- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ужасно
Днес разбрах че брат ми е гей-какво да правя да кажа ли на наще-аз съм по голяма на 18 съм а той на 17-ужасссссссссссссЧудя се какво да направя
![]()
Emi kato za nachalo pogovori nego pyrvo...ne e li typo da go izkliukarish na vashte?
Po.Sveta.Ima.Tolkova.Mnogo.Stradanie.I.Vinagi.Se.N alaga.Nqkoi.Da.Go.Ponese!
ti pak kak razbra 4e e gei?ako naistina e taka nqma6 drug izbor osven da se primiri6 s polojenieto!spored men trqbva da uvajava6 sexualnostta na brat si vse pak re6enieto e negovo jivotat sa6to!dobre e prosto da razbere6 4e e razli4en
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
според мен ако брат ти не е казал на ваште не го прави и ти,глупаво е да изклукариш малкия си брат като някоя 4 годишна ,когато се чуства готов тои сам ще им каже!
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Хванах ги у нас с един точно в момент като се целуват и опипват-щях да припадна направо-даже ми е кофти да се прибера у нас и съм в и-нет зала в момента-не знам какво да правяПървоначално написано от marina star
![]()
поговори с него
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Не виждам какво може да се направи. И ако иска ваще да знаят той ще им каже. Може само да го ебаваш![]()
Според мен ще е най-добре да се прибереш и да му кажеш, че си го видяла, от там нататък той ще започне да ти обяснява и ще се разберете, не ходи да го пееш веднага на мама и тате, както правят малките деца, големи хора сте вече. Той сам ще реши дали и кога да сподели това с родителите ви, има и литература на тая тема, ако искате прочетете и двамата по някоя книжка - за споделянето със семейството, търпимостта, същността на хомосексуалността... полезни нещица са!
Не се шашкай, и той е човек, има право да избира - както любимото си ядене, цвят, предаване, така и сексуалността си... поне така си мисля аз. Но при всички случаи поговорете СПОКОЙНО!
The art of love is not to let your heart get broken !
моят савет е причакаи го с една метална траба и му разбии главата
с един по малко![]()
![]()
![]()
И като е гей какво ?! Той ти е брат и според мен не е редно да го наклюкариш на ваште.Опитай се да поговориш с него.В такива моменти има нужда от теб и да има някой,който да го разбира,въпреки сексуалната му ориентация.
момичето треа на шибания гей
"в ребрата нож да му завие
главата с чук да пробие"
после го закарва някаде на по одалечено място копа6 метър
полива трупа с сярна кисилина да не го разпознаят
после го поомазваш с гасена вар (защото животните могат да го надушат и да го изкопат)
И казваш на ваще че не си го виждала
хаха говори6 така сяка6 си го правил тва![]()
Wu-Tang, много филми си гледал, мойто момче!
Какво да правиш с тоя гей-знам ли-изчакай го да заспи и го прасни с една тухла по главата-![]()
![]()
![]()
![]()
Знам ли-кажи на ваще и вземете и го изгонете от вас-за ко ви е този гей-да ви базикат хората ли?![]()
"срещу мен не деи да противостоишПървоначално написано от _Jessy_
рискуваш от високо да полетиш
с лан кабела около врата
ще срещнеш ти смърта
твойто момче в ада ще те завлече"
хах мале мно съм зле"на господ да се помоля плана да преговоря и да те разпоря" ....... тва е щото
"дългите горещи вечери направо ме разбиват мисълта ми кривят и сяка капка разум ми изпиват и веднъж събуди ли се животинската ми злоба съм готов да пратя сяко копеле в гроба"
АЕ СТИГА ТОЛКОВА ПРОСТОТИЯ ЩОТО СЪДЕБНИЯ ЛЕКАР ОСТАНОВИ ЧЕ "ДЖЕСИ НА ЛАН КАБЕЛА СЕ ОБЕСИ ОТ 5-ЕТАЖ СЕ ПРОВЕСИ ШОТО С МЕН СЕ ЗАМЕСИ"
ХаХа нищо лично да не се засегнеш МОИТО МОМИЧЕ щото много музика слушам \/
Много хубаво, ама наблегни на пунктояцията, в училище трябва да те учат!
Иначе има хляб в тебе, може и да пробиеш някой ден, имайки предвид "смислените" текстове на българския рап /поне на по-голямата част/... но това е една друга тема.
И последното уточнение - на 4-тия етаж съм... сорка, близо беше![]()
![]()
![]()
Но тва беше съвсем офтопик... моите извинения на момичето, което е пуснало темата.
аве повечето говорите глупости щото нямате такъв роднина и то брат !! И престанете със тая тъпа комуниска дискриминация живеете във 21 век. Не забравяйте че във другите държави им е позволено и да сключват брак не се излагайте тей да игнорирате хората те не са виновни.
А колкото до сестрата на въпросното момче..... не прави глупости да го обаждаш на вашите ами седни и си поговорете и почнете да се имате като брат и сестра и да се държите заедно и да си помагате когато трябва било то дори и със съвети общувайте повече. И във никакъв случей не го игнорирай и ти щото бил гей той ти е брат и сега е момента да му влезеш във положението и да му спечелиш доверието за да споделя със теб и да ти кажи цялата истина.
Просто го подкрепяй ще има нужда понеже ще му е МНОГО трудно да го сподели със ваще. Е 100% 1-во майка ти ще разбере ама все пак подкрепи го от една кръв сте !!!
п.п. ако искаш ми прати ЛС да си поговорим по тая тема че повечето тука само ще ти дават тъпи съвети
Ами не можеш да направиш нищо общо взето.Той е решил да бъде такъв и не можеш да го промениш.И на вен няма да ми бъде приятно,ако попадна в твоята ситуация,но го приеми.Не е нужно ваште да разбират.Може само да се скарат с него.Остави нещата така.
След като прочетох повечето постове се убедих в едно.Искали сме да влезем в Европейския съюз-ДА БЕ ДА!Хора,замислете се,та повечето от вас разсъждават,като набор `49. Та нима ние не живеем в свободна държава??????Та нима момчето няма право да бъде щастливо,защо винаги осъждаме толкова прибързано хората и веднага трябва да го изпортим на мама и татко!Мило момиче,поговори с брат си.Покажи му,че си на негова страна.Разбирай го!Той най-вероятно има сериозно основание да не казва на родителите ви.Да си гей не е болест,не е срамно.Или сега ще го отбягваш,само защото той не харесва противоположния пол.И един съвет от мен,не отричайте и съдете тези хора,защото всичко рано или късно се връща.Помнете,че някой ден живот и здраве и ние ще имаме деца
ПхахАХа е кат' много музика слушаш поне се научи да пишеш! Вместо да се правиш на "пич"Първоначално написано от Wu-Tang
No Comment![]()
По темата - абсолютно подкрепям мненията на_Jessy_
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
И според мен ти нещо се ебаваш с насХванала си ги у вас да се натискат
Добре...
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Брат ти е за разстрел![]()
Момченце, събуди се, не си генгстъ хахахах, позьор прост!Първоначално написано от Wu-Tang
АХАХА![]()
![]()