, финландците са ми слабостпристрастна съм
"Целувка за лека нощ"
Че искам да си говоея с някой...Първоначално написано от TheNightRider
е кой като тебе
някой желаещ за пиринеите
"Целувка за лека нощ"
соната...
аз предлагам пътешествиепо-ефекто ще е
p.s. като казахте соната арктика ви поздравявам с аbandoned, рlease, brainwashed, exploited
"Целувка за лека нощ"
Абе я някой когато може да пусне няколко линка към 'симфоник метъл', ама ако може от 2-3 различни групировки, че ми стана интересно кво е това чудо.. Да го разбирам ли, че е метъл, който си прави та*ак със симфоничен оркестър?![]()
Нощният ездач беше пускал едно парче преди време, не съм забравил, ама и друго да чуя, дето се вика - по-широк мироглед да си образувам![]()
Мачок, дърпай от датата смело Epica! Невероятен симфоник метъл!Ако не се лъжа от там си дръпнах едно тяхно ДВД на последния им албум...прекрасно е...задължително трябва да се види и чуе!
![]()
хммм Епика, дам...напомня ми за минали години![]()
само дето не са симфоник![]()
![]()
Не съм убедена, че Edenbridge са точно симфоник метъл- срещала съм ги из интернет като готик; като симфоник, но все пак ето линк към 5-6 албума - Еdenbridge, сваляй каквото ти падне(мен ако питат всичките им песни са супер)Първоначално написано от machoka
Ето нещо интересно:
Visions Of Atlantis - Lost.mp3
И една групичка, която що-годе би могла да мине за симфоничен метъл(аз да си пробутам една от любимите ми групи)
Imperia
P.S. мачока, ако ще си смъкваш Imperia, задължително си смъкни песента Mordor - има интересно звучене...
P.P.S. Може и да съм сбъркала симфоник с готик, но ми е трудно да ги различа понякога....
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
http://www.data.bg/f.php?fid=15151543
Ето го чудесното ДВД на Епика, за което говорех....и да, определено е симфоник метъл!!!Няма да съжалявате, ако го дръпнете, сигурна съм, е, в краен случай, ако съжалявате да знаете, че проблема е във вашия предавател!
![]()
Още симфоник групи ще напиша като не бързам и не ме мързи!
кво па и е на темата?![]()
пп. сега слушам няколко неща от тези, които препоръчахте.. после/утре ще спомена кои точно и с какви впечатления съм останал![]()
Awaking the centuries
Яки са.
Аз много силно препоръчвам Ensiferum, които нямат нищо общо със симфоник-а, обаче са НЕВЕРОЯТНИ. Който не е чувал - да чуе!
в тоя ред на мисли - слушайте Silentium... боли ме кво са, ама са финци = \m/
а на machoka, ако толкова иска да се образова (пък и не само на него) препоръчвам Dargaard... гениални и адски красиви! пък нямат нищо общо с жицата. Елизабет, рейп меее(Transfer Complete... без коментар просто!!)
на който не му харесат е простак!
ЕДИТ: за да се мазня на Алекс - ще си сваля ДВДто на Епика, щот ми е интересно... не че съм върла фенка.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Тия тфойте ги водят некъф готяк.
![]()
мое... аз го водя dark waveПървоначално написано от Boot
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Елвиииииииииииииис!!!!
![]()
Ау тая песен как я обичааааааааааам![]()
Ама на Reel Big Fish кавъра
![]()
Мнол са си яки даже..
кис миии дедлиииииии ляляляляляяяяяя
Вие сте зли, злобари такива!!!!
Оу, извинявам се, в момента съм на твърде силна класическа вълна, тъпча гладното си съзнание със записи, записи, записи, видео записи и какви ли не още.. тъй че по-нататък ще обясня к'во слушах, ама от това което чух ми хареса нещо.. ама кое ли беше...![]()
Хихих, имаше една мацка, дето се опитваше да го докара малко оперно-класическо пеене, това беше онова със 'специалното звучене' :P , ама май не успя![]()
Ще обясня, ще обясня, само да изрина стотиците останали записи на класическа основа, че в момента главата ми ще експлодира.![]()
Ataraxia - Scarlet Leaves
Красиво звучене....даже и от Imperia, и от Dargaard са по- ми допадат
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
и епика са еипчен/готик метъл.
Не симфоникПозволете ми да са ми били любимата група преди...известно време и да знам. а
![]()