- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Saatana vittu perkele
Аз като цяло мисля, че една група трябва да се разглежда по албуми, защото стиловете им се менят. Еволюция просто.
Saatana vittu perkele hate crew!
на тази ваша мисъл бих отговорила с един мъдър цитат от една още по-мъдра тема в метъл свЕт (на некой си ibanez_fan):Първоначално написано от Boot
някой замислял ли се е над това изобщоne biva da sadite za edna grupa samo po albumite, a izob6to![]()
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
поре, това от Что Делает ли е?![]()
на мен пък ми е странно това... ако е яка музиката - не ме бърка кой я пее. дори Азо да направи някъв убийствен блек метъл албум (О.о), ако си заслужава - пука ми, че зад микрофона е личност, която не мога да понасям.
дааа... от там е... lol!
MetalBG > All!!
Мен пък ми е много странно тази цялата мания да се определи къф стил е групата. Смисъл... ако те кефи кфа е разликата дали е викинг метъл или паган-блек?!
metal observer > metalbg
ми, тъпанарско е, да... ама нали като искаш да блеснеш и почваш да нареждаш всички стилове, дет ги има (и дет ги няма)... пък може и за разбирач да минеш![]()
от друга страна е хубаво да има някаква яснота по въпроса кой кво свири, ама не и да се закопава в разни безумия.
teenproblem.net > metal observer > metalbg
![]()
Btw в метъл обзървъра няма нищо за Оомф!, освен някфо ревю, на Вакен мисля и са супер оплюти. И аз съм им сърдита!!!
АЗ > teenproblem.net
лилииии и аз как се напих и ся се чудя как толкова малко хора можаха да сътворят такава мизерия от семки,фъстъци и тоалетна хартия в нас.
![]()
![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
btw vittu не означава пу*ка ,а се превежда fuck , и не се казва финлански език ,а фински use google madafaka![]()
If you don't like it destroy it!
а да не забравя perkele се превежда god damn it![]()
If you don't like it destroy it!
Не думай?! : OПървоначално написано от BamMargera
omg отде я изрови тая тема бе...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Не знам, ама си припомних едни по-добри времена на този форум. :dПървоначално написано от Disrespect
определено... и на мен ми липсватПървоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни