.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: strahhh

Guest
    някой ще ми каже ли колко струва Постинор щото........ plss

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    11 и нещо струва, можеш и за повече да го намериш в някои аптеки...
    The art of love is not to let your heart get broken !

Голям фен
    imam edin vapros kakto to4no se priema..tozi postinor duo...razbrah 4e se priema prez ustata i 4e trqbva da se priema do 72 4asa...no samo vednaj li se pie..sigono li 4e 6te pomogne..ili nqkakva druga podrobnost..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

На мен лично ми се размина.
    Значи,аз когато го пих се галтаха двете хапчета на веднъж. Зависи коя партида но спорет мен новите са така. Пият се двете на веднъж не по касно от 72 часа след полоф гаф или акт. След 72 вече се пише,че евентоално може да си забременяла или вече клетката която се дели е достигнала матката. (сори за подробносите)
    Но колкото по-рано толкова по-добре. Може да се получи кървене след приема не на хапчето. Нормалное защото хапчето е на хормонална основа и може малко да ти обарка оргазнима. Ако,смяташ да правиш гафове и за напрет. Ти предлагам да отидеш на профилактичен преглет при генеколкок където да ти испишат противозачатачни. Аз например така направих и сега ще почна да пия Диане-35. Казват и че дествали добре на кожата и правели цикала по редовен.
    Сори за момичетата и съжелявам че с закаснение ама сега се усетех. Хубаво е да се знаят.

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
    Spoko shtom si pila postinor nema strashno...i az taka kato pih za pruv put mn se bqh nasmela...napravi si test sled 1 sedmica, za da se uspokoish...i sledvashtiq pyt polzvai dr predpazni merki, zashtoto az na prezervativite izobshto ne vqrvam....
    Е предполагам че като не вярваш на презервативите не ги използваш та ако може да споделиш другите предпазни мерки

Темата е стара!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си