.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: strahhh

elenka
    Guest

strahhh

hora mnogo se strahuvam s priqtelq mi pravihme sex no prezarvativat se skasa to4no kogato svar6i ... i toi svar6i v men naprao 6te otka4a ... pih postinor vednaga ... no me e strah 4e vapreki 4e sam go pila moje da sam bremenna .... izmih se i dobre ... ne6to drugo koeto moga da napravq za da ne sam bremenna mojete lid a mi kajete ?? ...

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    щтом си пила постинор не се притеснявай
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Не би трябвало да има проблеми щом си взела Постинор

Shtom si vzela Prostinor ne bi trqbvalo da ima problem. Ako si go vzela do 72 chasa i si go priela pravilno ne trqbva da se pritesnqvash.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

kiki riki
    Guest
    Това,което си направила е достатъчно.Взела си необходимите мерки според мен няма място за претиснения

elenka
    Guest
    dano postinor ne e 100 % a samo 86 % ( uff napravo sam s 6ok no mislq i 4e 6te e pravilno da si napravq test za bremennost sled sedmica ... vie kak mislite ? .. naistina slu4va mi se za prav pat moje bi i za tova sam tolkova stresirana ... no me e i qd 4e uj diurex sa ka4estveni prezarvativi , a kakvo stana

Guest
    vzemi si test

Супер фен Аватара на maybelline
    Щом си взела Постинор (при това веднага),няма защо да се тревожиш - не си бременна

Kolkoto i da si pritesnena ot fakta, che Prostinor garantira samo 86%, v momenta ne mojesh da napravish nishto drugo. Test nai-malko sled sedmica. Taka che stiskam palci vsichko da e nared. I sledvashtiq put po-vnimatelno.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Щом си взела Постинор (при това веднага),няма защо да се тревожиш - не си бременна
    Kvo puk e tva postinor???????

[/quote] Kvo puk e tva postinor??????? [/quote]

i az tova 6tqh da popitam .... vse o6te ne sym zapoznata mn mn

Мега фен Аватара на koalka
    [b]Няма страшно.С Постинора е сигурно.

Kvo puk e tva postinor??????? [/quote]

i az tova 6tqh da popitam .... vse o6te ne sym zapoznata mn mn [/quote]

Постинор-Дуо е спешен контрацептив (противозачатъчно средство за използване в извънреден, спешен случай), което се приема през устата.
    Постинор-Дуо може да помогне за предотвратяване на бременност, ако се приеме до 72-ия час след полов акт без предпазни мерки или при неуспешно приложен противозачатъчен метод
    НИКОГА ВЕЧЕ НЕ ВЯРВАЙ НА ЛЮБОВТА,защото тя има прекалено много лица,и повярваш ли поне на едно от тях,то другите тръгват срещу теб и в крайна сметка се озоваваш на дъното на черна дупка,от която изход няма!

Guest
    Spoko shtom si pila postinor nema strashno...i az taka kato pih za pruv put mn se bqh nasmela...napravi si test sled 1 sedmica, za da se uspokoish...i sledvashtiq pyt polzvai dr predpazni merki, zashtoto az na prezervativite izobshto ne vqrvam....

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    6том си пила Постинор нема страшно не ма се притисняваш не си бременна
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Nqma li da se nameri oshte nqkoi da i kaje "Shtom si vzela Postinor nqma strashno" ?!?!?!?

Фен
    Град
    София
    Чакайте,чакайте..За да е щастлив Иванчо:
    Споко момиче взеласи Постинор сичко ще е наред!

xaxax onzi__ i vse pak mislq, 4e shtom e vzela Postinor, vsi4ko shte e nared...nz ti kak mislish...

Фен
    Град
    София
    Мии.. И аз така мисля.. След като е взела постинор всичко ще се нареди м да не се притеснява..

varbuuuu
    Guest
    MAIKATI PUTKA ELA TA EBA MA 4e taka mi sE ebe =]

Супер фен
    Ми Постинор не е 100% сигурен.Не си взимай тест според мен защото докато чакаш да видиш дали ще има 1 или 2 чертички ще се побъркаш По-добре изчакай да видиш дали ще ти дойде цикъла ... но има цверни бременности не са често срещани.Абе ти си знаеш най-добре Успех!

Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Ми Постинор не е 100% сигурен.Не си взимай тест според мен защото докато чакаш да видиш дали ще има 1 или 2 чертички ще се побъркаш По-добре изчакай да видиш дали ще ти дойде цикъла ... но има цверни бременности не са често срещани.Абе ти си знаеш най-добре Успех!
    Хахаха па ти с тая цветна бременос направо си я успокои.
    Ам скъпа и двете,ще си стискаме палци,щото има и примен същия гаф. е аз малко по късно го взех само са минали 7 часа надявам се да дества. МОЛЯ СЕ ДА ДЕСТВА!

Фен
    Град
    Sofia
    AAAAA znaete li 4e 6tom tq e vzela postinor vsi4ko 6te e nared a????Da vi pitam az vas kato tolkova znaete.....????
    Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!

NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
    ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
    RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Am to nqma 100%-ovi sredstva,koito da te predpazqt( 6e prozvu4i banalno)ama tova e polojenieto.Vajnoto e,4e kakto kazaha po-gore si napravila vsi4ko koeto si mogla i nedei da se pritesnqva6,4e si bremenna o6te predi da si razbrala dali e taka 6ot prosto nqma smisul

Повече от фен
    Град
    sofia
    abe 6tom si vzela postinor vs 6te e naread.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си