- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Vrazka s jenen maj...????
Връзката с женен мъж е табу (забранено) за мене!!!Първоначално написано от anonimnooo
qvno pochti vsichki sa protiv takiva vrazki kakto si i misleh,to e mnogo lesno da kaje6 protiv sam,nikoga nqma da go napravq,no nikoga ne se zari4aite,za6toto neznaete kak moje da s erazviqt ne6tata.....ta nikoi li ot foruma ne e imal takava vrazka ili pak v momenta ima?aide priznaite de,nali tuk vsi4ko e anonimno?
abe ei kurvi4ke q se skrii ti kak nete e sram pak teb da razvalqsh na 4oveka semeistvoto
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Mike-Jones
me too:}Първоначално написано от sladkata_hilary
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
abe koi e kazal,4e stava na vapros za menkolko neveji hora ima na tozi svqt....prosto mi e lubopitno i iskam da znam pove4e
:P :P :P :P :P :P :P :P :PПървоначално написано от anito.sl
![]()
![]()
![]()
![]()
)))))xixixix :P
e nishto xaxПървоначално написано от anonimnooo
kakvo tolkova oburkal sam te sas jertvata nishto
Т'ва е супер тъпо![]()
Немога да разбера как може момичета млади по на 16-17-18 години да ходат със женени мъже
По тоя начин развалят брака,оставят детето(ако има такова)без баща...Много против съм такива връзки
![]()
![]()
![]()
"В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"
Аз винаги съм се чудел как може изобщо да си женен за някоя и да ходиш с друга...Защо по дяволите се жениш за нея като ще и изневеряваш после?! За да стигнеш до решението да се ожениш значи си преценил,че това е човека за теб. И връщане назад няма,"докато смъртта ви раздели". Да,има развод,но той е за тези,които действат преди да мислят. Женят се преди да са сигурни,че това е човека за тях.Първоначално написано от onzi__
protiv !!
=D> =D> =D>Първоначално написано от ATAKABG