- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- mnogo sum tqsna
imam si priqtel no toi mi kaza 4e sum prekaleno tqsna i 4e ako mi go puhne edin put i 6te se s4upq,kaza mi da probvam da se otvorq sama. Zatova si mislq da probvam sus SPAGET.vuprosut mi e dali moga da si povredq ne6to? molq pomognete
Nedei da se otfarqsh sama.. Po dobre toi da te otfori.. Bila si mnogo tqsna.. Emi pyrvia pyt vsichki sme tqsni..
сички сме тясни първия път,ти какво искаш- да си някаква кофа ли ? бе я се стегни и остави момчето да те отвори
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
да те възбуди пое4ко![]()
Със СПАГЕТ ли бе моме..![]()
![]()
![]()
Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
prejivqvqneto e strahotno purviq put i nosi s sebe si vulneniq i 6te go pomni6 cql jivot ne si zaslujava da go napravi6 sama, bezsmisleno e puk i o6te pove4e 6te te boli![]()
Най-доброто упражнение за сърцето е това да се наведеш и да повдигнеш някой!
Obqsni na priqtelq si, che vsichki momicheta sa tqsni purviq put. Toi kakvo ochakva...Ne go pravi sama. Vse pak purviqt put e neveroqtno izjivqvane i spored men trqbva da go napravish s chovek, koito obichash i koito te obicha. Taka che ne go pravi sama.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
VIE ME OTKAZAHTE OT SEKS PREDI DA SAM PO4NALA !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sorry ama ne mojete li da se usetite 4e tva e ebavka basi absurda
Moderated by miloto
т.11 от Правилника![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love