.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Супер фен

Re: Vrazka s jenen maj...????

Цитирай Първоначално написано от anonimnooo
    Kakvo mislite za vrazkite s jeneni maje?I ima li momi4eta ot tozi forum,koito imat takava vrazka i kakvo e use6taneto i za6to sa s tqh pri polojenie,4e te imat jeni?
    Връзката с женен мъж е табу (забранено) за мене!!!

anonimnooo
    Guest
    qvno pochti vsichki sa protiv takiva vrazki kakto si i misleh,to e mnogo lesno da kaje6 protiv sam,nikoga nqma da go napravq,no nikoga ne se zari4aite,za6toto neznaete kak moje da s erazviqt ne6tata.....ta nikoi li ot foruma ne e imal takava vrazka ili pak v momenta ima?aide priznaite de,nali tuk vsi4ko e anonimno?

Голям фен
    Град
    Memphis
    abe ei kurvi4ke q se skrii ti kak nete e sram pak teb da razvalqsh na 4oveka semeistvoto
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от Mike-Jones
    abe ei kurvi4ke q se skrii ti kak nete e sram pak teb da razvalqsh na 4oveka semeistvoto
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_hilary
    Цитирай Първоначално написано от ninsy
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Не съм имала и няма да имам( е никога не се знае,но съм против).Мисля че са останали достатъчно свесни момчета, така че няма нужда да се обвързвам със женени
    и аз тъй

и аз ,но не ми и трябва
    me too:}
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

anonimnooo
    Guest
    abe koi e kazal,4e stava na vapros za men kolko neveji hora ima na tozi svqt....prosto mi e lubopitno i iskam da znam pove4e

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    Цитирай Първоначално написано от Mike-Jones
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    :P :P :P :P :P :P :P :P :P )))))xixixix :P

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от anonimnooo
    abe koi e kazal,4e stava na vapros za men kolko neveji hora ima na tozi svqt....prosto mi e lubopitno i iskam da znam pove4e
    e nishto xax kakvo tolkova oburkal sam te sas jertvata nishto

Повече от фен
    Град
    Стара Загора
    МНОГО ПРОТИВ!!! [-o<
    0БиЧайТе СЕ!!!

Фен
    Град
    ahtopol
    Т'ва е супер тъпо Немога да разбера как може момичета млади по на 16-17-18 години да ходат със женени мъже По тоя начин развалят брака,оставят детето(ако има такова)без баща...Много против съм такива връзки
    "В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"

ATAKABG
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от onzi__
    Тва е луда работа.. Ако съм женен не бих погледнал друга..
    Аз винаги съм се чудел как може изобщо да си женен за някоя и да ходиш с друга...Защо по дяволите се жениш за нея като ще и изневеряваш после?! За да стигнеш до решението да се ожениш значи си преценил,че това е човека за теб. И връщане назад няма,"докато смъртта ви раздели". Да,има развод,но той е за тези,които действат преди да мислят. Женят се преди да са сигурни,че това е човека за тях.

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    protiv !!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от onzi__
    Тва е луда работа.. Ако съм женен не бих погледнал друга..
    Аз винаги съм се чудел как може изобщо да си женен за някоя и да ходиш с друга...Защо по дяволите се жениш за нея като ще и изневеряваш после?! За да стигнеш до решението да се ожениш значи си преценил,че това е човека за теб. И връщане назад няма,"докато смъртта ви раздели". Да,има развод,но той е за тези,които действат преди да мислят. Женят се преди да са сигурни,че това е човека за тях.
    =D> =D> =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си